01 02 03 04 >>
icon
detail (l.599)
ace -> ManiaCCC
  pridané 22.11.2017 17:20
ale nie je to irelevantne, lebo ja ju aktualne hram. irelevantne je to, co tam bolo a nie je a nazory takych, ktori ju nehrali. tu nejde o ziadne schvalovanie, tu ide o uvadzanie veci na spravnu mieru. te lootboxy boli v prvom rade gambling, co ich vystihuje naozaj najlepsie. ake take ti vsak automaticky vitazstvo nezarucia. a nezarucia ti automaticky ani vyhodu oproti niekomu neplatiacemu. rovnako ako ti automat nezaruci vyhru, ked to neho das prachy
icon
detail (l.137)
ManiaCCC -> ace
  pridané 22.11.2017 17:13
Ja len hovorim, ze hra, ako bola nastavena predtym, bola pay to win. To je cele :) Co vravim ze je irelevantne je to, ze aku mas skusenost s tou hrou ty, kedze tam ten hlavny kamen urazu momentalne nie je. Ale zaroven tvrdim, ze je dobre si pamatat, co na nas skusali. Pretoze ked budeme schvalovat kazdu takuto vec, nikdy sa nic nezmeni.
icon
detail (l.599)
ace -> ManiaCCC
  pridané 22.11.2017 14:37
ale ako som hovoril, toto je irelevantne. nebolo to v bete, nie je to vo finalnej hre a ked to tam bude, bude to mozno uplne ine. bolo to v hre par dni pred vydanim. nerozumiem tomu, ako moze byt podla teba irelevantne to, ze ja hru hram, ale toto relevantne je, aj ked to v hre nie je a rozhodne sa vtedy hraci nemohli dopracovat k metagameplayu, aby vedeli zhodnotit, aky dopad to ma. nenut ma sa tolko opakovat - veci, ktore robia rozdiel, sa kupit nedaju. karty padaju kazdemu, dokonca kazdy den dostanes jednu po zapnuti hry
icon
detail (l.137)
ManiaCCC -> ace
  pridané 22.11.2017 9:24
Zjavne dal kedze to ludia ukazovali. A neviem ci to nebolo nahodou ten early access ci co to tam mali, ked si mal hru predobjednanu. Napriklad tu:






A to ze sa treba sustredit na momentalne chyby, s tym suhlasim, ale myslim ze je dobre nezabudnut, co do tej hry planovali a keby sa ludia neozvali, tak by to tam dnes bolo. Snad sa to tam zas neobjavi.
icon
detail (l.599)
ace -> ManiaCCC
  pridané 22.11.2017 2:14 (editované 22.11.2017 2:23)
ale ja som to tiez hral pred releasom. teda nie je irelevantne, ze to hram. podla tvojich slov. irelevantne skor je, ze to tam bolo...dolezite je, ze to tam teraz nie je. takze sa teraz treba sustredit na chyby, ktore ta hra realne ma. nie na chyby, ktore mohla mat.

btw. v bete sa dali crystals kupovat za prachy? podla mna system mikrotransakcii v hre aktivny vtedy nebol;) navyse par dni pred releasom boli aj ceny v hre ine a hodnotit na zaklade nich finalnu hru je...;) ak chces len hejtovat, pokojne. ak sa na to chces triezvo pozerat, tak ries to, aka hra nakoniec realne vysla a aky dopad tie veci realne maju. O mesiac to zase bude uplne ine a nam zostava len dufat, ze lepsie. par dni pred vydanim sa aj ludia bili do prs za to, ze novinari maju ine ceny za unlocky hrdinov a bol to hoax:)
icon
detail (l.142)
kasawaki1
  pridané 21.11.2017 20:31
ja stale cakam na poriadny on-rail shooter , plny qte ,zase nic ,)
icon
detail (l.137)
ManiaCCC -> ace
  pridané 21.11.2017 18:30
Este v bete bolo ;) este par dni pred releasom sa to dalo. Kde priamo ludia ukazovali, ako moc na hra pay to win je. Priamo pocas rcenzie alebo streamu. Neboli to len slova.
icon
detail (l.599)
ace -> ManiaCCC
  pridané 21.11.2017 18:08
No vidis, irelevantne je aj pozera o tom videa a snaži sa z nich vyhodi závery, lebo to tam nie je:)
icon
detail (l.137)
ManiaCCC -> ace
  pridané 21.11.2017 17:50
Stale sa motame dookola. :) Momentalne je to irelevantne. Ta hra mikrotranskacie momentalne nema, uvidime ako to bude. To ze to hras, je absolutne nepodstatne, ked dany problem momentalne sa v hre nenachadza - tak ho ani nevies objektivne posudit (az na ten dementny progress system ale aspon to nikoho nezvyhodnuje priamo).


Ta hra, ako bola nastavena bola proste pay to win. To je fakt, ktori si sami potvrdili. Otazne je, ci sa tam tento pay to win model vrati alebo nie. Ja dufam ze nie. Ak nie, tu hru rad podporim. Je zbytocne teraz spekulovat.
icon
detail (l.599)
ace -> ManiaCCC
  pridané 21.11.2017 17:13 (editované 21.11.2017 17:16)
mnohi kritizovali hru aj za to, vraj novinari maju nizsie nastavene ceny hrdinov na odomknutie par dni pred vydanim a nakoniec sa to ukazalo ako hoax, ked to niekolko vacsich webov prebralo. dolezite si je uvedomit, ze tu uz ludia sice opravnene kritizuju politiku spolocnosti, ale neopravnene hru, lebo uz fakt fabuluju v niektorych oblastiach. mne je jedno, co EA v AMA tvrdili. ja tu hru hram a vidim, aky realny dopad karty maju a ako dropuju. treba si tu hru skusit s aktualnym modelom a potom uvidis, kolko je na tom pravdy. pricom, samozrejme, ziadne platenie v hre nie je aktualne a tym padom vies aj dobre posudit, aky dopad to ma na gameplay, lebo vsetci maju rovnake podmienky

navyse, ako mozes vidiet, automaticky nie som presvedceny o tom, ze problematiku poznam lepsie ako ty. aj napriek tomu, ze ja hru hram a ty nie
icon
detail (l.137)
1
ManiaCCC -> ace
  pridané 21.11.2017 17:08
Tu sa nase nazory odlisuju. Ja som praveze presvedceny, ze problematiku poznam lepsie ako ty podla toho co citam. Ale samozrejme, nazor ti neberiem.
A hru nekritizujem len ja. To co kritizujem hra, kritizuju mnohi, nehovoriac o tom, ze si sami nasrali do ust pri AMA, kde sami potvrdili, ze lootboxy davaju prilis velku vyhodu v multiplayerovej casti hry. Najdi si to. Je to tam.
icon
detail (l.599)
ace -> ManiaCCC
  pridané 21.11.2017 17:06
potom ale kritizujes hru za problem, ktory realne nepoznas a nie za jej skutocne chyby. ta hra si svoje rozporuplne hodnotenia zasluzi, aj napriek tomu, ze ponuka paradnu akciu. ale nie za toto. koniec koncov, aktualne sa v nej nic ani kupit neda a zatial sa nevie, ako to bude fungovat, ked sa nieco bude dat kupit. tym padom mi pride aj debata ohladne mikrotransakcii zbytocna, lebo tam nie su. ked tam budu a uvidime ich efekt, potom bude na svojom mieste. a naozaj, pokial si v hre nemozes zaplatit za nieco, co tebe pomoze, tak je to len o nahode, nie o plateni
icon
detail (l.137)
ManiaCCC -> ace
  pridané 21.11.2017 17:00
Takze to chapem dobre. p2w nema ziadnu univerzalnu definiciu. Nemam bordel. Ja to chapem tak, ze ak si dokazes kupit vyhodu (co dokazes - aj ked tvrdis ze to nie je pravda ale potom potvrdis ze je), je t pay to win. Potom samozrejme treba pozriet este v akej hre to je. Ak to je free to play titul, okej. Aj tak to nemam rad ale chapem to. Pri takejto hre je to non-sense.


V skratke, chapeme sa. To co pre teba pay to win nie je, pre mna to je uz davno za tou hranicou. To je cele.
icon
detail (l.599)
ace -> ManiaCCC
  pridané 21.11.2017 16:55
takze v tom pripade mas len bordel trosku v pojmoch. p4w je o priamom kupovani vyhody. navyse ako som pisal, samotne karticky nemaju taky vplyv na vysledok. vacsi rozdiel ti spravi skill a hlavne zbran. aj keby si do hry nalial milardu, k dalsej zbrani a jej vylepseniu sa takto nedostanes. stale sa tocime v kruhu, lebo uvazujes v intenciach, ze do hry nalejes strasne vela penazi a nakoniec ti padne to, co tebe v hrani vyhovuje. sam si ale nevyberas, co za prachy dostanes a ani nie je iste, ci to dostanes, pricom opat v podobe karticky len nahradis jednu schopnost druhou. ta hra ti ukazuje, kto ta zabil a ake karty mal a vtedy vidis, ze to rozdiely nerobi a vlastne tam moze zabit kazdy kazdeho
icon
detail (l.137)
ManiaCCC -> ace
  pridané 21.11.2017 15:17
Neviem ci je teraz njeako zmeneny grind, nejak som nic nenasiel ohladom toho, ale len z bety viem jednu vec: Karticka ti dava vyhodu. Karticky vypadavaju z lootboxov. Lootboxy sa dali kupit za peniaze. Matematicky si vies vypocitat, kolko lootoboxov musis kupit, aby si mal kazdu jednu karitcku - nech premyslam ako premyslam, stale je to pay to win. Ale ak tam nieco zmenili, tak ma kludne oprav.
icon
detail (l.599)
ace -> ManiaCCC
  pridané 21.11.2017 13:34 (editované 21.11.2017 13:39)
ale ty si za lepsiu karticku neplatis. v tej hre jednoducho nie je moznost, ako si priamo zaplatit za nieco lepsie. a nie iba preto, ze tam mikrotransakcie nie su. dokonca aj ak by si si zaplatil a nejakym zazrakom by ti padali same dobr ekarty, stale musis grindovat zbrane a ich upgrady, pripadne dalsie upgrady kariet

napriklad absolutne nerozumiem tomu, ze ta hra neodmeni za dalsi level. pritom tie bodove rozdiely su tam obrovske neskor a to ziadnou miktotransakciou neurychlis
icon
detail (l.99)
1
ThruthSeeker -> ace
  pridané 21.11.2017 13:24
skoda toho ze to robi EA proste ,,, znicia este aj star wars hernu znacku ..,
icon
detail (l.11)
Karlos Benda
  pridané 21.11.2017 6:04
No uděláme donate Goal a uvidíme co se s toho vylíhne
icon
detail (l.137)
ManiaCCC -> ace
  pridané 21.11.2017 2:02
Pozeram prave par videi, a ten grind je tam celkom masivny.

A stale sa asi nerozumieme. Ty platis za vyhodu. Lepsia karticka = vyhoda. Mohol by si ju ziskat aj hranim? Teoreticky mohol. Ale ako pri kazdych lootboxoch, aj tu plati obycajna matematika. Ak chces mat vsetko, v primere musis zaplatit xyz euro navyse za lootobxy mal by si mat plus minus vsetko. Alebo to samozrejme mozes hrat, a karty ktore naozaj potrebujes nie a nie padnut.


Sleduj, cely ten system bol postaveny na tom, aby odmenoval hracov, ak si to zaplatia. Na tych lootboxoch nie je nic fer. Este to aj ti somari potvrdili pri AMA na reddite.
icon
detail (l.134)
2 0
GPUtest -> Lusyl
  pridané 20.11.2017 23:17
Chcel si poveda "dočasne odstránili" namiesto "odstránili"
01 02 03 04 >>