01
icon
detail (l.160)
mIREC666
  pridané 25.11.2016 10:40 (editované 25.11.2016 10:42)
dobre sa to čítalo, ja by som hodnotil niekde medzi 9-10, 3ke by som dal 10tku tá z tejto série vyťažila asi max, cez sviatky by som si to dal ešte raz v coope, každý kto má záujem si ma môže pridať na xlive/pc (mIREC666) ...akurát si sa sekol s tým počtom COG tagov nie? 50 ich určite nie je
icon
detail (l.76)
Kiril180 -> mIREC666
  pridané 25.11.2016 22:31
Pridam si ta :)...mozme dat spolu ;) :)
icon
detail (l.235)
1
Boss Marťas -> mIREC666
  pridané 25.11.2016 13:23
Díky moc....No ja tie COG tagy zbieram, pomáham si aj s youtube a tam ich je presne 50.







Ja by som to tiež dal rád v coope. Ono tu konečne funguje Crosspaltform tak sa to dá, že ja by som to hral na PC a ty na Xboxe. Aj to považujem za cennú a nevídanú funkciu s ktorou sa často stretávať pri hrách nebudeme. Ale u Gearsov s tým počítam už u každého dielu
icon
detail (l.160)
mIREC666 -> Boss Marťas
  pridané 25.11.2016 13:45
aha tak celkovo zberateľských predmetov 50 je...vrátane s tagmy...tak som to myslel

ja som prešiel cca polovicu na pc a druhú polovicu na konzole, chcel som si overiť optimalizáciu, musím povedať že je to jedna z hier kde mi nevadí hrať to na 30 či 60fps keďže aj to ovládanie je robené skôr na ovládač a tam tých 60fps čo som mal na pc príliš nevyzneje a tiež vizuál nebol až tak priepastný, na pc to bolo ostrejšie a čistejšie textúry, xbox sa nemá za čo hanbiť
icon
detail (l.235)
1
Boss Marťas -> mIREC666
  pridané 25.11.2016 16:51
Kde sú tie časy, keď Gears of War 1 malo len 30 tagov Je paráda vidieť ako skvelo funguje to "PLAY ANYWHERE". Osobne som tomu neveril a myslel som si, že je to len chabý PR kec. Je paráda, že hráč si to môže zahrať aj doma na PC. A keď odíde niekam na chatu, môže si zobrať konzolu a pokračovať presne tam kde skončil.O toto sa MS snažilo už u pri Xboxe 360.
A hej tiež som rád, že sa port podaril. Nebojím sa povedať, že je to doslova umelecký port, obzvlášť v dobe odfláknutej optimalizácie. Gears of War: Remastered na PC nebol dokonalý mal chybičky, ale na ňom sa to aspoň naučili. V máji konečne MS povolilo na STORE odomknúť V-SYNC tak vydali na všetky hry patche čo pomohli.
Mne ovládanie dokonale sadlo na klávesnici a myši. V podstate je identické ako pri prvej hre.
A s tou grafikou. Ja si myslím, že Gears of War 4 ukázalo, že Xbox One je v skutočnosti veľmi výkonná konzola. Nezáleží ani tak na výkone ako skôr na šikovnosti vývojárov. A vtom HDR na Xbox S, to musí byť už riadne brutálne.
icon
detail (l.154)
3 0
daevastator
  pridané 25.11.2016 10:35
No ked to tak citam, ja asi hram nejaku inu kampan
Uplne suhlasim s tvrdenim "pretože od predošlej trilógie sa prakticky nič nezmenilo" ... pre mna je to asi najvacsie minus. Vsetko je az prilis predvidatelne a momentov kedy by mi isla sanka dole je pramalo. Inac hra sa to skvelo, len po 10 rokoch by som cakal nejaky posun, malicky, aspon trochu. Za seba by som este trochu vytkol zbrane. Lancerka jednoznacne must have, vsetko ostatne mi prislo neefektivne ohladom kolko toho do enemy treba nasolit kym konecne padnu.
Z osobneho dojmu mi trochu v novych gearsoch chybaju svaly, jednotka na mna posobila drsnejsie a aj ked sa particka mladasov snazi radobyvtipne hlaskovat o stosest, nie je to adekvatna nahrada oproti staremu teamu.

Inac recka v pohode, citalo sa to prijemne aj ked je z toho citit ze je to fanusikovska recenzia, co zase nemusi byt na skodu.
icon
detail (l.235)
2 2
Boss Marťas -> daevastator
  pridané 25.11.2016 13:20
Tak po hroznom Gears of War: Judgment od poľského People Can Fly ešte pre X360 ma toto Gears of War opäť od nových vývojárov nesmierne potešilo. Priniesli to najlepšie z predošlej trilógie a pekne na ňu nadviazali. Myslím, že to čo sa im podarilo vytvoriť v štvorke sa dá považovať za zázrak. Dobre to rozbehli a do piateho dielu určite prinesú už veľa noviniek. Tu išlo o to, aby potešili fanúšikov predošlej trilógie - tým pádom aj mňa a preto si tú hru v takejto podobe vážim.
Ja som zasa rád, že nepriniesli hordu svalov, chcelo to už zmenu, ale tak zasa bradatý Marcus tie svaly bohato vynahradil.
A taký posledný AKT to čo sa tam dialo mi pripomenulo geniálny záver dvojky, keď Marcus s domom uniesli Brumaka....
Prológ som schválne nespomenul, nech nepripravím hráčov o prekvapenie. Tam v podstate urobili poctu celej série.
Áno toto bola taká fans rečka, ale zaslúžene. Díky moc
01