01 02 03 >>
icon
detail (l.15)
pan klobuk -> Patrik Dee
  pridané 30.8.2012 19:17
>Re: RE:Patrik Dee
V com vidis svoj prinos do tejto diskusie? Nebol si schopny povedat jeden jediny fakt. Nebol si schopny popriet jednu jedinu vec, ktora tu bola povedana a taktiez si nebol schopny odpovedat na jednu jedinu otazku ani vysvetlit to ako spadla 3. budova WTC do ktorej nenarazilo ziadne lietadlo.

Vsetky tvoje prispevky k 11.septembru 2001 su mimo temu az na jeden, kde si nam povedal oficialnu konspiracnu teoriu z medii. V podstate jedine co si zatial dokazal je to, ze tu dristas. To je fakt podlozeny tym, co si moze kazdy precitat v tejto diskusii.
icon
detail (l.164)
Patrik Dee
  pridané 30.8.2012 13:21 (editované 30.8.2012 13:22)
Mne je v podstate len ľúto detí //potencionálnych// takýchto ľudí, ktorí im budú v budúcnosti pri pozeraní obrázkov a videí s tohoto vražedného teroristického útoku trepať do hlavičiek takéto bludy, aké tu vy vypisujete. Ale ako som písal nižšie, je to len a len vaše trápenie a váš trest, ak to myslíte úprimne a vyzerá to tak.
icon
detail (l.15)
pan klobuk
  pridané 30.8.2012 8:28




toto video je pre Patrika a ostatnych skalne presvedcenych o oficialnej verzii a popierajucich vsetky fakty. Samozrejme v telke, radiu a novinach sa o tom nedozviete.
outrider
  pridané 29.8.2012 19:05
Uz davnejsie som pozeral videa kolapsov WTC budov a je to tak ako hovori Martina. Da sa spekulovat o tom, kto je za to zodpovedny, ale vsetky 3 budovy boli odpalene nalozami rovnakym sposobom a oficialna verzia je klamstvo. Kto neveri, nech si pozrie ine videa odpalenia budov vs. znicenia poziarmi a inymi pricinami. Na nete je tiez vela videi z danej udalosti a jej priebehu, s ludmi ktori prezili a boli pri tom. Taktiez mnoho rozhovorov s predstavitelmi vlady a ludmi, ktori danu vec mali vysetrovat. Podotykam slovo mali. Su to veci, ktore sa do medii nikdy nedostali a zrejme sa ani nikdy nedostanu.

To co napisal Patrik Dee ako fakty je smiesne. Dovol, aby som ti nieco povedal. Na to, aby nieco mohlo byt oznacene ako fakt to musi byt niecim podlozene. To co si napisal ty nie je podlozene nicim. Americania nemaju ziadny dokaz o tom, ze za utokmi bola Al Kaida a Usama Bin Ladin. Keby si o tom aj mal nieco nastudovane a neopakoval len hluposti z medii...Taliban povedal USA, ze su ochotni vydat a sudit Usama Bin Ladina ak USA predlozia dokazy. Do dnesneho dna USA tie dokazy nepredlozili, lebo ziadne nie su, ale to im nebranilo v tom aby isli do Afganistanu a Iraku a vrazdili nevinnych ludi.

Na diskusiu o tychto veciach a ich pochopenie treba mat urcitu dusevnu zrelost, ktora prichadza s vekom, poznatkami a skusenostami. Prihliadnuc na zameranie tejto stranky a jej cielovu skupinu je strata casu sa tu o danej teme a jej podobnych bavit.
icon
detail (l.25)
1
martina200 -> Patrik Dee
  pridané 28.8.2012 15:23
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:pista98
to, že do nich narazili lietadlá vieme...a ako si vysvetluješ ich pád? železobetón rozdrvený na prach za menej ako 10 sekúnd. ja som architektka a môžem ti povedať, že fyzikálne zákony nedovoľujú aby budova išla k zemi rýchlosťou voľného pádu proti ceste najväčšieho odporu a zrútila sa do svojho pôdorysu pričom z nej zostane len prach a malé trosky akýmkoľvek iným spôsobom než riadenou demoláciou! môžeš sa opýtať kohokoľvek so stavariny, fyziky alebo ľudí zaoberajúcimi sa demoláciami - zober si video pádu dvojičiek a ukáž im ho, nech ti povedia svoj názor a kľudne sa opýtaj aj 100 ľudí.

vieš o tom, že na dvojičky sa počas ich výstavby použil azbest ako protipožiarna ochrana? v roku 1971 bolo používanie azbestu zakázané a demolácia budov nebola z právneho hľadiska možná. keď v roku 1989 vypracovali odhad na odstránenie azbestu z budov, zistili že by to stálo viac ako 1 miliardu dolárov a v roku 2001 by cena za odstránenie azbestu iba z 1 budovy bola 1 miliarda dolárov.

po tom čo dvojičky boli zdemolované sa do vzduchu uvoľnilo 500 ton rozdrveného azbestu, tiež olovo, bárium, ortuť, chróm a iné toxické prvky. vláda prikázala agentúre na ochranu životného prostredia aby presviedčala verejnosť, že vzduch je v poriadku aby sa bežní ľudia vrátili na ulice manhattonu a wall street sa znovu otvorila 17.septembra, zatiaľ čo vládni predstavitelia chodili v protichemických oblekoch. biely dom cenzúroval správy EPA, ktorá našla vo vzduchu zvýšenú hladinu azbestu. namiesto toho, aby ľudí evakuovali im povedali, že si majú domy čistiť mokrými handrami, pretože otvorenie burzy bolo pre vládu prvoradé. po 11. septembri zomrelo z chorôb intoxikácie viac ľudí ako 11.septembra. u 28 000 ľudí, ktorí odstraňovali trosky sa objavili dýchacie problémy a mnohí dostali rakovinu.

obetiam z WTC nebol umožnený slušný pohreb, ale boli spracovaní ako odpad. ľudské pozostatky boli nájdené až 400m od mrakodrapu. trosky z WTC boli odvezené za more, aby sa eliminovala akákoľvek možnosť nezávislého vyšetrovania.

A AKO SI VYSVETĽUJEŠ PÁD WTC 7, DO KTOREJ NENARAZILO ŽIADNE LIETADLO A KTORÁ SPADLA ZA 6,5 SEKÚND SYMETRICKY DO SVOJHO VLASTNÉHO PÔDORYSU?

neni to prvý krát čo vláda USA klame. mimochodom 83% ľudí v USA vláde neverí o tom, čo sa 11.septembra stalo! klamali taktiež o zbraniach hromadného ničenia v iraku čím zabili 100 000e ľudí, alebo aj to chceš poprieť?

celá zahraničná aj domáca politika USA je založená na udalostiach z 11.septembra. vďaka tomu sa umožnila invázia do afganistanu a iraku za ropou, prijali patriot act, založili ministerstvo vnútornej bezpečnosti, prijali military commissions act a tým UKONČILI HABEAS CORPUS !!! vláda USA si vďaka 11.septembru môže robiť čo chce, sledujú ľudí, odpočúvajú robia veci, ktoré by nikdy robiť nemohli nebyť 11.septembra a tzv. boja proti terorizmu.

zásadný rozdiel medzi nami je ten, že ja rozmýšlam, overujem si fakty, dôkazy a skúmam veci. ty na druhej strane len opakuješ to, čo ti povedia médiá, ktoré ovládajú verejnú mienku zmanipulovaných más. je zaujímavé ako si muži zakladajú na logickom myslení a pritom ho tak málo používajú. určite si ani nepozrieš to video, lebo sa bojíš skutočnej pravdy a chceš si zachovať tú "svoju pravdu".
icon
detail (l.164)
1
Patrik Dee -> martina200
  pridané 28.8.2012 13:03
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:pista98
Ešte ti obetujem predsalen jednu vetu a tým aj ukončujem z mojej strany debatu.

Do dvojičiek 11. septembra narazili postupne 2 lietadlá. Dopravné lietadlá. Lietadlá unesené teroristami z teroristickej organizácie Al kaida.

Ďalšie dopravné lietadlá unesené členmi teroristickej organizácie Al kaida boli unesené, pričom jedno z nich malo zasiahnúť pentagon, ďalšie veľmi pravdepodobne Biely Dom.

Toto sú fakty. Ja ti k tomu nemám čo povedať, pokiaľ sa ti zdá normálne, čo tvrdíš, ako som písal už dva krát, kľudne, ale nechoď s tým na verejnosť, je to dosť smiešne. To čo sa stalo bolo hrozné a nikdy nechcem nič podobné zažiť, ale možno ešte o kúsok viac nechcem nikdy naživo spoznať osobu, ktorá je schopná úprimne a s plnou vážnosťou tvrdiť, že si krajina niečo takéto spôsobí sama, pričom teroristi - to slovo - vôbec v jej úvahách nefiguruje. To je úplne absurdné a ja stále verím, že pod tým nickom si len vypĺňaš obednú prestávku a dobre sa bavíš.
icon
detail (l.25)
martina200 -> Patrik Dee
  pridané 28.8.2012 11:47
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:pista98
pozor, ja neberiem američanom to, že boli na mesiaci, nemyslím si, že elvis presley žije ani nič podobné. stále odbáčaš od témy a nepovedal si žiadne fakty, takže začnem s faktami ja. potom, čo sa z dvojičiek dymilo necelú 1 hodinu (čo je okrem iného dôkaz, že oheň nemal dostatok vzduchu na horenie a čo sa týka ohňa a jeho horenia môžeš si to sám overiť a vyskúšať) sa dvojičky rozsypali na prach v priebehu menej ako 10 sekúnd - ak tomu neveríš môžeš si to pozrieť aj na samotných videách z udalosti - dokonca ti to ukázali aj v televízori - tvojom najspoľahlivejšom a nespochybniteľnom zdroji informácií. ako si to vysvetluješ? videl si niekedy pády budov v dôsledku požiarov a riadené demolácie? vieš čo je to pyroklastický mrak a pri akých situáciách sa objavuje? máš vôbec základné znalosti o fyzike? veci, ktoré tam sú povedané, nie sú žiadne teórie - ja sama som strávila veľa hodín času študovaním daných vecí a porovnávaním informácií z rôznych zdrojov. nosíš ružové okuliare pri pohľade na túto spoločnosť a pripomínaš mi koňa boxera a ovečky z orwellovej knihy...nemá význam sa s tebou o tomto baviť lebo o danej veci nič nevieš a tvoje ego a vnútorné presvedčenie ti ani nedovolí vedieť - ak by si sa nachvíľu dokázal odosobniť a pozrieť na vec nezaujate, zhrnúť si fakty a overiť si informácie tak by si prišiel na to aká je pravda. môžeš začať tým, že si pozrieš ten film, over si to čo v ňom uvidíš a potom mi povedz, čo v ňom nebolo pravdivé.
icon
detail (l.599)
saver -> martina200
  pridané 28.8.2012 9:40
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:pista98
netreba verit kazdej konspiracnej teorii, ono sa to nazyva teoria prave preto ze je to len teoria
icon
detail (l.164)
1
Patrik Dee -> martina200
  pridané 28.8.2012 9:28
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:pista98
,...pozri sa. Ja nepovažujem vynakladať ani najmenšiu štipku serióznosti na niekoho, kto sa stavia za takéto konšpirácie. Predstav si, že by ti niekto tvrdil, že tvoja mama, ktorú denno denne stretávaš nie je tvoja mama,....Vieš si to predstaviť, ako by si asi zareagovala? No a to je presne tento prípad. Ako som písal, ja t neberiem to, že si uverila nejakým blábolom a konšpiráciám, ako som písal, nie si jediná,....Ale nemôžeš odomňa chcieť, aby som reagoval a vynakladal úsilie, alebo nejakú energiu okrem humoru na to, aby som ťa presviedčal, že Američania naozaj boli na mesiaci a že si nespôsobili jednu z najtragickejších a najzásadnejších katastrov uplynulého dvadstaťročia sami,....

Vieš, na konšpiračných teóriách je zaujímavé pre hlavne to, že ľudia, ktorí ich vymysleli to dokážu spracovať pre nezainteresovaného človeka pomerne vierohodne, a práve preto sa nájdu ľudia, ktorí si myslia že Elvis Presley stále žije, že USA natočila najväčší podvod ľudstva v štúdiu, že majú v tajuplnej oblasti 51 lietajúci tanier, alebo že si Americká vláda za účelom spôsobiť postupne jednu z najväčších svetových kríz zničila svoj najvýraznejší symbol sily ekonomiky a pýchu najznámejšieho mesta na svete. Absurdita za absurditou.
icon
detail (l.25)
martina200 -> Patrik Dee
  pridané 27.8.2012 23:33
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:pista98
zaujímavé ako sa snažíš odbočovať od témy. nazývaš to "hlúpučké konšpiračné teórie" ale hlupučký si ty sám. všetko čo v tom filme je povedané je pravda, nie sú to žiadne teórie, ale fakty. ty si skrátka nedokážeš priznať, že sa v niečom mýliš, lebo ti to nedovolí tvoje ego. čo tak rozprávať o konkrétnych veciach? dokážeš rozprávať o faktoch týkajúcich sa 11.septembra? rozprávala som sa o tom už s veľa ľuďmi, ale tí narozdiel od teba k tomu mali aj čo povedať...
icon
detail (l.164)
Patrik Dee -> martina200
  pridané 27.8.2012 21:40 (editované 27.8.2012 21:40)
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:pista98
,..hlúpučké konšpiračné teórie tu boli od nepamäti a s nimi aj "hlúpučkí" sledovatelia takýchto sprostostí, to je normálne,..nemám ti to za zlé :) Len sa nestrapňuj za hranicami Sectoru, čo ja viem, že by si šla toto tvrdiť do nejakej inej spoločnosti,..tu je to ešte medzi deťmi ako tak, ale,..pre tvoje dobro ;)
icon
detail (l.25)
1
martina200 -> Patrik Dee
  pridané 27.8.2012 21:17
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:pista98
vidno, že teraz už nemáš čo povedať. moje tvrdenia o 11.septembri 2001 sú podložené 100vkami dôkazov, čím sú podložené tvoje o tzv. teroristoch? ničím.
icon
detail (l.164)
1
Patrik Dee -> martina200
  pridané 27.8.2012 20:55
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:pista98
,...mojééé, už dosť ,..už nechaj tak. Doteraz to bolo funny, ale už dosť. oki? :)
icon
detail (l.153)
Revan
  pridané 27.8.2012 17:09
Novodoby Kolumbus, jeden z mala ludi posledneho storocia ktoreho si ludstvo bude pamatat, aj ked z nas uz bude davno prach. Clovek ktory si zasluzi nas najhlbsi respekt sa vratil ku hviezdam.
icon
detail (l.127)
1
matejva
  pridané 27.8.2012 16:40
to je Armstrong pristal na mesiaci nieje ziadni Fake , on tam naozaj bol , pretoze verit niekomu co povedal ze tam nebol lebo tie hviezdicki v pozadi vyzeraju v skutocnosti inal a sam nebol vo vesmire je blbé



icon
detail (l.25)
martina200 -> Patrik Dee
  pridané 27.8.2012 16:27
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:pista98
si typický príklad človeka, ktorý verí všetkému čo mu podstrčia médiá. on, čo je presvedčený, že USA neboli vo vesmíre na tom neni zďaleka tak zle ako ty čo si myslíš, že dvojičky zničili teroristi. ale je mi ťa ľúto preto ti dám link, kde si o tom môžeš niečo prečítať a pozrieť videá, ktoré v médiách neuvidíš: http://911.yweb.sk/ a hlavne si pozri Loose Change Final Cut - http://sector.ynet.sk/pub/911/Loose.Change.Final.Cut.SK.Su
b/lchfc.SK.avi
icon
detail (l.164)
1
Patrik Dee -> martina200
  pridané 27.8.2012 12:57
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:pista98
,... :) No moje zlaté,...ako som písal nižšie, pre takých, ako si ty je najväčší trest toto skalné naivné presvedčenie. :) Stále ma udivuje, vždy keď sa niekto takýto objaví, že ako dlho trvá napríklad jeho rodičom presvedčiť ho, že deti nenosí bocian, ale sa rodia,...veď o bocianovy predsa hovorí každá druhá rozprávka v televízii! :)

Ale si zlaté, o tom potom,....;)
icon
detail (l.25)
4
martina200 -> Patrik Dee
  pridané 27.8.2012 4:39
>Re: RE:Re: RE:pista98
"Takáto sprostosť znesie iba zrovnanie s tvrdením, že si USA zničili dvojičky sami, čo je kravina podobného rozmeru." - ani si neuvedomuješ čo si povedal. v prvom rade si o tom niečo naštuduj než tu začneš písať. v tvojej realite sa bežne mrakodrap po náraze lietadla premení na prach za menej ako 10 sekúnd? čo sa dvojičiek týka, išli k zemi riadenou demoláciou.
icon
detail (l.82)
2
--solidus--
  pridané 26.8.2012 17:36
popiska ako od ziaka tretej triedy.

R.I.P Neil.
icon
detail (l.62)
1
UnReaLZ -> middleman997
  pridané 26.8.2012 17:28
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Blackened Halo
neviem ako ty ale vtipy pri umrti vyznamnych ludi mi nesedia.
01 02 03 >>