01
icon
detail (l.185)
1
xwing
  pridané 9.7.2012 8:20
Je to dobrá hra, vhodná najmä pre akčnejšie zameraných hráčov, boje sú alfa a omega hry na rozdiel od Civ kde boje môžu byť pri niektorých stratégiách iba nevyhnutné zlo, čo podčiarkuje aj výrazne silnejšia a nebezpečnejšia lokálna fauna (ogrovia, elementáli, draci atď.). Napriek tomu je tu dosť manévrovacieho priestoru pre rôzne stratégie keďže rôzne strany majú rôzne bonusy, imunity + mágia sa dá využiť rôznymi spôsobmi. Taktiež výskum je relatívne náhodný - žiadny techtree ale malý počet náhodne vybraných kúziel z ktorých si môžte vybrať ktoré chcete vynájsť, takže sa môže stať že konkrétne kúzlo ktoré by ste veľmi chceli sa vám vo výbere objaví až ku koncu hry, takže treba improvizovať
icon
detail (l.64)
Manitos
  pridané 7.7.2012 2:39
To Civ je tam vidieť na prvy pohlad, ale myslim si, ze takato hra tu uz dlho nebola. Určite vyskušam, vyzera zaujimavo ;).
icon
detail (l.218)
Blackened Halo
  pridané 6.7.2012 23:18
obrázky sú pekné farebené :)) :DDD ...
icon
detail (l.300)
1
Roberto13
  pridané 6.7.2012 22:42
Súhlasím s tým čo je napísané v recenzií, akurát hodnotenie by odo mňa bolo trocha nižšie.
V pokročilej fáze hry cítiť orezanie vecí z civ V ktoré neboli nahradené, či už ide o stavby monumentov, budovanie infraštruktúry (v Ardanii nie sú ani len poľné cesty), posilovanie ekonomiky (mestá navzájom neobchodujú), nie je tu spokojnosť obyvateľstva, nezískavajú sa body kultúry, samozrejme žiadny technologický pokrok.
Zahral som si to, celkom som sa bavil, je to celé také pekné na pohľad, na nič sa to nehrá, ale časom sa každé kolo zvrhlo na tri body: odklikať výstavbu v mestách, pozrieť sa či mám nabité kúzlo alebo či som objavil dáke nové a takto po pár sekundách ostane už len tretí bod - bojovanie, presekávanie sa k súperovmu mestu časom omrzí. Príjemná hra, veľmi nakrátko, skôr mód ako datadisk.
01