01 02 >>
icon
detail (l.40)
jejdasek -> Bigboss
  pridané 25.7.2012 11:56
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:mmm273
Mas pravdu, to jsem si ani neuvedomil, ke me se dostala az na psp a stari na ni neni videt. Takze tuhle hru skrtam ze seznamu novych dobrych her a zapisuji ji na seznam novych dobrych remake a dobrych starych her.
icon
detail (l.40)
jejdasek -> mmm273
  pridané 25.7.2012 11:51
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:mmm273
Ok, potom omluva za obvineni. Jsem podeziravy, kdyz nekdo na misto koupil jsem si hru pouziva obraty shanel jsem hru nebo dostala se ke mne hra.
icon
detail (l.230)
Bigboss -> jejdasek
  pridané 25.7.2012 11:40
>Re: RE:Re: RE:mmm273
Tactics ogre vyšiel v roku 1995. TO na psp je len remake. Trošku zvláštne, že ani po 15 rokoch nedokázali vybalnsovať jednotlivé klasy, ale hm, čo už, aj podľa mňa je to jedno z najlepších RPG vôbec.
icon
detail (l.142)
luki280
  pridané 25.7.2012 10:30
Herný priemysel stagnuje už par rokov sem tam sa tu objaví neaka kvalitná hra (to je pravda zase). Ale H. Priemysel nestagnuje kvôli vysokému piratstvu na PC alebo Konzolach ani starej generacii konzol to všetko su len výhovorky aby sa mohli dalej predavat stare, stale sa opakujuce "hry" ktore su skôr DLC ako plnohodnotne hry, doba premium učtov a balikov prave nastala. Peniaze robia svoje ..kde su tie časi ked som hral WarCaft III...nie dneska si ludia radšej zahraju CoD alebo Farmvile či ako sa to piše.
icon
detail (l.64)
Th3pr0 -> mmm273
  pridané 25.7.2012 10:21
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:mmm273
to iste som mal i ja
icon
detail (l.158)
3
mmm273 -> jejdasek
  pridané 25.7.2012 10:06
>Re: RE:Re: RE:mmm273
Mýliš sa. Hry sa ku mne dostali ked som mal nejaký sviatok a rodicia mi ju kupili ... hry mnou vymenovane mam original tu vedla seba na poličke... v tej dobe som sa k internetu nedostal, a napalovacku mal jeden v celej dedine... hry sa normalne kupovali v obchodoch pripadne casopismi CD/DVDcka..
icon
detail (l.113)
r!pper
  pridané 25.7.2012 9:28
tak to je veľmi dobrá otázka. Mali by sa ju opýtať najmä Japoncov. Japonský herný priemysel leží v kóme a momentálne nie je toho doktora, ktorý by ho z nej prebral. Hráčmi najviac cenené hry na japonských konzolách sú tie od zahraničných vývojárských štúdií. Pôvodné japonské značky upadajú (napr. SH, RE), kvalitné JPRG sa chudorľavo krčí v kúte a pýta si ďalší aspirín.
icon
detail (l.40)
jejdasek -> mmm273
  pridané 25.7.2012 8:43
>Re: RE:mmm273
Podle toho jak se vyjadrujes, tak jsi ty hry kradl. A potom se divis, ze nove poradne nejsou? Holt 90% piratstvi na pc ma sve dusledky, je to nevyhnutelne. Ale ne i pravda ze uz nejsou zadne zabavne hry, ktere cloveka chytnou a nedaji mu spat. Momentalne me drzi Dragons Dogma, pred tim to bylo Dark Souls, Legend of Grimrock, Unit 13, Batman, Red Dead Redemption, Heavy Rain, Tactics Ogre, Demons Souls a dalsi. Pricemz Dragons Dogma, Dark Souls a Tactics Ogre me drzi dlouhodobe a radim je mezi nejlepsi hry vsech dob, bok po boku hram enemy unknown, system shock, jagged aliance, baldurs gate, tome a podobne.
icon
detail (l.37)
3
bladeMU
  pridané 25.7.2012 0:51
>Monster
Omyl.. autori su stale kreativni ale problemom je neskutocne drahy vyvoj hier - studia si skratka nemozu dovolit vrazit niekolko milionov do riskantneho projektu len preto, ze ma original napady. Take nieco si mozu dovolit len obzvlast bohate distribucky a indie studia, pracujuce na malickych projektoch.
icon
detail (l.64)
1
LukasD13
  pridané 25.7.2012 0:48
CoD skonči tak za 4-8 rokov hráči dospejú a nová generácia bude mať vyššie nároky kedže hry sa dostanú na maximum populárnosti a konzola bude v väčšine domácnosti (myslím západnú časť sveta my sme tak 10 rokov pozadu) a Ea s jej Dlc bude nekonečna myslím že aj na mobilne hry a tabletove sa budú plné dlc kedže sa tiež začínajú stávať bežnými
a tých čo hovoria o experimentovaní nenapadlo vás že limity sú vyčerpane? občas sa niečo zjavi ( Minecraft,Portal,Journey,Heavy Rain alebo teraz Sound Shapes) ale to čo vy chcete je úplne nova vec novy žáner ale najväčšia zárobková skupina sú 8-24 ročný a pre väčšinu z nich je aj CoD prvá FPS čo hrali a oni s ním zažívajú niečo jak pri starom Wolfensteinovi generácia predtým a títo hráči majú aj nižšie nároky Ja keď som prvý raz hral Posla smrti a v druhej kapitole v bani na mňa vyskočil vlk zrazu + nahla zmena hudby a stačilo mi to na zvýšenie tlaku teraz človek hra Dead space a nič proste sme obohraný a prvý raz je proste prvý raz a či sa vráti tzv. zlata doba hier? no v 70. a 80. bola best hudba a vyzerá žeby sa vracala ? nie takže s hrami to asi bude podobne možno až nejaké tie okuliare čo dávajú priestorové videnie v hre možno prinesie niečo nove ohľadom hratelnosti inak nič nenaznačuje tomu že hry sa budu meniť tým smerom kt. my považujeme za ,,dobrý"
icon
detail (l.126)
Pascalwb
  pridané 24.7.2012 23:29
No hry idu stale do vacsich **** ale stale sa najdu vynimky ci uz v malych studiach a nejakych nie moc oblubenych zanroch pre siroku verejnost (simulatory etc.) alebo sa najde nejaka vynimka vo velkom studiu.
icon
detail (l.98)
MoNsT3r -> Hajzel888
  pridané 24.7.2012 23:26
>Re: RE:Re: RE:lubos181
Ja si myslim tiez. Autorom uz dochadza kreativita a originalita. Ale myslim si ze je to aj dobou...
icon
detail (l.87)
Hajzel888 -> lubos181
  pridané 24.7.2012 22:06
>Re: RE:lubos181
absolutne suhlasim, teraz je to vacsinou o tom ze vyjde 50te pokracovanie hry ktore je presne take iste ako to 1ve,vsetci sa idu zblaznit prejdu tu hru za 1den a konec. o mesiac ponej ani pes nestekne.
Osobne pre mna kedysi hranie hier malo taky"smrnc" ktory tym dnesnym chyba
icon
detail (l.65)
2
lubos181
  pridané 24.7.2012 21:59 (editované 24.7.2012 22:00)
kvalitne hry vystriedali "hry" na telefonoch, handheldoch, tabletoch atd... taka je doba. Neviem kam sa pohne herny priemysel, ale dnes je to uz o inom, volakedy hry mali ten spravny "pach" alebo akoby som to pomenoval... :D tesili sme sa ako tu kolega spomina kedy vyjde ta a ta hra.... rozoberali o nej a dnes? ci je to starobou ze si tak neviem uzit dnesne hry? hm asi skor nie. Tiez mam pocit ze hry su o tom istom, sme nimy preplneny...
icon
detail (l.158)
7
mmm273
  pridané 24.7.2012 21:27
Kosko ked si spomeniem na tie pocity ked som zohnal Half- Life, a neskor pokracovanie... Proste ked sa ku mne dostala nejaka nova hra ktoru som nehral ( mafia, vietcong ) a ta ma drzala az kym som ju nepresiel, ako som sa nanu tesil ked som siel domov zo skoly, ako som v skole "prezival" s tym ze doma si zapnem mafiu ...

tak to su pocity ktore uz asai nikdy s hrami nezazijem... neni sa na co tesit, vsetko je stale o tom istom... pripadam si starý , ked vidim ako 8 rocne decka hraju to CoD a stale dookola, ked nevedie co je Fallout, alebo ked vidia staru hru a nehraju ju en pre to ze nema ultra high grafiku...

juj myslim ze hry pomaly upadaju a myslim ze nastanu 2 veci :

bud pride nieco revolucne a herny priemysel bude ako pred 10 rokmi ( co je dost nepravdepodobne )

alebo proste nove hry budu hrat len deti a starsi budu hravat klasiku...
icon
detail (l.215)
1
???? -> Areonify
  pridané 24.7.2012 21:10
>Re: RE:Areonify
hier sa preda dost.. to nie je momentalne v pirateni... Boja sa experimentovat a idu na istotu len nejako im unika ze nas take hry nejako nebavia... teda mladsich hracov urcite ano, ale stare paky len tak do hoc coho neinvestuju a ak tak len vo vypredajoch.No a sme to prave my co by sme vedeli do hier zainvestovat najviac, ale to nam musia podhodit naozaj kvalitne zradlo aby sme za to zaplatili plnu sumu.
icon
detail (l.300)
Roberto13 -> Danislav
  pridané 24.7.2012 21:02
>Re: RE:Danislav
Ale dobré hry vychádzajú aj s dobrými nápadmi len ich netreba vždy hľadať v najreklamovanejších tituloch. Kto má rád ťahovky tak Blood Bowl je niečo fakt origo a fakt zábava, z mmo súdka tu ešte nebolo nič ako World of Tanks, Tropico 4 je veľmi smvieža hra aj keď samozrejme podobná s troma predchodcami :), taký ME sa tiež oplatí zahrať ako zaujímavý mix akcie, rpg a sci-fi aj keď trojka mimo multiplayeru je skôr taký veľký príbehový datáč na dvojku podľa mňa, no a Portal 2. To sú iba veci ktoré mám teraz nainštalované, ale tiež sa veľmi často utiekam k starým klasikám.
icon
detail (l.30)
3
Areonify
  pridané 24.7.2012 20:59
Je pravda ze herny priemysel je momentalne na utlme, velky distributori hier vydavaju maximalne pokracovania uz zabehnutych znaciek. Staci sa pozriet, ake hry vychadzaju tento rok.. Tomb Raider, Far Cry, GTA, CoD, Halo, vsetko len pokracovania kvalitnych titulov z minulych rokov. Firmy ako EA nepotrebuju nove herne tituly a mensie firmy sa boja ist do niecoho noveho, lebo ludia miesto toho aby si hru kupili a tym podporili nove vyvojarske studio si hru radsej spiratia. Keby si hraci kazdu hru kupovali tak herny priemysel by bol uplne niekde inde, vydavalo by sa viac hier, bola by vacsia konkurencia takze aj kvalita hier by bola niekde inde.
icon
detail (l.149)
2
KeOSz
  pridané 24.7.2012 20:37
To su ozaj tie hry dnes tak nahovno alebo uz sme stoho vyrastli ja si dodnes pametam kazdu starucku hru jak som pritom sedel pomaly zhypnotizovany pecky ako MDK ,fallout ,baldurs ,little big adventura alebo dark earth atd atd atd dnes si tak akurat spomeniem na max payna a dalej uz ma nic nenapad tak pol roka dozadu a ano ako sa tu spominal wicher bol paradny oba diely XD
icon
detail (l.230)
2
Bigboss -> Rellik
  pridané 24.7.2012 20:08
>DLC
Problém je v ľuďoch, čo DLCčka kupujú. Mne DLC pokazili zážitok z Dragon Age. Okrem toho, že to bola akosi nudná hra. A potom vyšiel o pár rokov na to Skyrim, čo mal presne taký istý, nudný príbeh. A pred Dragon Age bol ešte Final fantasy X s veľmi podobnou premisou. Gotta kill the friggin dragon! Vlastne všetky tieto hry tromfne po zápletkovej stránke Super Mario world. Tam musí Mario okrem zabíjania zlej príšery, čo ohrozuje svet, zachrániť princeznú Peach a dráčikov Yoshi.
01 02 >>