01 02 03 04 05 06 07 ... 15 >>
> Kena: Bridge of Spirits prichádza na Xbox
icon
detail (l.7)
Double-0-7off -> Spiritak_SVK
  pridané 20.4.2024 8:21
Tak bude aspon tak dobra.
> SVET, UKRAJINA, VOJNY ...
icon
detail (l.137)
Barbarosa223 -> Coach
  pridané 20.4.2024 8:21
Pamätám si týpka z 2014-15 ako s úsmevom pobehoval okolo proruských jednotiek a s kalašnikom sa vyhrážal ako dobijú svet. To čo sa mu stalo? Čistý orkistan...
> Vivat Slovakia (Early Access)
icon
detail (l.85)
Citroenak -> Rasti92
  pridané 20.4.2024 8:20
Ak na to naozaj vzali len 100K, tak klobuk dole.
> Kena: Bridge of Spirits prichádza na Xbox
icon
detail (l.7)
Double-0-7off -> ????
  pridané 20.4.2024 8:19 (editované 20.4.2024 8:19)
Ty toho tiez nemas vela nahrane ked si vhre stretol iba 2 NPC. Takze ticho. JA narozdiel od teba som prebadal kazdy kut. A je co preskumavat aj napriek miernej linearite. Ako vravi SPIRITAK, bez hrat AC ci nieco podobne.
> Pozrite si dokument o tom, ako chce štúdio Uncapped Games redefinovať žáner RTS
icon
detail (l.67)
MarcenzoSvK
  pridané 20.4.2024 8:18
V detstve jediný žáner čo som hral bol rts , teraz už viac rpg pretože kvalitné rts v dnešnej dobe ťažko nájsť
> Kena: Bridge of Spirits prichádza na Xbox
icon
detail (l.7)
Double-0-7off -> ????
  pridané 20.4.2024 8:16
2? NPC?
Vidim, ze si hru hral, NIE.
Je tam starcek. Je tam hlavny zaporak. Su tam tie deti. Je tam ten lovec ci kto kde trenujes. Je tam ta zenska co stretnes, kovacska dielna oblast. A neviem. Mozno este nieco som zabudol.
Uz tento argument je bs.
Mrtvy svet?
Urcite ak nechapes preco je taky a je to umysel.
Znovuhratelnost?
Nie kazdeho priorita.
Nudna prva tretina, mozno pre teba.
Linearne?
Zas sa spytam? A co je na tom zle. Vela hier je linearnych. Napr. God of War. A pritom super. Gears of war a dalsie.
Dalsie minus co je iba pre teba minus.
A naposledy odmeny. Tvojou odmenou je zazitok s hry.
Nemusis sa snazit. Hru si nehral, teda nie tolko aby si zistil, ze sa treba snazit a na niektore miesta sa dostanes az budes mat schopnost sa dostat. Cele vidis dopredu a pod. Zas Bullshit. Pre mna je jasne. Spustil si hral si hodinu a uz si vedel vsetko a pritom nevies nic.
> SCREENSHOTS
icon
detail (l.161)
2
Altair13
  pridané 20.4.2024 8:15
>Helldivers 2
FOR DEMOCRACY!
Viac
> J.Lo odhaľuje v novom dokumente svoje terajšie „ja“
Meno -> poppy
  pridané 20.4.2024 8:08
"prilis malo ludi" = viac ako Lopezku 😅😅

po ktorej sa opicil "celý svet" 😅 (furt neviem v com lebo modna ikona ona nikdy nebola.. vzdy nosila trendy veci dane dobe.. tak ako vsetky celebrity v rovnakom case...najviac si ju pamatam pre tie skarede teplakovky a velke okuliare z 2005. ale pri tej mode si skor spomeniem na paris, lebo všetci sa opicili po nej) akurat jednu dobu nosila melir. co sa latino tmavym zenam vobec nehodí. to radsej nemala ani robiť)
> SCREENSHOTS
icon
detail (l.161)
Altair13 -> Coach
  pridané 20.4.2024 8:06
hej no, tie screeny nie sú pre mobily stavané
> Kena: Bridge of Spirits prichádza na Xbox
icon
detail (l.7)
Double-0-7off -> ????
  pridané 20.4.2024 8:01 (editované 20.4.2024 8:02)
To je tvoj nazor. Niekomu staci ku stastiu malo. Nie vzdy je vela viac. V tomto pripade to malo robi tu hru takou akou je. Mne to nepripadalo vobec nudne. Zalezi aj vela od toho ake mas ocakavania od hry. Jedboznacne tebe nesedla to neznamena, ze mas pravdu. A ano niekomu ako aj mne staci malo k stastiu. Nemam velke naroky. Hra ma zaujme hram ju aj z nedostatkami. Aj tato ich ma ale prevysuju u mna pozitiva. Tzn. Suhlasim s tymi co hovoria mnohy, ze je super.
> Pozrite si dokument o tom, ako chce štúdio Uncapped Games redefinovať žáner RTS
icon
detail (l.62)
cellus
  pridané 20.4.2024 7:52
Ziaden komentar este? Ako to?
> SVET, UKRAJINA, VOJNY ...
icon
detail (l.179)
1 0
Coach
  pridané 20.4.2024 7:42
O idiota menej.

V Donecku zahynul Američan bojujúci na ruskej strane, uviedla šéfka prokremeľskej televízie RT, no nespresnila, ako zomrel. Východoukrajinské mesto už od roku 2014 ovládajú Rusi.

https://dennikn.sk/minuta/3951136/
> Kingdom Come: Deliverance II chce byť väčšie a lepšie ako jednotka
icon
detail (l.83)
FallenMaia -> Patrix85
  pridané 20.4.2024 7:41 (editované 20.4.2024 7:55)
Kámo všetci Assassini sa hýbu rovnako, všetky Uncharted, celá stará trilógia God of War mala totožné pohyby a bojové animácie a nikto o tom nehovoril ako o DLC. Dokonca aj Blood and Wine sa hýbe úplne rovnakoako ako Zaklínač trojka a vyjadruješ sa tu o tom že to mala byť samostatná hra. Zaujímavé že tam ti to nevadí. Dobre si povedal Rogue majú ľudia zafixovaný ako "menší" dodatok k Blag Flag. Zdôraznil by som to slovo "menší" pretože práve to je ten dôvod. Aj Uncharted Lost Legacy ľudia skôr berú ako dodatok kde je to oprávnené kedže to pôvodne vznikalo ako DLC a je to omnoho menšie sko U4. Ale Ragnarok nieje ani omylom menší jak 2018. Práve naopak 2018 pri ňom pôsobí len ako taký ľahký štart. Celkovo je tá hra masívnejšia vo všetkých smeroch, príbeh je dlhší o niekoľk hodín. To my vysvetli v ktorom vesmíre je DLC väčšie ako originálna hra. Dokonca sám Ragnarok má svoje vlastné DLC. Preboha živého to že niekde nevidím tak veľký grafický rozdiel ešte predsa neznamená že hru môžem bez hanby označit ako DLC.
Mimochodom ty tu stále omielaš tú zimu v Midgarde. Že keby to nezmenia tak to od seba nikto nerozozná. Akože povedz mi ako chceš vyriešit to že hráč so svojou postavou začínajú v tom istom dome kde žili v predošlej hre? Doslova na tom istom mieste. Samozrejme že museli zachovať niektoré známe miesta a lokácie aby človek vedel alebo aby si ked pojde okolo.povedal jéééj tu som bol v 2018 ale teraz to tu vyzera inak. To sa stalo mne niekolko krát. Navyše Midgard čo bola v minulej hre hlavná lokácia je v Ragnaroku len jeden z veľkých svetov, čo taký Svartalfheim, Vanaheim alebo Alfheim? Veď to sú úplne nové nepreskúmané ohromne veľké oblasti kde každá jedna má toľko kontentu a sidequestov ako Midgard v 2018.

A ano ja viem že Blood and Wine je datadisk. Datadisk a DLC je vpodstate rovnaká vec akurát označenie datadisk sa už nepoužíva kedže už to väčšinou nieje samostatný disk ktorý si človek kúpi ale je to sťahovatelný obsah, z toho tá skratka DLC, ale inak je to vlastne to isté.
> Európsky rebríček zaplnili Fallout hry
icon
detail (l.130)
Michal85 -> luboc
  pridané 20.4.2024 7:31
Čo tá charizma. 😂
> Ubisoft maže The Crew z knižníc hráčov
icon
detail (l.202)
cpy -> [LukasH]
  pridané 20.4.2024 6:41
GoG je jedina platforma kde clovek naozaj vlastni hru co si kupil.
> Čo nového u Kardashians / Jenners?
Kvietok
  pridané 20.4.2024 6:32
Mne nejde do hlavy preco ludia bombarduju Khloe kto je jej otec a nie Kris, ktora pri tom realne bola :D a potom ze co maju fotku kde su male v rovnakych satach, tak Khole ktorej otec ma byt cernoch ma tam najsvetlejsie vlasy a pokozku…my mame v rodine mulatov a teda taki svetli nikdy neboli. A hlavne na porovnanie by som dala fotku pred jej plastikami a nie teraz.

Kim teraz schytala fresh davku hatu v novom songu od Swiftky :D

ostatne ma nezaujimaju, Kendal nuda, Kourtney odkedy je s Travisom tak je extremne trapna :D

Paris inak ukazala dceru a teda ma mensiu hlavu ako Phoenix :D
> SCREENSHOTS
icon
detail (l.174)
m1sso -> Fingolfin
  pridané 20.4.2024 6:19
Nie :) ale nedavno som konecne nasiel toho hnusaka, co zabijal ludi a ich kusky tiel "pohadzoval" kade tade po okoli.
Kks ja som vazne este stale nedohral?
Ale uz som pred koncom, no.
icon
detail (l.174)
m1sso -> Mihail
  pridané 20.4.2024 6:12
Tu optimalizaciu doladia, verim tomu.
Preto som to nechcel brat uz teraz, hru si chcem uzit, nie im robit testera.
Inak, krasa, tesim sa na to moc.
> Európsky rebríček zaplnili Fallout hry
icon
detail (l.170)
waggon -> Ezreal
  pridané 20.4.2024 6:03
Tak se pozná herní legenda, že se prodává ještě za čtvrt století
> Netflix už má 270 miliónov predplatiteľov
icon
detail (l.128)
ademek17 -> RAYven
  pridané 20.4.2024 3:31
Dobre, svoje ataky na osobu si si odbil ale podla tvojho komentu aspoň viem, že marketu nerozumieš vôbec. Takže skúsime troška s rozumom a bez farebných atakov na osobu, lebo na viac sa nezmôžeš.

1. 16% rast znamená dačo iné. A saturácia trhu, nikdy nie je problém primárne pre firmy, ktoré vedú trh. To je presne opak toho, čo tvrdíš ty. Lenže na to aby si to chápal, by si musel chápať a hlave sledovať trh z historickej perspektívy, lenže to ty zďaleka nemáš naštudované. Pretože keby áno, tak ti docvakne, že práve toto obdobie, je pre silných hráčov to najlepšie z pozície trhu voči "slabším". Blik.

2.Je úplne jedno ako to berieš, podstata je, že z toho dostali zákazníkov a aj keď sa to snažíš obrátiť ako mínus, faktom je, že 99% zákazníkov sa to nijako nedotklo a pokračujú vo svojom predplatmom ako do vtedy. Matika nepustí murko nauč sa ju ;)

3. Vieš čo majú spoločné ? Že vieš úplne hovno o tom, čo tie pojmy znamenajú, pretože si to nikdy nemal na starosti a dosadzuješ si svoje predsudky, do nejakých rovníc. Už len z toho viem, že máš mindráky a tvoja réalna skúsenosť je totálne nulová. Preto každý kto číta tvoje kecy a má stým skúsenosti tak vie, že si totálne mimo. A môžeš nariekať koľko chceš, ty si od reality odtrhnutý a trh ukazuje presný opak tvojich kecov. Nemáš ani len poňatia, čo je trh a ako reaguje v indexovch ako je fear, normal či greed a ak by si to vedel, tak vieš, aké nezmysli píšeš. A teraz ťa poprosím nejekú štúdiu o tom, že zvyšovanie revenue znamená znižovanie kvality. A rovno ti odpoviem, žiadnu takú nenájdeš, pretože trepeš somariny. A postav sa aj na hlavu, ale ak chceš kecať o dospelých veciach, postav to na faktoch nie subjektívnych pocitoch, ktoré nikoho nezaujímajú, ďakujem ;) Čakám tú štúdiu, inak sa ani neobťažuj.


Takže za prvé, aj Apple padol o 6% za posledné dni a takýchto príkladov ti viem vysypať XY. Ale asi ti nič nehovorí, reakcia trhu na správy počas FEAR a počas GREED trhu. Už len podla toho viem, že nemáš poňatia o čom točíš a ako reaguje trh počas týchto špecifických situácií. Ja na rozdiel od teba, aj keď som totálny amatér, sa venujem indexom či futures už dlhé roky a aj tak viem, že podobné výkyvy či korekcia akcií, sú úplne hovná voči long term predikciám a sú to správy hodné pre skalp voči shortovaniu a podobne. Rozdiel je v tom, že každý kto troška rozmýšla, tak vie, že Netflix a Amazon sú momentálne jediné Stream služby, ktoré majú potenciál rásť long termínoch. Takže kľudne si blabotaj tieto tvoje nezmysli, ktoré defakto vyvrátil každý kto sa rozumie akciám, jediný rozdiel je vtom, že niekto si zakladá na racianalite, tak vie aké je realita potenciálny vývoj trhu. A môžem ti povedať len jedno, momentálne hrá proti tebe všetko. Skús troška aj si naštudovať predtým, ako niečo komentuješ ;)
01 02 03 04 05 06 07 ... 15 >>