01 02 03 04 05 06 07 ... 10 >>
icon
detail (l.56)
pipiq -> Darkspawn666
  pridané 20.4.2012 10:03
>Re: RE:pipiq
Ani tvoj dedo nemoze byt tak tvrdohlavy. lol
IMHO C2 je cely zly. Nie len grafika. Ale tak ako hovoris, je to jeho nazor a ten mu nevezmem. Napokon ani nechcem, len by mal pouvazovat ake hry porovnava nie? Zamer tej hry a onakej. To je ako keby som ja porovnaval traktor s veyronom na poli. Jasne ze BF3 je traktor a bugatti moze ist, sa past sta krowky. lol
icon
detail (l.34)
Darkspawn666 -> pipiq
  pridané 17.4.2012 17:18
>pipiq
Jemu to nevysvetliš :D ...on je tvrdohlavy jak môj dedo......On tu porovnáva grafiku crysisu 2 a BF3 ( úprimne čo má lepšiu grafiku ako bf3???)
Ale je to jeho názor....(síce deb%lný)
icon
detail (l.56)
pipiq -> CGartist
  pridané 10.3.2012 8:18
>Re: RE:CGartist
Proste vytrcas z rady. Zmier sa s tym. Aj ja dakujem. Pobavilo.
icon
detail (l.31)
CGartist
  pridané 9.3.2012 13:06
battlefield ma vlastne kriteria ktore mi maju urcovat ako hodnotit hru aby to bolo objektivne a fer voci ostatnym?? toto nikam nevedie... Dik za konverzaciu.
icon
detail (l.56)
pipiq -> CGartist
  pridané 9.3.2012 9:18
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:CGartist
lol tak a sme doma. Tvoje hodnotenie nie je zamerane na kriteria hry Battlefield. Ostatnych je. Uz chapes?
icon
detail (l.31)
CGartist -> pipiq
  pridané 9.3.2012 8:19
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:CGartist
Cudujem sa len tym prehnanym hodnoteniam... inac nicomu :D
icon
detail (l.56)
pipiq -> CGartist
  pridané 9.3.2012 8:15
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:CGartist
Ved si hral predosle BF tak co sa potom cudujes? lol
icon
detail (l.31)
CGartist -> pipiq
  pridané 9.3.2012 8:02
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:CGartist
Nezaujimalo ma nic ine nez to ako to bolo hodnotene a obzvlast po grafickej stranke. Ale jasne ak by tam ziaden singleplayer nebol tak to nekupim a kaslem na to. A nerozumiem co mas stale s tym piratenim mna nezaujima MP vo vseobecnosti nikde na ziadnej hre za ziadnych okolnosti proste je to strata casu... A s tym ze taky jak ja kazia priemerne hodnotenie, no ta hra vobec nie je hodnotena priemerne keby bola tak o to nezakopnem prave preto ze ma nebavia tie MP "sporty" ale kedze o nej vsetci spievali a BOLA tam ta SP kampan tak som sa namotal, ale nelutujem, len si myslim ze ta hra je v skutocnosti len priemerna strielacka po vsetkych strankach.
icon
detail (l.56)
1
pipiq -> CGartist
  pridané 9.3.2012 7:46
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:CGartist
Lenze ty hodnotis nieco, na co sa Dice primarne nezameriaval. Hovoris, ze si hral prve BF tak by si mal pochopit, ze pribeh hodnotit moc nemusis. Mozes byt rad, ze tam nejaky ten pribeh je ale keby to bolo cisto na dice a nie EA, tak by si tu hru asi ani nekupoval alebo si ju upiratil ze hras len singlac? Tak ci onak, mozno by ta BF3 bavilo viac, keby bol ten singlac v style akym prechadzali vsetky BF pred Bad Company. A tu je ta chyba. Ja lutujem, ze dice tam singlac dalo, lebo to priemerne skore kazia ty a tebe podobny. Zameriavas sa na nic podstatne, co maju vsetci co si BF kupuju uplne u zadnice a neberu to na tazku vahu.

btw, citim sa fajn.
icon
detail (l.31)
CGartist -> pipiq
  pridané 7.3.2012 12:42
>Re: RE:Re: RE:CGartist
:D tak snad sa uz citis lepsie s tym minuskom :D (BTW, ze repete, tak ja o voze ty o koze, ked som povedal raz ze hovorim o SP kampani a grafike tak ti asi nedoslo ked reagujes vecami o MP podstate BF3ky pritom som jasne povedal ze o tom nehovorim...) Ja ti tvoju uzasnu hru ani nazor na nu neberiem, podla mna je to jednoducho obycajny priemer tak ako aj hratelnostou tak aj grafikou to je zas moj nazor.
icon
detail (l.56)
pipiq -> CGartist
  pridané 7.3.2012 11:02
>Re: RE:CGartist
?
-
....

nedame si repete?
icon
detail (l.31)
1
CGartist
  pridané 6.3.2012 11:24
nehovorim o nejakej podstate BF etc. vravel som ze MP nesudim pretoze nehravam nebavi ma to je to nuda repetitivne proste o nicom nech je to akakolvek hra. Ked teda dojde na porovnavanie tak som hovoril o SP kampani kde bf ako hra je nezaujimava prostredie nudne pribeh nula bodov a graficky je to nic viac nez par Hi-res textur pozadi pekne zapracovanych aby ladili s dalsimi texturami v hre a potom uz len z kazdej strany svetielka ozarujuce vyhlad na jednoduchy design aby si namiesto toho pozeral na spinu na monitore ciste finty ala beckovy holywoodsky shit toto sa neda porovnavat s tym co vidis v crysis 2 a ani v povodnom crysise...
icon
detail (l.56)
pipiq -> CGartist
  pridané 6.3.2012 9:09
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:CGartist
Tak ja tiez nemam casu najviac ale MP si proste zahrat musim. A ked si hraval BF1942 obzvlast MP tak rozumies podstatu celeho BF a zbytocne tu pitves blbiny a porovnavas BF3 s C2.

C2 dostal ten DX11 patch kolko? 3 mesiace po vydani im to trvalo? A ziadna slava, grafika skutocne nie je vsetko a chyba tam vela veci, ktore predchodca mal a to je krok spat nie? Toto by sa nikomu pri schopnostiach CryTek ani len nesnivalo. Pri najhorsiom by to mohla byt tak nocna mora este pred vydanim hry. Jedine co by ma zaujimalo je, ze ako sa to vlastne popasovali s tym stereoskopickym 3D, ktore avizovali, ze pri aktivovani nezoberie proti 2D zobrazeniu ani o percento grafickeho vykonu navyse.
To by ma fakt zaujimalo, lebo asi to jedine by bolo najdokonalejsiou vychytavkou celej tej hry ktora je fail jak v DX9 tak aj v DX11.
icon
detail (l.31)
CGartist -> pipiq
  pridané 5.3.2012 8:06
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:CGartist
kedysi som hraval ale vela casu mi to zaberalo :D uz hravam len singleplayer a ako hovorim FPS obzvlast vojnove skor pomenej len ked vyjde nieco o com vsetci spievaju ako napr. BF3 a ano stare BF 1942 som hraval tiez, vtedy aj multiplayer... Teraz uz prevazne veci zamerane na singleplayer, a jednu hru hrajem aj niekolko mesiacov pretoze sa malokedy dostanem k tomu. Ako chapem, nie som ferovy ked nezaratavam MP a hodnotim hru. Ale aj ked si odmyslim teda akekolvek gameplay featury tak akoze aby mal BF3 grafiku lepsiu nez Crysis 2... ani z daleka.
icon
detail (l.56)
1
pipiq -> CGartist
  pridané 5.3.2012 7:01
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:CGartist
MP nehravat? Co si, warezak? Kto by dnes kupoval hru len koli SP a hodnotil ju len a len na tom? MW2 pribeh si pamatam a taky gulas som teda riadne dlho nevidel. BF3 je o dve triedy vyssie ale nehovorim, ze BF3 singlac sa mi paci aj ked previs z prvej misie po poslednu je dokonalo zvladnuty. BF3 ten SP spravilo z dnesnej mody. Ak si hral predosle BF, nie BC, tak by si vedel ze SP nie je o nicom inom ako MP s botmi v conquest mode a bud si isty ze to bola poriadna zabava obzvlast v 1942.

Fakt je, ze sa mi nepaci ako MW ovplyvnuje kazdeho vydavatela. Cenovo, DLC, SP mody, stagnujuc v inovovani bez akychkolvek vytknuti a co ja viem coho este. Si myslis, ze rozpad Infinity Ward bol len tak? Uz developerom stacilo v co Activision CoD zmenil ale tak je to ich trademark, tak nech si ho strcia do zadnice.
icon
detail (l.31)
CGartist -> pipiq
  pridané 4.3.2012 13:40
>Re: RE:Re: RE:CGartist
mw2 multak?? Nie, myslim singleplayer... Multiplayer neposudzujem vobec, nehravam MP a mozno aj preto mam na to taky nazor...
icon
detail (l.56)
pipiq -> CGartist
  pridané 3.3.2012 17:09
>Re: RE:CGartist
BF3 skor sklamal tych co z toho chceli nieco ako BF2. Ja som napriklad chcel rovno BF1942 kde si fakt riadil vsetko od motorky so sidekou cez bombarder po ponorku. Nuz niekde sa stala chyba ale zeby bol MW2 multak zabavnejsi? Ani nie. Mna skor sklame to, ze sa vsetky hry dnes se.u do modernych vojen kde je cely ten boj az prilis, komercny by som povedal.
icon
detail (l.31)
CGartist
  pridané 2.3.2012 13:19
Battlefield ma po tych superlativach zo vsetkych moznych stran ohromne sklamal, mozno keby som neocakaval nieco extra tak mam iny nazor, ale tak akoze hratelnost nic moc a grafika sorry, ale tak kto toto ide porovnavat s crysis 2 tak musi byt slepy. Jednak nie som ziaden extra fanusik vojnovych hier takze mozno nemam "zmysel" pre dany zaner ale tak pribeh dej a hratelnost je proste nula bodov nic originalne, putave, grafika je tak akurat na dnesnu dobu nieco co by sa od hry malo ocakavat ako standard, ale prevedenie v hre. akoze par svetelnych bludov a spina na screene.. Neviem akoze fakt nechcem provokovat nejakych zastancov ale mne to pride dost o nicom... MW3 som nehral nemam zaujem ale stary mw2 mi prisiel zabavnejsi nez bf3 a ked ide o vojnovu atmosferu tak arma2 bola duchaplnejsia...
icon
detail (l.56)
pipiq -> jeffo1102
  pridané 2.3.2012 7:28
>Re: RE:jeffo1102
Mi je zle z teba. Alebo skor z toho komentu. No povedz nam ty, ze co asi tak malo vyhrat? Chcem vidiet tu tvoju objektivitu.
Alebo skor;
-
zmysel pre humor!
icon
detail (l.167)
2
Donauerster -> jeffo1102
  pridané 1.3.2012 19:16
>Re: RE:jeffo1102
a co je podla teba lepsie? call of duty modern warfare 3? alebo duke nukem forever?
01 02 03 04 05 06 07 ... 10 >>