ČO BUDE HRAŤ SECTOR NA VIANOCE

ČO BUDE HRAŤ SECTOR NA VIANOCE

Zopár (herných) tipov navyše

Článok

Opakuje sa to každý rok. Ako vrhnutý bumerang sa po dvanástich mesiacoch vrátila otázka, čo budem hrať počas sviatkov? Ktoré resty dostanú prednosť a ktoré budú musieť dať prednosť povinnostiam alebo zlatým klenotom ešte spred roka? Niekto má jasno už niekoľko týždňov pred Vianocami, niekto má všetko odohrané a niekto musí pracovať. Skyrim a Star Wars Old Republic sú aj u nás na zozname hľadaných, aké ďalšie hry plánuje redakcia Sector.sk hrať až do Nového roka?

Je2ry - tieto sviatky zasvätím najväčším peckám už takmer ubehnutého roku. S hrdinom navlečeným do netopierieho kostýmu vyčistím Arkham City od všetkých kriminálnych živlov, aby som neskôr plynulým pohybom presadol do Nissanu GTR a popreháňal ho na okruhoch vo Forze 4. V prestávke na natankovanie a doladenie podvozku naštartujem lancerku a v koži Marcusa uzavriem trilógiu Gearsov. No a keď mi popri tejto tvrdej práci ostane náhodou čas aj na zábavu, tieto vzácne momenty vyplní pár zápasov v Heroes of Newerth.

Fendi - cez vianočné sviatky by som sa rád pokúsil dohrať Skyrim, ktorý som len začal a odložil na neurčito, prípadne sa premohol a pustil sa do Battlefield 3, z ktorého som prešiel tuším zatiaľ len dve misie. Keď ale čítam článok, čo som si dal za predsavzatie minulý rok (Bioshock 2, Mafia 2, AC: Brotherhood) a nič z toho som nedohral, tak pravdepodobne aj pri Skyrime a BF3 zostane len pri zbožnom želaní. Vidím to skôr tak, že sa budem snažiť dohnať kopec zmeškaných filmov a budem rád ak okrem TV a telefónu z techniky zapnem maximálne IPad, kde dúfam neurobia vianočnú akciu na Infinity Blade 2 a nebudem "nútený" to kúpiť :-).

 

Čo bude hrať Sector na Vianoce

Korec - tento rok nastanú u mňa viaceré zmeny. Prvá: žiadna nová gitarová/tanečná hra na Wii, iba Zelda pod stromčekom. Druhá: MMORPG WoW mením za Star Wars: The Old Republic (dúfam, že rady sa trošku umúdria). Tretia: zmena handheldu, po rokoch PSP a DS prišiel rad na 3DS a budem hrať Pokemóna aj za účelom recenzovania (takže žiadny oddych). Štvrtá: zapojiť ešte viac Kinect hier ako vlani (neposední Rabbids musia byť spísaní tiež). A jedno želanie na povianočné obdobie: na HDD PS3 leží asi 30 demoverzií rôznych hier a do konca januára (príchod Final Fantasy XIII-2) ich chcem vyskúšať a vyčistiť ten pevný disk.

Matus_ace - ako posledné roky, tak aj tento strávim vianočné voľno hlavne pri HC RPG zvanom skúškové, tentoraz však s DLC - písanie záverečnej práce. Keď sa mi však podarí nájsť voľné chvíle, tak v zásobe čaká mnoho titulov nazbieraných za celý rok. Rád by som sa poriadne zahryzol do MP v Gears of War 3, konečne dokončil druhého Zaklínača a ešte stále pokukujem po ikonke BF3 na ploche, ktorý sa v poslednej dobe u mňa dostal do úzadia. Toto by boli akési hlavné tituly, ktorým by som rád venoval svoj čas. Deus Ex: Human revolution považujem za kvalitný titul, no jeho svet ma necháva chladným, takže možno sa nechám strhnúť ním, na Kinecte možno občas prevetrám Child of Eden a snáď by som sa vedel dopracovať aj k nejakej kvalitnej bojovke a racingu. A, samozrejme, 3DS sa v posledných dňoch pomerne ťažko odoláva.

Pinkie - znova budem hrať Duke Nukema, lebo Vianoce sú sviatok a vydanie Duke Nukema bol tiež sviatok, tak sa to k sebe hodí. Duke je vtipný, sebaironický a mám ho rád. Navyše ho pokladám za najdôležitejšiu hru, ktorá vyšla v tomto roku, takže z môjho uhla pohľadu nie je o čom. Duke je najväčší.

Čo bude hrať Sector na Vianoce

 

Uni - počas sviatkov moje PC ovládne predovšetkým Star Wars: The Old Republic. Jednak preto, aby som mal podklady na recenziu, ktorú môžete očakávať v novom roku. Je to však aj titul, ktorý ma oslovil, a preto sa ochotne poddám Hviezdnym vojnám v kvalitnom prevedení od BioWare. Popri tom sa možno konečne dostanem k Battlefield 3, na ktorý sa mi zatiaľ nepodarilo nájsť čas, hoci si na multiplayer brúsim zuby už od NextGenu. Prípadne si ešte niečo vyberiem z akciovej ponuky na Steame.

Saver - keďže nie je nič nevyhnutné na recenzovanie a ani nič zaujímavé, čo skutočne musím zahrať, budem pripravovať nové weby a updaty v našom networku, ktoré budeme postupne budúci rok spúšťať. K hrám sa zrejme dostanem jedine, keď budem dieťaťu zapínať Disneyland Adventures alebo Forzu 4 cez Kinect.

Spacejunker - koncoročný rituál so zabíjaním porcelánového prasiatka sa my vypomstil. Cinkavé vnútornosti som investoval do Skylanders, hru stihol ešte pred Vianocami dohrať, ale nie skompletizovať na 100%, pretože na preskúmanie všetkých kútov potrebujem dokúpiť figúrky a tie sú bohužiaľ vypredané. Okrem tejto unikátnej detskej hry a splnenia jedného odloženého questu sa plánujem ponoriť do sveta Skyrim, chcem dohrať už po neviem koľký krát rozohraný staručký krokovací dungeon Lands of Lore, ktorý ani po rokoch nestráca nič zo svojej atmosféry, a do iPadu som si kúpil Broken Sword: Smoking Mirror. Restov z tohto roka je až príliš veľa (Rage, Battlefield 3, Ocarina of Time 3D, Halo) a rovnako, ak nie rýchlejšie, sa mi hromadia knihy. Budem rád, ak stihnem prečítať aspoň dve z nich.

Čo bude hrať Sector na Vianoce


napísal redakcia 23.12.2011
Páči sa mi!
ČO BUDE HRAŤ SECTOR NA VIANOCE


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19572)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk