01 02 03 04 05 06 07 ... 63 >>
> Kingdom Come: Deliverance II chce byť väčšie a lepšie ako jednotka
icon
detail (l.83)
FallenMaia -> Patrix85
  pridané 20.4.2024 12:23
Teraz si hovoril že to na niektorých môže len posobiť ako datadisk, teraz zrazu už to je datadisk. Panečku to čo dávaš?
icon
detail (l.214)
Patrix85 -> FallenMaia
  pridané 20.4.2024 12:07
Vsak je to datadisk, ale aj len posobi ako dlc, ale je to aj len pokracovanie.
Vsetko pravda
icon
detail (l.83)
FallenMaia -> Patrix85
  pridané 20.4.2024 11:58 (editované 20.4.2024 11:58)
Ešte raz vnímaš ten rozdiel ked niekto povie že na neho hra pôsobí ako DLC, to už je jedno z akých dôvodov ale je si vedomí že je to pokračovanie a výrokov typu, Ragnarok je len DLC. Pretože ja v tom teda rozdiel vidím. Pokial mi neodpovieš ani sa nemusíš ozývat.
icon
detail (l.214)
Patrix85 -> FallenMaia
  pridané 20.4.2024 11:53 (editované 20.4.2024 11:54)
Svet je plny paradoxov.
Ako napr. ze Ragnarok je nova hra, ale zaroven aj (ako) dlc, resp datadisk.

A preco to ludia nemozu hodnotit? Lebo studio povedalo? Aj EA vravi, ze kazdorocna FIFA/NFL je vzdy novy diel, aj ked tam okrem mien nezmenili (takmer) nic ine
icon
detail (l.83)
FallenMaia -> Patrix85
  pridané 20.4.2024 11:48
"Je to DLC" verzus "Je to AKO DLC" ty aj vidíš rozdiel medzi týmito dvomi tvrdeniami?? Pretože ja kritizujem tých čo tvrdia že to je DLC, nie tých čo hovoria že to je AKO DLC.

Ja vnášam emôcie do hodnotenia takýchto výrokov pretože sú mimo. Naopak odsudzoval som to že ludia nemajú hodnotit či je alebo nieje niečo DLC len na základe pocitov a emocií. Zase, vidíš rozdiel v týchto dvoch veciach?? Ked ma tu bude niekto provokovat hlúpymi otázkami ako ty na začiatku a nieje schopný odpovedat na otázku a zámerne vynecháva polovicu toho čo je poviem tak sa do ... nečuduj že som emočný. Čo to má s tým že niekto emočne hodnotí hru?? To čo tu ty teraz predvádzaš to su také vývrtky že to svet nevidel. Kašli už na to.
icon
detail (l.214)
1
Patrix85 -> FallenMaia
  pridané 20.4.2024 11:36
Co mam odsudit? :D vsak nechces aby do toho niekto niesol svoje emocie.
A ved pravdu vravia vsetci ti, co vravia, ze to je ako dlc.
Ty si to tu natahoval
icon
detail (l.83)
FallenMaia -> Patrix85
  pridané 20.4.2024 11:34 (editované 20.4.2024 11:35)
Ok a pre teba je teda taký problém odsúdit toto ich vnímanie slovami že je to nesprávne? Miesto toho sa tu so mnou budeš dohadovať 10 hodín o tom že je to vlastne správne?? Tak stačilo hned na začiatku povedat že ludia to tak bohužial vnímaju a k tomu dodat tak ako Stridercz pred tebou že tento názor nezastávaš. Naopak to práve posobí tak že si s tým vpohode. Však to jasne pomenuj a vybavené, ideme ďalej. A neobhajuj to tu jak keby to bolo vlastne ok
icon
detail (l.214)
Patrix85 -> FallenMaia
  pridané 20.4.2024 11:26
Ved zamer to je, ale netreba sa divit, ze ked to vyzera rovnako, hybe sa rovnako, znie rovnako, hraje sa rovnako.. ze to vizualne splyva a ludia maju pocit, ze je to ta ista hra.
Je to veru ako hrach, ked to nevies pochopit.

Nikto ti tu nevyvracia, ze to je nova hra plna contentu a velkeho sveta a pribehu.
Len skratka posobi na prvy pohlad a prvy dojem ako dodatok, nie nieco nove.
Tot vsio.
icon
detail (l.83)
FallenMaia -> Patrix85
  pridané 20.4.2024 11:10 (editované 20.4.2024 11:11)
To že niečo vnímaš ako jeden celok nieje dôvod aby si samostatnú hru označoval ako DLC. Samozrejme že to vnímaš ako jeden celok ved to je autorský zámer. Je to jednotka a dvojka. A spolu tvoria jeden veľký príbeh ale znova zopakujem to neznamená že to ludia majú vnimať ako DLC. DLC je len doplnok, rozšírenie, aj Eziovu trilógiu ľudia vnímajú ako jeden celok, jeden veľký uzatvorený príbeh tej postavy ale nikto nikdy netvrdil o Brotherhood a Revelations že sú to len DLC kedže sú to masívne hry ktoré ale zachovávajú celistvost toho príbehu a pekne ho doplnujú. Nechám to už tak. Vidím že je to ako hádzať hrach o stenu.
icon
detail (l.214)
2 0
Patrix85 -> FallenMaia
  pridané 20.4.2024 10:50
Si sa pytal preco to ludia beru ako dlc.
Nepaci sa ti odpoved, co chces viac pocut? Davas do toho tie emocie, proti ktorym hovoris.
Ludia to oznacuju ako dodatok, lebo to doslova posobi ako rozsirenie povodnej hry, nie ako povodna hra. Prave tym, ze mas rovnake prostredia, z ktorych sa odrazas dalej. Aj keby hra bola 500h masív, nemenilo by to nic na dojmoch z trailerov a revealu a gameplayu, ze na pohlad to vyzera ako totozna hra bez zmien.
Je jasne ze pri hrani vidis velkost a pracu za tym a ze je to hodne rozsirenie, ehm, pokracovanie.
Ale asi medzi tym nie je rozdiel ako medzi GoW1 a 2. A nejde len o grafiku.

Nikdy som nepovedal ze B&W nie je dodatok alebo ma byt oznaceny ako plna hra.

A vidis, Lost Legacy je tiez fajn priklad. Pekne pokracovanie, ale tym ze to recykluje mnohe veci zo styrky, tak ludia to beru ako nejaky dodatok, ala Black Flag.
A Ragnarok je na tom podobne. Tym ze recykluje co sa da, a nevidiet tam bez lupy rozdiel, tak ludia to pocitovo vnimaju ako taky dodatok, nie ako pokracovanie.
Dobry priklad je asi GoW 2 vs 3, lebo v 2 koncis, kde v 3 zacinas. Tiez vlastne vyuziva podobne veci, ale uz z menu vidis a citis rozdiel.
Nie vzdy treba veci menit, ak funfuju. A ak chcu aby to posobilo ako celistvy pribeh bez zbytocnych zmien.
Len potom sa netreba divit, ze ludia to vidia ako jeden celok a nie dve hry.
icon
detail (l.83)
1 2
FallenMaia -> Patrix85
  pridané 20.4.2024 7:41 (editované 20.4.2024 7:55)
Kámo všetci Assassini sa hýbu rovnako, všetky Uncharted, celá stará trilógia God of War mala totožné pohyby a bojové animácie a nikto o tom nehovoril ako o DLC. Dokonca aj Blood and Wine sa hýbe úplne rovnakoako ako Zaklínač trojka a vyjadruješ sa tu o tom že to mala byť samostatná hra. Zaujímavé že tam ti to nevadí. Dobre si povedal Rogue majú ľudia zafixovaný ako "menší" dodatok k Blag Flag. Zdôraznil by som to slovo "menší" pretože práve to je ten dôvod. Aj Uncharted Lost Legacy ľudia skôr berú ako dodatok kde je to oprávnené kedže to pôvodne vznikalo ako DLC a je to omnoho menšie sko U4. Ale Ragnarok nieje ani omylom menší jak 2018. Práve naopak 2018 pri ňom pôsobí len ako taký ľahký štart. Celkovo je tá hra masívnejšia vo všetkých smeroch, príbeh je dlhší o niekoľk hodín. To my vysvetli v ktorom vesmíre je DLC väčšie ako originálna hra. Dokonca sám Ragnarok má svoje vlastné DLC. Preboha živého to že niekde nevidím tak veľký grafický rozdiel ešte predsa neznamená že hru môžem bez hanby označit ako DLC.
Mimochodom ty tu stále omielaš tú zimu v Midgarde. Že keby to nezmenia tak to od seba nikto nerozozná. Akože povedz mi ako chceš vyriešit to že hráč so svojou postavou začínajú v tom istom dome kde žili v predošlej hre? Doslova na tom istom mieste. Samozrejme že museli zachovať niektoré známe miesta a lokácie aby človek vedel alebo aby si ked pojde okolo.povedal jéééj tu som bol v 2018 ale teraz to tu vyzera inak. To sa stalo mne niekolko krát. Navyše Midgard čo bola v minulej hre hlavná lokácia je v Ragnaroku len jeden z veľkých svetov, čo taký Svartalfheim, Vanaheim alebo Alfheim? Veď to sú úplne nové nepreskúmané ohromne veľké oblasti kde každá jedna má toľko kontentu a sidequestov ako Midgard v 2018.

A ano ja viem že Blood and Wine je datadisk. Datadisk a DLC je vpodstate rovnaká vec akurát označenie datadisk sa už nepoužíva kedže už to väčšinou nieje samostatný disk ktorý si človek kúpi ale je to sťahovatelný obsah, z toho tá skratka DLC, ale inak je to vlastne to isté.
icon
detail (l.214)
1 0
Patrix85 -> FallenMaia
  pridané 19.4.2024 23:58
To s postavami a pribehom nebol zamer. Len oversight. Orepisoval som to a myslel som, ze to tam mam :D

Este doplnim, ze Blood and Wine nie je dlc, ale datadisk ;)

A je dovod preco vsetci okamzite po ohlaseni mali kolektivny pocit, ze pozeraju na rovnaku hru a len dlc.
Lebo Ragnarok tak proste vyzera a tak sa aj hybe. Ako ta ista hra.
Keby nezmenia prostredie na zimu, tak by to od seba uz nerozoznali ani tvorcovia.

Rovnako je na tom aj AC Rogue, ktory je nova hra, ale vsetci to maju zafixovane ako nejaky mensi dodatok k Black Flag a nie samostatnu hru.
icon
detail (l.83)
1 0
FallenMaia -> Patrix85
  pridané 19.4.2024 23:37
To je síce všetko pekné ale fakt je ten že O víne a krvi je DLC už len tým že na to potrebuješ vlastniť pôvodnú hru, vymenoval si tu kopu prvkov ale trošku ti to nesedí ako tak pozerám. Napríklad v odseku KCD2 spomínaš nový príbeh a nové postavy zatiaľ čo v odseku o Ragnaroku tento fakt zámerne vynechávaš. V odseku k Witcherovi spomínaš novú sadu kariet do Gwentu ale ved už to samé o sebe je znak DLC, že ti to len niečo pridá do základnej hry ale Gwent zostáva rovnaký len je doplnený o nové možnosti. UIčko, celé menu, inventár, všetko je totožné so základnou hrou dokonca aj combat systém. Máš tam kopu nepresností a zámerne prekrútených faktov na základe ktorých tvrdíš že O Víne a Krvi nevyzerá ako datadisk ale Ragnarok áno. No mne je zle. A takto by som mohol postupne rozoberat každý ten bod čo si spomenul. Fakt je ten že už zo samotnej podstaty veci z toho čo vieme tak ako DLC jasne pôsobí O víne a krvi. Nieže pôsobí, ono to je DLC.
icon
detail (l.214)
1 0
Patrix85 -> FallenMaia
  pridané 19.4.2024 23:14 (editované 19.4.2024 23:17)
Tak sa podme na to pozriet.

Blood and Wine
Nova mapa na ktorej sa odohrava komplet cely pribeh a nikdy sa nerecykluje povodne prostredie, novy nepriatelia, nove postavy, nove questy, nove mutageny, nove brnenia a vylepsenia ktore maju vplyv na gameplay, novy gwent deck (ktory meni gameplay), nove zbrane, pridany dom, pridany dalsi realm.
"Zapina sa z povodnej mapy a menu!"
Datadisk

Ragnarok
Recykluje mapu, ale sneh! Recykluje realms ale pridava nove levely.
Nova jedna zbran, novy nepriatelia, uplne nove realms.
Nova hra.

KC:D2
Nove dve mapy na ktorych sa cela hra odohrava, novy pribeh, nove postavy, nove zbrane, novy reputacny system, nove feautury
Preco nie dlc..?

Nemal by si do toho nechat zasahovat svoje pocity
Z popisu ale vidiet, co z toho posobi najviac, ako dlc.
icon
detail (l.83)
FallenMaia -> Patrix85
  pridané 19.4.2024 22:46
Vieš čo, označovat niečo ako remaster alebo DLC len na základe svojich pocitov a sklamania z hry to je fakt nonsens, ak by k tomu boli nejaké fakt reálne argumenty tak beriem, ale pri niektorých hrách to proste nechápem.
icon
detail (l.214)
Patrix85 -> FallenMaia
  pridané 19.4.2024 22:40 (editované 19.4.2024 22:40)
Oficialne je oznaceny ako remaster.
Ale je to skutocne remaster, aj ked to studio povedalo a vsetci vidime, ze skutocnost je uplne ina?
icon
detail (l.83)
FallenMaia -> Patrix85
  pridané 19.4.2024 22:38
Crash Bandicoot bol oficiálne označený ako remake nie? Ale to je jedno. Stále nerozumiem čo tým chceš povedať. Že je jedno že je Ragnarok označený priamo štúdiom ako pokračovanie, že nieje hodný pokračovania?
icon
detail (l.214)
Patrix85 -> FallenMaia
  pridané 19.4.2024 22:32
A Activision oznacuje Crash Bandicoot remake ako remaster.
icon
detail (l.83)
FallenMaia -> Patrix85
  pridané 19.4.2024 22:29
Nie pretože samotný CD Projekt to označuje ako DLC. O čom sa tu bavíme??
icon
detail (l.214)
Patrix85 -> FallenMaia
  pridané 19.4.2024 22:10
A keby si to zapinal cez vlastne menu a preskocil ten dialogovy "quest", bola by to nova hra?
01 02 03 04 05 06 07 ... 63 >>