01 02 >>
icon
detail (l.29)
oldCube
  pridané 5.2.2012 11:31 (editované 5.2.2012 11:33)
No aspon ze stopol lebo niektory ludia uz zacali blaznit a kupuju co sa da nikto nevie co vsetko bude zakazane potom a ACTA bude uz vsade.




icon
detail (l.158)
Coehoorn
  pridané 4.2.2012 15:36 (editované 4.2.2012 15:41)
Saladin666- nejde mi o to co Chmelár hovorí ,ale o jeho správanie k študentom UKF v situácii keď má v rukách moc. To mi na na posúdenie jeho charakteru stačí.
K osobnej urážke len toľko:
A kde si bol ty keď Ficko a Ja a Ty ukradli miliardy pri Mýtnom tendre,Slota pri emisiách a nástenke,a Harabin znečistoval súdnictvo?
Mne Gorila vadí a považujem ju za svinstvo ako hore uvedené veci ťo ti ktomu mám viacej povedať. To je ten rozdiel.V celej diskusii neuvidíš jediného človeka co by obhajoval gorilu.Pozri sa do doby vlády Ficka koľko jeho pochopov na sme.sk a i tu všetko hore popisané obhajovalo.Som sklamaný pokial je gorila pravda,ale stále je SDKU,SAS,KDH i Matovič pre mňa lepšou alternatívou z toho galimatiášu čo tu je ako Fico a SNS.

Čo sa týka protestu: Nesúhlasím z ich požiadavkami a tak sa protestu neučastním. Korupcia mi vadí,ale ich riešenie nič nevyrieši a navyše je úplne vyšinuté ako povedal Fedor Gál. I Nacisti protestovali proti korupcii a neschopnosti demokratickej republiky ,to isté Komunisti ale len preto,že som proti korupcii nepojdem snimi v jednom šíku. Konšpirátori sú pre mňa rovnaký a tento protest je ich plný. Máme naštastie ešte demokraciu a tak mám ten luxus nesúhlasiť našťastie.
icon
detail (l.153)
SaLaDiN666 -> Coehoorn
  pridané 4.2.2012 14:22 (editované 4.2.2012 14:24)
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:ados
Od cloveka, ktoreho vrchol obcianskej angazovanosti voci korupcii a rodinkarstvu, vzratenym hodnotom je prezentacia na sektore s prejavom plnym chyb a dovazkom na to, ked ti dochadzaju argumenty, ze prednasas niekde na VS, ak som ta spravne pochopil, je kritika Chmelara fakt na spravnom mieste...Kiez by aspon 10 Slovak bol ako on a mal tu odvahu prezentovat svoj nazor verejne, narozdiel od teba, ktory ma plnu hubu kecov a skutek utek...Nie je o nic menej "arogantny" ako ty ale aspon nieco o nom pocujem a nema problem si priznat chybu a kritizovat smerom doprava a dolava, narozdiel od teba, kde tvoj vrchol kritiky predstavoval obdobie, ked bol Fico vo vlade ci ked bol teraz skandal okolo Gasparovica...Ked vyslo najavo, ze aj tebou milovane SKDU a pravica je rovnake korupcne hovno, tak mlcis a v diskusii ekonomia a politika uz to nerozoberas...Sorry, ale skus sa niekedy zamysliet sa nad tym, co napises...Pricinou moralneho bahna spolocnosti na SVK je, ze ludia su prototypom teba, bez absolutnej sebareflexie a vedia kritizovat len druhych a poukazovat a odvolovat sa na korupciu tej druhej strany...Ked sa ti nepaci ako tam recnil Chmelar, mohol si tam do tej zimy ist ty a recnit tam ty. Co je moc, to je moc, uz ti chyba len blog na sme.sk.
icon
detail (l.158)
2
Coehoorn -> sh@dow
  pridané 4.2.2012 10:49
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:ados
shadow- Čínske kópie akýchkolvek značiek sa do EU a USA pašujú a zahabať a zničiť ich možeš i teraz. 98 percent sa navyše predáva hlavne v Číne,Indii a Juhovýchodnej Azii a niečo i v Rusku. Všetky tieto krajiny na ACTU dlabú a je to bezzubá dohoda.

Jediné čo sa ňou dosiahne bude buzerácia EU a USA spotrebitelov čo v dobrej viere kúpia niaky lacnejší výrobok z Číny alebo od niekoho iného.
Navyše všetko by to prebiehalo bez súdu len na základe niakeho oznámenia a nebolo by sa možné proti tomu brániť. Celá tá dohoda je zlá.

Nech korporácie presunú výrobu do EU a USA a nech sa nesnažia šikanovať občanov len koli tomu,že chybnou obchodnou politikov v Číne im unikajú technologie.
icon
detail (l.161)
sh@dow -> Coehoorn
  pridané 4.2.2012 10:30
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:ados
nie je podstatne ci cina podpise alebo nie. podstatne je, ze ostatne krajiny, ktore podpisu, mozu na zaklade toho zakazat vstup kopirovanemu tovaru. internet je len mala bocna tema, ktorou sa acta zaobera. ide hlavne o komercne zneuzivanie ochrannych znamok - teda predpokladam ze sa tym cieli hlavne na cinske kopie roznych znaciek cohokolvek.
icon
detail (l.158)
Coehoorn -> saver
  pridané 4.2.2012 10:29
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:saver
Saver to je vo vseobecnosti problem medií. Polsko a ostatne krajiny len tu dohodu podpisali,ešte nikde neprebehla ratifikácia danej dohody.
Navyše od Tuska je to pekne farizejstvo. Poliaci by nemali prestať protestovať. Tusk mal zmluvu poslať do parlamentu a tam ju odmietnuť. Takto sa len snaži zabrániť protestom a potom to v príhodnej chvíli schváliť.
icon
detail (l.155)
skrecky -> Fallen Lord
  pridané 4.2.2012 9:15
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:saver
aj ja som rozmyslal ze pojdem, ale som nachladnuty, treba sa ucit na skusky a bola tam kosa jak v ruskom filme. kolko bolo nakoniec ludi cca?
icon
detail (l.599)
saver -> Coehoorn
  pridané 4.2.2012 7:03
>Re: RE:Re: RE:saver
lebo myslim ze sa uz hovorilo ze to uz cele schvalili, ale asi nie teda
icon
detail (l.158)
3
Coehoorn -> konvict
  pridané 4.2.2012 1:26
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:saver
konvict -ešte raz aby si to pochopil. Protestom a deštrukciou demokracie /to čo navrhujú protestujúci nieje demokraticky systém/nevyriešiš problém stojaci na morálke.
Korupcia na Slovensku nieje problém ,ktorý vytvoril systém,ale je to prejav moralneho bahna ,v ktorom náš národ bohužial je. I tý čo tam protestovali sú Gorili v malom. Napríklad taký Chmelár čo vehementne vystupoval dnes v Nitre je takou malou,arogantnou gorilkou /osobne ho poznám zo školy-neučil ma aby ma tu niekdo neobvinil zo zaujatosti/ a kopa ďalších.
Ako sa hovorí z hovna bič neupletieš a bohužial slovenský národ je v sučastnej dobe z pohľadu morálky/jediný učinny faktor,ktorí zabráni korupcii/takým hovnom.

icon
detail (l.111)
oliver611
  pridané 4.2.2012 0:32
len tak ďalej kačer donald !
icon
detail (l.65)
2
konvict -> Fallen Lord
  pridané 4.2.2012 0:18
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:saver
A to je ten problem..ludia su proste nasrani, vedia ze chcu zmenu, len tomu chyba ucelena myslienka medzi ludmi co nieje...ale jednoznacne su taketo protesty krok v pred..do teraz vsetci sme protestovali len pri pive, ma to zmysel ...politici maju sluzit nam obcanom/narodu a nie nadnarodnym skupinam a roznych elitam ci bohatym podnikatelom......v BA bolo dnes cez 10 000 ludi ......nabuduce bude viac ludi aj v KE a inych mestach...
icon
detail (l.126)
1
Pascalwb -> saver
  pridané 3.2.2012 23:13
>Re: RE:saver
myslim, ze to musi schvalit parlament podpisat prezident, potom to ide dalej do EU ma to dlhu cestu, ale kludne to mozu potom nesko potichu podpisat
icon
detail (l.109)
3
Fallen Lord -> Coehoorn
  pridané 3.2.2012 23:11
>Re: RE:Re: RE:saver
BTW ja som dnes bol na tom prosteste v Košiciach a drtiva vecsina ludi mala Anti-ACTA transparenty a boli tam od druhej...
icon
detail (l.138)
Robin003 -> saver
  pridané 3.2.2012 22:58
>Re: RE:saver
je logicke, ze ak stopol proces ratifikacie tak asi taku pravomoc ma:)
no offence
icon
detail (l.158)
5
Coehoorn -> saver
  pridané 3.2.2012 22:54
>Re: RE:saver
saver- keď premier akejkoľvek parlamentnej demokracie podpise medzinarodnú dohodu tak ju ešte músi ratifikovať parlament a podpisať prezident až vtedy daná zmluva začne platiť.
Na Slovensku máme rovnaký prípad. A to je výhrada vo svedomí s Vatikánom. Tiež ju premiér/alebo prezident/ podpísali,ale časti čo bolo potrebne ratifikovať v parlamente doteraz neboli v parlamente schválené.
icon
detail (l.599)
1
saver
  pridané 3.2.2012 22:31
inak neviem ci to premier moze zobrat spat ak to uz predtym odsuhlasili, teda neviem ake zakony tam maju ale to by skor prezident mohol
icon
detail (l.109)
7
Fallen Lord -> JESUSS
  pridané 3.2.2012 22:31
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:ados
Nemecko nepodpisalo uz tie rokovania v Japonsku, tam je teraz Piratska Strana na vzostupe, dost pochybujem ze Nemci budu ty ktori to podpisu.
icon
detail (l.155)
3
skrecky
  pridané 3.2.2012 22:20
tie nase gorily by si mohli zobrat priklad...
icon
detail (l.161)
Darth_Zethus
  pridané 3.2.2012 22:03
to je fakt jak v dokumente ako s tým ktosi može súhlasiť-.-
icon
detail (l.151)
2
JESUSS -> Coehoorn
  pridané 3.2.2012 21:58 (editované 3.2.2012 22:03)
>Re: RE:Re: RE:Re: RE:Re: RE:ados
..dnes sa protestovalo proti tým opiciam, ale aj proti ACTE.......a tých pár tisíc ľudí je na slovenské pomery veľmi dobré

EDIT: a týmto tvrdením by som si nebol taký istý "Pokiaľ nebude prijatá v Poľsku nebude prijatá v EU nikde."......keď bude ACTA prijatá vo väčšej časti EU a hlavne v krajinách ako Nemecko, FR, UK, no tak oni už nejako dotlačia aj Poliakov ku tomu
01 02 >>