01
icon
detail (l.129)
redVilto
  pridané 2.3.2016 2:20
Inak čo sa týka tých modov STALKERA, tak ak to pôjde chlapcom takto dalej tak STALKER 2 sa podarí i bez oficiálnych serepetičiek.

GUNSLINGER: najlepšie spracované animácie do najmenšieho detailu

The Zone Project: South: spojenie lokácii do jedného loadingu

Lost Alfa: najdetailnejšie spracovaná vegetácia.

icon
detail (l.129)
redVilto
  pridané 2.3.2016 2:06
niet nad to keď vám z VSK 94 vďaka updatu zmyzne hlaveň. vďaka. už radšej nerobte nič, milí Vostokáci,.zbalte to a hodzte do koša. tá hra je viac za-bag-ovaná a za-error-ovaná, než módy na STALKERA. inak celý snipersky režim je tak na "pískacu mašinu", že 10 ročný stalker je na tom 10 krát lepšie. o fyzike a anatómii pohybu ani nehovorím. niečo ako plinulé prechody animácií nik v štúdiu asi nepozná. vymeniť zbraň, či nebodaj prebiť počas výskoku či behu je niečo čo je nemžné. nevraviac o tom keď sa ti nepodarí po prebití natiahnuť zbraň, lebo hodíš granát, tak znovu natiahnutie je môžné iba opetovnom prebití. mám obmedzený počet nábojou u sniperky na zásobníky, ale prebiť môžem i sto krát , aj keď mám iba 7 zásobníkov aj tak je ten 100 plný pokial som nevystrielal počet nábojov ktoré mám u seba. . u pištoliach je to zase na krabice.. ja som sa chcel dočkať a dopracovať sa k ťažkému gulometu z buxou ako to funguje tam ale asi totálne na...
icon
detail (l.171)
TomLehockySVK
  pridané 1.3.2016 15:05
Ja som to vzdal po pár kolách skúšania posledného updatu. S tými zbraňami sa poriadne nemá nič zasiahnuť, každý znesie toho príliš veľa a ten netcode je hrozný taktiež. Škoda.
icon
detail (l.150)
3
GenezisO
  pridané 29.2.2016 22:51
Na to že je to free je to aj tak super hra, a Vostok môžem len chváliť, a kedy príde free roam mod vtedy príde, oni si však dajú záležať a nenechajú sa tlačiť ľudmi aby náhodou nevydali verziu ktorá bude prepadák, pomaly ďalej zájdeš
icon
detail (l.189)
1 0
Rodolfo
  pridané 29.2.2016 22:02 (editované 29.2.2016 22:03)
Free roam nikdy nebude a podla mna ho ani nikdy neplanovali, ked som tuto hru pred par mesiacmi skusal, pochopil som ze je to len paskvil na zarobenie par drobnych na zaklade klamstva. Totizto v hre boli zavazne chyby ktore slo opravit dvoma klikmi aj mierne postihnuteho programatora, a oni tam tie chyby v balanci zbrani maju vraj cele mesiace a vsadim sa ze ani teraz to nezmenili.
icon
detail (l.183)
2 0
Erasermark -> Rodolfo
  pridané 29.2.2016 23:14 (editované 29.2.2016 23:17)
Presne tak, ja som si to kúpil 30.12.2013 - 16:40 prešli 2 roky!!! a zo sľúbeného módu kde Vás prestanú otravovať rôzny ruský hackeri nič. Hneď prvé čo fungovalo, bol obchod na goldy. Na to by ich užilo. Katastrofálne bugy, spomeniem len že lag napr. spôsobil že Vám sa zdalo, že súperi len stoja a vy ich jeden po druhom zabíjate v skutočnosti ste strieľali do zemi niekde na base a pri troche šťastia ste na to prišli skôr ako ste tak strávili pár minút. Celá hra sa stále len priživuje na tématike Stalker a pridáva len kozmetické veci a zbrane. Zbrane sú nevybalancované a keďže si s tým často nevedia rady tak sa deje že jeden mesiac kosíte všetko sniperkou a ďalší je lepšie zobrať akm... systém je nastavený tak, že bez premka vysoké tiery ani neuživíte (čo by nebolo to najhoršie) ale ani tam nemáte šancu, pretože Vám treba rôzne spotrebaky a to si žiada ďalšie a ďalšie prachy. Jedným slovom - ruky preč. Ozaj a Free mode.... myslím že ten raz bude... a bude vyzerať ako klasická mapa akurát tam budú okrem nepriateľov aj nejaké zabugované potvory čo budú k ničomu a keďže človek bude mať jeden život tak Vás picne nejaký rusák využívajúci glitch v podlahe... ale tak prečo nie, veď je to "zadarmo".

Ináč trochu z prvých reakcií na patch:

- Not receiving rewards at the end of the match.
- Randomly getting disconnected-reconnected
- 2/10 times not receiving loot
- Huge random ping spikes
- Massive amount of resynchs and huge lag

GREAT job VG ! * Clap, clap, clap *

(VG podobnosť s WG... náhoda? :D )
icon
detail (l.205)
hyp0 -> Erasermark
  pridané 1.3.2016 13:11
(VG podobnosť s WG... náhoda? :D )

to mi udrelo do oci uz pri prvom spusteni, to menu rovnake ako vo WOTku, goldy, premia, vsetko fachalo, princip tiez ako vo WoT, po mesiaci som prestal hrat s tym, ze uvidim ako sa to bude vyvijat a teraz vidim ze sa to nikam zas nepohlo za toho pol roka co som nehral.
icon
detail (l.155)
9 0
skrecky
  pridané 29.2.2016 20:46
nekonecny pribeh, vyjde escape from tarkov a na survarium a jeho pve/free roam si nikto nespomenie
icon
detail (l.183)
3 0
Erasermark -> skrecky
  pridané 29.2.2016 23:28
Escape to Tarkov bude ďalší nekonečný príbeh. Prvý "skutočný" gameplay bude o "trošku" iný ako ukážky a kým ako tak dajú dohromady bojový systém tak pretečie toľko vody, že kopec iných hier čo to prekoná bez toľkých rečí aj vyjde. Radšej si zahraj veci čo vyšli a netráp sa v alfách a EA, napr. taký Division. Všetko čo robia Rusi (Ukrajinci) je na dlhý dlhý čas a splnia to len vtedy ak budú mať vidinu ďalších dolárov.
icon
detail (l.154)
3 0
psycho200 -> skrecky
  pridané 29.2.2016 21:13 (editované 29.2.2016 21:13)
Escape From Tarkov vyzerá zatiaľ super ale netreba predbiehať, DayZ vyzeralo tiež super na začiatku..

S tým všetkým čo si na seba vývojári zobrali a to množstvo detailov ktoré chcú zapracovať, no som zvedavý na konečný výsledok, snáď nesklame.
01