01
Tennte
  pridané 11.5.2004 19:29
ako sa dostanem k mecu, ktorz je na namesti pod vodou v prvom meste s mesitami? vidiet ho tam vidno, no neviem, co stlacit alebo co urobit...PORADTE
EDITOVA
Spacejunker
  pridané 31.3.2004 11:28
Fendi: niekomu sa zda vela, niekomu malo. Holt, kazdy ma iny nazor na tento kusok. Mna hra osobne velmi chytila a dorazil som ju jednym dychom, aj napriek stereotypnemu mlateniu nepriatelov. btw: neboj, nehanbim sa ;)
fendi
  pridané 31.3.2004 3:08
mno podla mna to je magorina, som v poslednom leveli, a nic ine nez bohapuste mlatenie tam nie je. Navyse je to furt dokolecka-dokola 1room=lotz of enemyz.ze trocha bojoveho umenia? buhahaha. to nie je vyuzitie bojoveho umenia RAYVEN ale prstokladova equilibristika. fakt neviem co je na tom vtipne naucit sa kombo space+e + tab+q + tab+e + tab+r + Q+Q+Q+W+Q + space+w = zakuzli armor+rozbijac stitu+odhodenie protivnika+jedno lepsie kombo uderov+jedno nahovno kombo uderov+doliecenie, okrem toho su zbrane tiez dost podobne a ucinok je furt rovnaky alebo sa nepriatelom po zdvihnuti novej zbrane zdvihnu hitpointy? kam sa toto hrabe na Severance, je to trapny port z psx abo X-cosi, kde si ale na klavesnici nedolames prsty. a najhorsie asi je ze klasickych hier na PC kde mozes sejvovat ako chces a su primarne pre PC je menej a menej. uz sa holt PC nenosi. tak som sa tu vylial, mno ale inac sa nedalo. btw spacejunker nabuduce sa nehambi a mrskni takymto prasivim portovkam kludne aj menej.ja by som nedal teda viac ako 70.
Spacejunker
  pridané 30.3.2004 13:49
Rayven: O kratkosti hier by sa dali viest dlhe debaty, faktom vsak zostava, ze sa vyvojari priklanaju k modelu kratkeho, ale o to intenzivnejsieho herneho zazitku. Vsetky tituly vsak nie su kratke, namatkovo spomeniem KOTOR alebo Prince of Persia. Knights vsak kratkou hrou je a za svojim hodnotenim 75% si stojim. Predchadzajuci titul z dielne Starbreeze Studios (Enclave) bol po stranke rozsiahlosti a variability lepsi, vyssie hodnotenie si nezasluzi. Len pre zaujimavost, na mnohych serveroch dostava Knights ovela nizsie hodnotenie, ako u nas. Udelit vyssie hodnotenie z fair play? To nemyslis vazne, naozaj chces, aby sa hodnotili hry podla toho, ako dlho trval jej vyvoj alebo hodnotila trufalost autorov vydat absolutne nehratelny brak? Skus byt trocha konkretnejsi k tym „blbostiam“, ktore dostali vyssie hodnotenie.
RAYven
  pridané 30.3.2004 7:13
No, je pravda ze kamera nie je dokonala..ale ani zla...kratka ta hra je, ale to su dnes vsetky.A to ze to nema mouselook nazvyme inym pristupom k boju ako na aky sme zvyknuty...tak ci onak som po dlhej dobe o Sewerance zasa hral hru kde sa len blbo nesekalo, ale xcelo to aj trochu toho bojoveho umenia ( v Conanovi boli komba take neefektivne ako jeho vznasanie sa nad zemou :))

75% je malo, nie z hladiska kvality ale fair play, lebo na SECTORE uz aj ovela (!) vacsie blbosti dostali viac...
icon
detail (l.156)
N_GaGE092101
  pridané 4.6.2009 17:33
>RE
Nevyzera,to zle ale co som, pocul hmm nieako sa to nezhoduje
Andrej
  pridané 15.2.2007 13:30
>odpopved pre Tennteho
Na stene vedla nadrze je otvor, z ktoreho trochu strieka voda -- tam treba prist a do tohoto miesta zarubat zbranou, az sa odvali zo steny a voda zacne odtial tiect prudom (sucasne zacne voda ubudat v nadrzi - az sa nadrz vyprazdni celkom). Potom zbehnes a zoberies mec.
icon
detail (l.176)
Rhapsody
  pridané 1.10.2005 15:50
no na stene mas urcite nejaké tkačítko.Inak hra to nebola zlá ale niečo jej chýbalo neviem čo ale niečo mi na nej nesedelo.
01