01
icon
detail (l.146)
1
nessundorma
  pridané 16.2.2016 22:53
pcckari by mali dakovat panu bohu za konzole, lebo inak by normalne nebolo co hrat.
Jeden hnus za druhym, grafika 80tych rokov... hit roku 2010-2020
icon
detail (l.97)
1
nyxxin -> nessundorma
  pridané 16.2.2016 23:13
Žiadny hit to nebude, iba zbytočne trolluješ. Indie hra nemá grafiku AAA hier s násobným rozpočtom, OMG ako to je možné? Ešte že máme konzole, na ktoré sa hry môžu orezať. Logika nula bodov.
icon
detail (l.146)
1
nessundorma -> nyxxin
  pridané 16.2.2016 23:24
sa zamysli nad tym co som povedal...
to nie je trolovanie, to je fakt... 95per pc hier, vyzera tak ako tento paskvil hore.
Ja nehovorim len o grafike, ide o celkovy pristup dnesnych vyvojarov
Tie konzole su sice "orezane" ale aspon tie hry vyzeraju ako sa patri, ano nie su ako na pc ale ja hram teraz witcher 3, mgs 5 a pod na ps4 a vyzera to tam NESKUTOCNE! Mozno su orezane, ale len tak aby sa nepovedalo, toto co predvadza pc svojimi exkluzivitami posledne roky je orezanie az na kost.
Jeden hnus za druhym, a len uplne minimum tych hier je dobrych... vacsina z nich nestoji ani za stiahnutie a este su aj skarede.
Indie scena ponuka mozno tak o 5per super hier (v svojej triede) viac, ako ponuka AAA scena
icon
detail (l.97)
nyxxin -> nessundorma
  pridané 17.2.2016 18:59
Aký prístup vývojárov? Indie hry vyzerajú tak ako vyzerajú, kvôli rozpočtu a počtu a možnostiam vývojárov. Napriek tomu občas z tej scény vyjdú veľmi úspešné hry. Nikto ťa nenúti ich hrať pokiaľ ti nevyhovujú, nijak ťa neovplyvňujú a keby tu náhodou nie je článok o tejto ani sa o nej nedozvieš. Indie hra neznamená odpad rovnako ako AAA hra nie je zárukou kvality. To je všetko. Ťahať do toho konzole (kde je mimochodom viac ako polovica indie hier) a PC je mimo.
icon
detail (l.146)
nessundorma -> nyxxin
  pridané 17.2.2016 23:23
uplne s tebou suhlasim :)
napisal si to uplne presne... sem tam z indie sceny vyjde nieco dobre
uplne s tym suhlasim, presne tak to je, z tych "5 mil" hier co denne (ne)vydaju (vdaka early access) je 4,999 mil totalny odpad... presne tak ako pri AAA tituloch, ano nie kazdy je super, vela krat sklamu, vela krat sa ocakava od toho "raj hier" ale vela krat je to aj preto, ze dnes sa na dobrych veciach hladaju chyby a na blbostiach pozitiva a potom RE6 dostane 4 a nejaka blbost 7 (ako naposledy to krokove rpg zo starej skoly) kde aj lands of lore vyzeral pri tom ako aaa titul.
ja nehovorim ze vsekto AAA je zakonite dobre, a nehovorim ze vsetko z indie je zakonite zle (sam hram par veci) Darkest Dungeon (uplna pecka, aj ked som to uz prestal hrat, pretoze okrem toho ze je to tazke je to neskutocne nefer hra, ktora podvadza ako sa len da) alebo ... neviem si teraz spomenut, ale hral som vela veci, napr aj terraria bola celkom sranda, presiel som ju celu .. ale neisiel som sa z toho zblaznit. Pri Dark Soul 2, alebi Witcher 3 alebo teraz hram MGS V ktory je jedna z naj veci co som kedy hral (a to mam zatial 4 per) su tieto hry ako nepodareny zart.
Neviem ci vies ako to myslim.
A dalsia pravda co si povedal ze aj to, ze 50per hier na konzole je indie... cista pravda... ale tam sa mi tie hry tiez nepacia, je jedno ci su na pc alebo konzolu :D
ja som to skor myslel tak, ze vsetky (takmer vsetky) AAA hry, ktore vyjdu su na konzole a tym padom potom aj na pc (kde su este krajsie)
01