01 02 03 04 >>
Aryss
  pridané 14.7.2012 18:09
>jou jou swtor
hm, SWTOR som chvilu hrala, (ked som si potrebovala naskilit tusimze gallente cruiser 5 v jedinej slusnej MMO co existuje), a celkom zaujimave to bolo. Z hladiska themeparkovych veci je zatial moja srdcovka Rift, ale SWTOR , hlavne zadarmo, sa tiez da.

blade, co su tie prvky co chybaju v SWTORe? dufam ze nie ten zabijak komunit LFD. Nejak to v poslednej dobe moc nesledujem, len ma to tak zaujalo co hovoris.

Inak info o mnozstve predplatitelov sa da najst na http://mmodata.net/ , tak koho to extremne bavi tak sa moze prehrabat cez data, heh.
icon
detail (l.12)
1
__MSR___ batman
  pridané 14.7.2012 9:52
>Supeeeeeer
Konecne komu bi sa chcelo mesacne platit.
icon
detail (l.37)
1
bladeMU
  pridané 13.7.2012 11:07
>Mokuba
Jakze sa nedalo Diablo 2 hrat do verzie 1.07? Ja som ho presiel priamo vo vanilla verzii a nemal som ziaden problem. Navyse, ty akosi nechces pochopit, ze je rozdiel medzi normalnou hrou a hrou, za ktoru musis platit mesacne poplatky. Ja nemienim mesacne platit za polotovar len preto, ze tvorcovia boli vychcani a aby na hre vydelali, rozhodli sa dnes uplne standardny content pridavat az so znacnym oneskorenim. Tebe to pride ako ferove jednanie? Nepoviem, kebyze pridavaju do hry nove raidy a pod.. ale oni do hry stale pridavaju aj funkcne prvky, ktore su dnes v zanri MMO standardom, pricom sa este aj chvalia, ze to konecne do hry zakomponovali. Prave tu narazas na svoju neznalost zanra MMO. Tebe to nevadi, ale mne ako cloveku, ktory ma na konte uz nemalo onlinoviek, takeho ocividne tahanie penazi z ludi vytaca. Takze, SWTOR mam nainstalovany, ale reaktivujem ho asi az koncom roka, kedy bude v podobe, v akej mal byt v den vydania.
icon
detail (l.192)
1
Mokuba -> bladeMU
  pridané 12.7.2012 12:58
>Re: RE:undead
mmm, ja nemám problém diskutovať s ľuďmi, ktorí majú diametrálne odlišný názor.
Blade,nepáči sa mi jedna vec. Prečo kritizuješ hru, ktorú si 3 mesiace nehral ? Je to MMO, ktoré sa stále fixuje a upravuje.
ďalšia vec, aj Diablo 2 sa nedalo hrať do verzie 1.07, CSko sa tiež stalo kultovým až od 1.6ky. Ja viem, že budeš argumentovať v štýle: dal som za hru 50€ a verzia 1.0 - 1.1 bola nahovno a celá hra je nahovno. Vtedy to nebola žiadna sláva, keď opadlo hype a ľudia sa nasýtili SW univerza. Ale teraz sa zlepšilo tak veľa aspektov hry, že mi príde scesné, ak vravíš ľuďom, že sa majú červenať a podobne. Pritom ty hovoríš o hre, a aspektoch, ktoré sú už pasé.
icon
detail (l.37)
2
bladeMU
  pridané 12.7.2012 12:47
>undead
, cize ked zhodnotim objektivny stav veci a podlozim ho faktami ktore sa valaju na internete, tak to je akoze len moj nazor? Este raz - . Mat 27 rokov a trepnut takuto kravinu, kamarade, na tvojom mieste by som sa fakt od hanby cervenal.
icon
detail (l.198)
undead6 -> Durzaw
  pridané 12.7.2012 12:36
>Re: RE:Re: RE:Durzaw
ja ti poradim :) staci ignorovat jeho prispevky a mas pokoj :)
popripade si ho daj ignorovat a ani ich neuvidis s nim nema vobec vyznam debatovat lebo leho nazor je podla neho ten najspravnejsi a ak mas iny tak z teba bude robit debila on bol vsade vsetko vie je to taky majster sveta :)
icon
detail (l.192)
Mokuba -> bladeMU
  pridané 12.7.2012 8:59
>Re: RE:Durzaw
Blade, tak ak ťa nudí príbeh, tak si mal vyexpiť postavu štýlom: iba clas questy a pvp/dungeony.
btw, na to, že si nehral hru 3 mesiace tu žvaníš až moc
icon
detail (l.84)
CyBeR16
  pridané 12.7.2012 7:56
pokiaľ viem tak to malo byť free od 17. júla... nieako to dali skor.
icon
detail (l.37)
9
bladeMU
  pridané 11.7.2012 18:08
>Durzaw
Vidis? Sam si sa tituloval do pozicie primitiva tym, ze si presiel od invektivov a urazok.. ani som pre to nemusel nic urobit. Lebo pokial dobre citam, tak tvoju doslovnu malickost som v mojom predchadzajucom prispevku nijako neurazal. Bravo - takych debilov tvojho ranku tu naozaj casto nevidat! A pisat budem kde a kedy chcem lebo zijeme v slobodnej krajine - ak s tym mas problem, odpal onanovat na niektoru SWTOR fanstranku. Punktum.
icon
detail (l.185)
1
Durzaw -> bladeMU
  pridané 11.7.2012 17:49
>Re: RE:Durzaw
No človeče ty máš komplex zvaný budem sa hádať cez internet lebo mi není vidno do ksichtu a potom sa necítim ako taký idiot..... uff celkom dlhá diagnóza. To že si dal na koniec príspevku Next! len svedčí o tom ze si sa prišiel hádať a kaziť názor na túto hru iným. Áno máš pravdu nehral som veľa MMO hier a tie questy sú premňa zábavné. No predstav si! Zamysli sa nad sebou čo tu vlastne píšeš, však určite nemáš 14 rokov. Táto téma sa nevolá Nenávidím swtor tak teraz o tom idem písať, ale je to normálny informatívny príspevok pre priaznivco tejto hry minimálne pre zvedavco ktorí by si chceli túto hru vyskúšať. Takže ťa prosím aby si láskavo do takýchto tém prestal písať však luďmi ako ty sa všeobecne opovrhuje. Samozrjem ak nemáš niečo normálne povedať. Ako beriem ešte jeden príspevok ale tvoj spam kde omielaš to isté dookola je už moc. Ak si charatker tak na toto už nebudeš reagovať a svoj čas nejak užitočnejšie využijes. Peace...
icon
detail (l.37)
6
bladeMU
  pridané 11.7.2012 17:28
>Durzaw
No kamarade, asi si toho z oblasti MMO vela nenahral lebo nazvat tie fetch questy SWTORa za zabavne moze len clovek, ktory v onlinovkach vela casu nestravil. Nechcem ti brat iluzie ale tie qusty su uplne rovnake ako v x-milion dalsich MMOciek. Co je na nich take zabavne? To, ze quest giveri hovoria? To je akoze znak zabavnosti? Nenechaj sa vysmiat. Ja osobne som povodne mal plan okrem smuglera vyexpit aj jedi knighta, ale ta fadnost, nezazivnost a repetitivnost questov ma od toho dokonale odradila. A netvrd ze nie, lebo to je proste holy fakt ktory ti viem podlozit nespocetnym mnozstvom dokazov. Cize, to ze ta hra bavila je dane len tym, ze si v tomto zanri vela toho naozaj neodohral. Inak by si tie questy tak do neba nevynasal. Co sa tyka flashpointov - no, ked to clovek prejde par razy tak pribeh zaujme.. ale nakolko je expenie a farmenie predmetov opat v style grind, uz pri tretom rune som zvasty odklikaval lebo ma uz vobec nezaujimali. Takze asi tolko k pribehovej zlozke hry. Next!
icon
detail (l.192)
Mokuba -> bladeMU
  pridané 11.7.2012 15:35
>Re: RE:bruttax
Z časti som fanboy SW a hier z tohto univerza, ale ružové okuliare nemám. Mňa osobne SW zaujala veľmi, crafting je tam super a páči sa mi, ako je spravený svet a planéty.
Poznám ľudí, čo hrali SW Galaxies a nadávajú na to, že aký je malý svet v SWTOR, ale ja som SWG nehral, preto mi príde SWTOR fajn hra. S vyváženými postavami, zábavným PVP a solídnymi dungeonmi a raidami.
plus ako napísal Durzaw, to, že tvoja postava rozpráva je na nezaplatenie
icon
detail (l.185)
3
Durzaw
  pridané 11.7.2012 14:45
Hovorte si čo chcete, ale premňa to je najlepšie MMO aké som kedy hral... 3x záživnejšie ako WoWko( hral som ofik 2 roky). A na servery na ktorom hrám sa v pohode zložia groupy úplne všade. Oblasti nie sú vôbec prázdne a komunita je dosť slušná. A neviem kto to vravel že questy sú úbohé.. To môže povedať len človek ktorý chce trolliť alebo čo tú hru nikdy nehral. Lebo tu ťa expenie proste baví, už len kvôli tomu príbehu + máš pri sebe vždy jedného companiona ktorý dopĺňa tvoje slabiny... A z flashpointu (raidu,dungeonu) aspoň niečo máš lebo sa tam vždy niečo udeje+ tvoja postava hovorí!
icon
detail (l.37)
3
bladeMU
  pridané 11.7.2012 14:01
>bruttax
Ok, dokazy? Ak mi tu predlozis vsetkych 100000 prispevkov, ktore som udajne na temu SWTOR napisal, uznam, ze si mal pravdu. V opacnom pripade si pre mna len tupou gumou, ktora nema argumentaciu a tak len plieska piate cez deviate. Ja sa aspon snazim uviest dovody, preco je moj nazor taky aky je a preco som mal od zaciatku pravdu. Ty si ale zatial neuviedol ani len jednej jediny koment k teme... co z teba robi primitiva, na ktorom sa naozaj dobre bavim.
icon
detail (l.51)
bruttax -> bladeMU
  pridané 11.7.2012 13:20
>Re: RE:bruttax
Narážam na to že už si na SW:TOR napísal 100000 príspevkov ku každej téme a v každom je to v kuse o tom istom :D už daj pokoj konečne
icon
detail (l.37)
2
bladeMU
  pridané 11.7.2012 13:07
>bruttax
Otravny si tu len ty, pretoze komentujes bez akejkolvek argumentacie. Proste, dobre som ta odhadol - analfabet.

Mokuba - ak podla teba nie je SWTOR failom tak potom mas sakra hrube ruzove okuliare. Tipujem ze ta hra dopadne ako Age of Conan - tzn. ostane zivorit na pokraji zaujmu. Par skalnych ju sice bude aj nadalej velebit, avsak doba napreduje velmi rychlo a kym sa Bioware zdohada do hry pridat vsetko to, co v nej malo byt od verzie 1.0, uz tu budu na trhu konkurenti, ktorí ho zadupu do zeme. Taka je skratka realita... niekomu sa to skrtenie obsahu skratka konecne vypomstilo.
icon
detail (l.192)
Mokuba -> bladeMU
  pridané 11.7.2012 12:53
>Re: RE:Mokuba
je možné, že počet klesol pod 1 milión, ale tak na druhú stranu, ani mňa to nebavilo hrať na prázdnom serveri. Odkedy som spravil transfer, tak ma to chytilo znova a verím, že ostatní ľudia zmýšľajú rovnako. Čiže počet subscriberov by sa mal ustáliť.
A ak aj nie, ak aj SW pôjde na F2P, mňa bavila a baví naďalej. Takisto ako sú ľudia, ktorých to nebavilo a ani baviť nebude, nech tam spravia, neviem aký endgame.
Označovať to za fail desaťročia, len preto, že to má milion predplatiteľov, mi príde trochu divné, ale proti gustu žiaden dišputát.
icon
detail (l.51)
1
bruttax -> bladeMU
  pridané 11.7.2012 12:33 (editované 11.7.2012 12:35)
>Re: RE:Mokuba
písal som to v noci po ležiačky a ešte som ani na klávesnicu nevidel :)

Halfman - nie len ma zaujíma jak hentaký otravný typ človeka jak je bladeMU môže vyzerať :D
icon
detail (l.77)
1
fortrond
  pridané 11.7.2012 12:04
Podla mňa toto očakával každý, objektívny človek ktorú hru hral dlhšie ako do lvl 20. Síce to nie je ešte klasické F2P ale za chvílu bude. A predpokladám, že P2W. Takže o to už nešktrnem. Posledné nádeje dávam do GW2 ak už to ma neudrží aspoň na rok-dva končím s MMO, možno sa vrátim k WoW na nejakom free serveri.
icon
detail (l.80)
2
Halfman -> bruttax
  pridané 11.7.2012 10:45
>Re: RE:Re: RE:Hmm
Preco? Chcel by si ho pretiahnut?
01 02 03 04 >>