01
icon
detail (l.146)
1 1
nessundorma
  pridané 15.8.2017 21:26
cize ak tieto hry nehravam, pretoze mi pridu moc tazke a nema preto s nimi skusenosti, tak si mozem pripocitat dalsi 1 bod?
icon
detail (l.121)
Keksik -> nessundorma
  pridané 15.8.2017 23:32
zrejme :D spytaj sa Uni-ho :P
icon
detail (l.183)
Erasermark
  pridané 15.8.2017 19:32
Výborne... o jednu hru na sledovanie menej. :)
icon
detail (l.121)
5 4
Keksik
  pridané 15.8.2017 18:11
No tak zase recenzia od Uni-ho pre mna s vtipnym hodnotenim ako vzdy ...

Veci sice vystihol ale tak ako hra "nema" hlbku, tak ani tato recenzia ju nema ...

Na zaciatok a asi aj skoro na koniec dodam, ze hra vysla len pred par tyzdnami z EA a bola plne otvorena verejnosti steamu. Na novom obsahu prave autori podla ich slov makaju a malo by sa pridat xy budov, obsahu, atd.

Co sa tyka pribehu kampane tak tam je, sice nieje nic extra a ani moc zaujimavy ale je tam ...
Stereotyp a veci okolo toho sa po case objavuju, ale nech mi niekto ukaze RTS v ktorej sa to iste casom nedeje tiez ...

Podmienky kazdej kampane su odlisne v roznych cieloch ako napr. dosiahnut urcity stupen moralky populacie, alebo dosiahnut 1k+ obyvatelov, ziskat artefakt, atd.

Taktiez kazdou zmenou mapy a biomu sa menia aj podmienky pre pestovanie roznych rastlin na farmach a to coho ste mali minulu mapu plne sklady v dalsej ani neuvidite. To iste plati napr. aj pre vodu a jej podzemne zasoby.

Co sa tyka nepriatelov a obtiaznosti tak to bol totak zabijek co tato recenzia uviedla a preto by som Uni-mu doporucil skusit hru zahrat na tazsej obtiaznosti (je ich tam viac nez 4 ...). A potom by som si pozrel jak by sa nic nedialo s kolonou pri zivelnych eventoch alebo prichode nepriatelov. Jaj a na zaver, pred nedavnom bol pridany novy druh nepriatela, ktoreho ak sa hrac nezbavi v co najkratsom case, tak zacne mat coraz vacsie problemy.

Zaver taky, treba hru lepsie zahrat, treba si mozno aj precitat co ty "mudrci" hovoria a hlavne netreba hrat na normal obtiaznosti a pritom cakat od toho, ze budem jednu mapu restartovat 5x a viac.

Za mna osobne hru hodnotim 7-7,5/10 (pricom od oficialneho vydania sa hra posunula slusne dopredu) a mala by sa este zlepsit a teda jej treba dat moznost to dokazat.

V zaporoch sa z casti stotoznujem s recenziu v podobe stereotypu a ZATIAL nuleveho progresu a slabsieho pribehu
icon
detail (l.155)
5 0
Kemachi -> Keksik
  pridané 15.8.2017 18:33
No hru som včera akurát dohral a musím súhlasiť s recenziou viac než s tebou. Hĺbka tam chýba v každej oblasti hry a na každý problém je väčšinou jednoznačná odpoveď , ktorá nevyžaduje hlbšie rozmýšľanie.

Ciele sú v každej kampaňovej misii rôzne, čo je síce pekné, ale stále riešiš tie isté problémy, len s menšou obmenou. Potrebujem získať artefakt v praxi znamená, že akurát musím postaviť jedného drona kúštik ďalej od hlavnej kolónie, alebo poslať expedíciu a dúfať, že kocka rozhodne, že vyhrá.

Zmena prostredia mení síce rastliny aké sa dajú pestovať... ale to je všetko. Teraz ľudia jedia melóny namiesto ryže. Efektívne sa prakticky nič nezmenilo.

Ako tá hra nie je zlá, ale po 5-10 hodinách už nemá čo ponúknuť, lebo jej chýba hĺbka.
icon
detail (l.121)
1 0
Keksik -> Kemachi
  pridané 15.8.2017 18:39
nuz sto ludi sto chuti, nazor neberem ani tebe ani Uni-mu ani nikomu, ja osobnu hru vidim ako som napisal a zatial bavi, jasne nieje to spicka ani nic ale zlepsovanie zo strany autorov tam vidiet takze uvidime
01