01 02 03 04 05 >>
icon
detail (l.108)
2
k193
  pridané 15.11.2011 20:08
Na akcii som bol v sobotu....vyskúšal som všetko,na všetko som si musel odstáť radu,aj tak som si to neskutočne užil,aj keď na d box som čakal viac ako trištvrtehodiny,nevidel som žiadne výrazne negatíva kvôli ktorým by som sa mal posekať(všetko sa dalo zistiť stačilo sa spýtať),podla mňa to bola super akcia a tí,ktorí iba kritizujú mali by sme byť radi ,že sa vôbec niekto nájde a niečo také zorganizuje-pretože takéto akcie nie sú ziskové....a určite nie na slovensku.....takže klobúk dolu
icon
detail (l.184)
Smooth
  pridané 14.11.2011 22:18
Myslím, že na kritizovanie sa ľudia vždy nájdu. Nextgen Expo 2011 malo svoje chyby, ale musíte si uvedomiť, že to nebola výstava akú pozná celý svet ale je to o hlavne o priblížení hier slovenskému publiku.
Miesto negatív spomeniem niekoľko pozitív.
1. Priestory hoci vravíte, že neboli dobre ozvučené, boli oveľa väčšie, poňali viac ľudí a viac ľuďom(rodičom) ukázali hry.
2. Organizačne bolo možno niekedy cítiť medzery, alebo sa vám stalo, že ste museli dlho čakať, ale to, že tam bolo najviac detí tak sa netreba čudovať, veď je to hlavná cieľová skupina. Kto sa chce hrať viac ako deti?
3. To, že tam boli prisaté pri monitoroch neviem, bol som oba dni pri vstupenkách, ale ak ste mali problém a chceli niekoho vystriedať na to tam boli ľudia v Oranžových tričkách s nápisom "Ja tu makám", ktorí by vám pomohli, ale stíhať všetko sa určite nedá.
4. Ceny boli väčšie a bolo ich viac, stačilo byť v správnom čase a na správnom mieste.
5. Čo sa týka tomboly. Výstava nie je dobročinná ukážka hier a musí si určitým spôsobom zarobiť minimálne na svoje vlastné náklady. A keď si myslíš, že si šiel so sklopenými ušami domov s istotou, že nevyhráš tak to nie je chyba organizácie. Z niekoľko tisíc ľudí nemôžeš čakať, že budeš výherca práve ty. A keď si niekto kúpil aj 20 lístkov tomboly (nikomu som nepredal ani nevidel predať viac ako 10) tiež to neznamená, že niečo vyhrá.
6. Sponzori ako MS a Sony si sami vyberajú aký priestor a koľko hier, konzol a pod. vyšlú na výstavu. Chyba Sony, že vyslali len pár ľudí a Microsoft ich prevalcoval. Raz niekto píše, že tam bolo prázdno, málo ľudí a potom niekto, že sa nemohol dostať na radu.
Chyby boli, a feedback je dôležitý, ale ja ako výpomoc mám z akcie dobrý pocit.
icon
detail (l.228)
DHA
  pridané 13.11.2011 21:29
>robo199
a kazdu chvilu si sa ma chodil vypytovat ci ta niekto prekonal :) este raz dodatocne gratulujem :)
icon
detail (l.5)
5
nitr0
  pridané 13.11.2011 20:01
o 100% horsie ako minuly rok.

takze asi takto:

1,miestnost, zla zla zla..nebolo pocut prezentacie, zvuky k hram bud neboli alebo neboli pocut.
2,ORGANIZACIA nulova, turnaje - nikto netusil kedy sa kde kam registruje, vobec neboli 1,2,3 miesto v niektorych turnajoch (nar ten tanec), nikto to tam neriadil, pesnicku si vybral jeden clovek ktory ju tam trenoval cely den a potom super nemal sancu. S peciatakami sa tam tiez dobre saskovalo.
3, o 100% menej cien sa rozdalo ako minuly rok mam taky pocit, vobec sa nerozhadzovalo v takej miere vyber cien z 2 hier, mys taka ista ako minuly rok atd.
4, najviac to ZAKLINCOVALO: extra listok do tomboly 50c vacsia sanca na vyhru, vtedy som isiel domov so sklonenymi usami a vedomim ze moja sanca na vyhru je 0, kedze tam chodili deti s 20e kupit 40listkov.

minuly rok som tam bol od rana do vecera a stale bolo co robit, stale bolo co chytat v com sutazit cely den a ne v rannych hodinach v jednej sutazi s obmedzenym poctom ludi, kde sa deti nahrnuli k tete a nemal sa tam sancu clovek dostat. a hlavne v dopleri to vyzeralo plnsie, rodinnejsie atd.

satne tu ale boli dobra vec :D
icon
detail (l.24)
1
AllCoholus
  pridané 13.11.2011 19:41
Musím uznať že to bola celkom zábava, ale po pravde som od toho čakal niečo viac.

Osobne ma dosť sklamalo celková orientácia hlavne na konzoly.
Uznávam PCčiek tam bolo dosť ale dostať sa k nim bol problém vďaka osobám, ktoré nemali ešte ani občiansky preukaz, a sklamalo ma mizerné množstvo hier. Ako WampyR napísal, kde boli ostatné novinky? Celkovo tam bolo na PC myslím že 5 hier, a to bolo všetko. Na to že to bude v Inchebe som čakal od toho popravde viac, množstvo stánkov zaoberajúcich sa rôznymi hrami, technológiami, novinkami v IT, dúfal som že nebudem ani stíhať to obehať. Všetko som si poobzeral, pozriem na hodinky a prebehla len hodina a pol od kedy som prišiel. Obrovská miestnosť a z nej využitým maximálne tak 40 %. Sklamali ma že tam chýbali novinky ako momentálne Assasins Creed Revelation (na PC vychádza za 2 dni), nejaké nové informácie napríklad o Diablo 3 (predbežný dátum vydania je síce marec 2012 ale nejaké info dať mohli) atď. Trocha mi to prišlo že to bolo celkovo orientované hlavne skôr už k 3D zobrazovaniu a snímaniu fyzických pohybov (kinecty) než klasickej hernej výstave. Zahrať si demo verzie alebo singlplayeri si môžem aj doma.....celkom ma potešil malý stánok so stolnými hrami kde sme si aj s kamarátmi posedeli a zabavili asi možno aj najviac......

Aj napriek miernemu sklamaniu si myslím že to nebol úplne zbytočne strávený deň a vidíme sa aj o rok, ale mohli by ste sa skúsiť nasadiť vyššiu úroveň, skúsiť pozvať viac stánkov, vývojárov atď.
icon
detail (l.30)
callbad
  pridané 13.11.2011 19:30
Cakal som trochu viac ale bolo aj tak super.
icon
detail (l.187)
2
WampyR -> jimmyboy
  pridané 13.11.2011 18:45
>Re: RE:jimmyboy
netreba ani vstup od 18, ale posilnit organizacnu cast o ludi (nejaky sectoraci starsi a znamejsi ako dobrovolnici napr. ) a zabezpecit max. pol hodinu - hodinu na jedneho cloveka. Tam si mas hru odskusat a nie, ze nejaky 10-12 rocny tam prejdu pomaly celu single kampan BF3. V sobotu na Fifu 12 sa nedalo dostat, pretoze niektori ludia to obsadili na vyse 3 hodiny!!! Stanky Sector a MS boli z casti vyriesene mizerne pretoze sa zvukovo prekryvali a celkovo prd som rozumel z toho mikrofonu ked do neho hovorili, lebo prazdna hala a ozvena ako svina. Turnaje okrem Forzy som ani jeden nenasiel kde sa registrovat (ale zas som po tom ani specialne nepatral), lebo tam kde sa mali hrat z organizatorov nikto nebol PS3 s NFS Run permanentne zamrzal (debug verzia to sa da pochopit), vela odfajcenych gamepadov na oboch konzolach, ktore nemal kto menit (alebo opravit) skratka porobit s tym nieco.
Dalsi velky minus bola absencia stoliciek....tych tuli ci co to bolo, bolo malo a neprakticke. Som tam prestal 2 dni na nohach a dokopy si zahral D-box na 2 minuty, trocha Reach a GsoW3 (aj v 3D), jednu Forzu4.....cize prd.
Napriek tomu co som hore pisal a este by sa toho naslo ovela viac akciu hodnotim pozitivne, ALE urcite sa tam neoplatilo ist na 2 dni. Tym, ze to bolo take otvorene + absencia prednasok a samostatnych miestnosti vsetko by sa dalo v pohode postihat za den keby sa mi chcelo 90% casu cakat v radoch......teda az na ten singel BF3 to bol zvacsa predpubertalny des.

Najvacsie herne sklamania:
2. NFS Run....analog dopredu, sem tam skoro stale nitro a furt rovno, sice len demo ale cista hra na 5\10 alebo menej.

1. Mass Effect 3 (tiez demo) jedine stojany ktore boli...povedal by som poloprazdne a kam sa dalo v pohode dostat aj bez cakacky. Krytie + sprint skopirovany Gears, napoveda jak pre slepych, malomocnych, mrtvych dokopy. Akradova hratelnost, kde s malu pistolu ustrielam 10 tonoveho mecha s raketometom, pricom som ucupeny za kancelarsky stolik ktory samozrejme raketa neposkodi......ach jaj skoda reci...to aj tetris ma lepsi gameplay

Zaver je asi taky, ze minuly rok v Dopleri to bolo podstatne lepsie, toto tiez nebolo zle, ale posilnit organizatorov a zabezpecit nech sa vsetci dostanu na radu.....mozno viac nejakych stankov, konzol s viacerymi hrami, hlavne roznorodejsimi by tiez nebolo na skodu. Kde bol Batman AC, Resistance 3, Killzone 3, NBA, Ace Combat, Dark Souls, NBA Jam, Rage, Driver San Fran, Deus Ex???? (chapem, ze to nie je jednoduche zabezpecit, ale vacsia roznorodost od klasik ako FIFA,NHL,Kinect veci by neuskodila).
icon
detail (l.62)
2
coop93 -> Latore
  pridané 13.11.2011 18:39
>Re: RE:Latore
presne tak... ja som sa dostal len ku 2 Xboxom a jednemu nintendu....za 5 hodin
icon
detail (l.174)
1
muro live -> jimmyboy
  pridané 13.11.2011 18:11
>Re: RE:jimmyboy
presne tak beriem to a spravit normalnu hraciu party nie o 9 sa to skonci..
icon
detail (l.216)
4
jimmyboy
  pridané 13.11.2011 12:40
buduci rocnik treba ocividne dat vstup od 18 a vsade vycapy na pivo
icon
detail (l.26)
robo199
  pridané 13.11.2011 12:35
bolo tam uplne supovo, vyhral som turnaj v gran turisme
icon
detail (l.146)
2
Latore
  pridané 13.11.2011 0:15 (editované 13.11.2011 0:17)
Aj ja som tam bol...clovek,ma problem sa dostat za hociaku hernu platformu....100 metrove rady cakajucich ludi,ktori chceli hrat a ako adun hori....deti prisate 10 hodin pri monitoroch a nie a nie vypadnut odtial....malo ps3..xboxu bolo dost ale vecsinou kinect.....a tam sa mi naozaj nechcelo skakat....a vobec som nezaregistroval neake organizovane turnaje...a aj battlefield 3 sa hral len SP....a vsade len vela prizerajucich sa ludi,ktory nevedeli co od nudy.....
icon
detail (l.130)
adun
  pridané 12.11.2011 19:24
no veru nic extra, program slaby, polka haly prazdna.deti prisate 10 hodin pri monitoroch a tak no :-D

iba takych par kritickych veci do buducna
sector stage dost fail platno, krpate dokrcene na nejakych dratoch a nic tam nebolo vidno, hlavne ze projektor jak delo,
vizual podia nehovorim,
vlastne jediny kto tam mal ako taky stanok bol MS s kinectom, co tvorilo tretinu celej haly a potom BF3,
zvysok zbuchane dosky a stoly
no a storm sekcia so 17palcovymi monitormi to zabila

ale co ja mozem hovorit sak som mal vstup zadara :)
icon
detail (l.174)
muro live
  pridané 12.11.2011 17:22
>sklamanie..
no poviem Vam tak akurat som sa vratil z nexgen expo..len poviem tolko ze uplne sklamanie.....organizacia zle zoradene hry a dalsie veci co sa mi nechce rozoberat....mono to je moj nazor ale este to je daleko aby sme sa dostali aspon na 50% urovne ktore su za hranicami...
icon
detail (l.26)
wRath
  pridané 12.11.2011 8:07
Joooj keby som tak v BA :) tak si to tam dnes a zajtra poriadne užite aj zamna :) a spravte aspoň vela fotiek nech sa pokocham :D
icon
detail (l.128)
MiNe
  pridané 12.11.2011 3:01
Uz som BA tesim na rano asi nezaspiiim. :-D ALADIN tvrdi, ze pocasie bude super http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_num_mgram trosku sa ochladi, ale na NextGene bude urcite horuco. Asi sa idem rozbehnut nejakou gamesou.
icon
detail (l.13)
1
silver007
  pridané 11.11.2011 23:43
listky kupene rano sa ide
icon
detail (l.130)
adun
  pridané 11.11.2011 19:41
huh budem tam, ale pracovne
icon
detail (l.123)
Vegeta9000
  pridané 11.11.2011 17:28
nj ďakujem za odpoveď lol, to mi nevie fakt nikto odpovedať?
icon
detail (l.14)
1
Bill armstrong
  pridané 11.11.2011 17:24
Tak toto bude party tešim sa
01 02 03 04 05 >>