Etherlords

Platformy:
+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
Etherlords info
0

Etherlords info

pridané 27.11.2001 pod hry

Včera som si trochu zahral Etherlords a musím povedať že je to sila, hlavne asi poteší fanúšikov Heroesov pretože je to presne ten istý štýl len plne v 3D. Tiež sa tu dostanete do plne fiantasy sveta len tentoraz na planéte Etherlodrov, kde sa raz sa ...

Etherlords shots
0

Etherlords shots

pridané 28.9.2001 pod hry

Pár shotov na Etherlords, taktickú stratégiu podobnú Heoes of MM ale kompletne v 3D pohľade. Dostanete sa na planétu ovládanú temnými lordami ktorých sa práve chystáte zničiť... mágia a fantasy, kúzla, boj a krv prichádzajú.

Etherlords mp3

1
pridané 29.8.2001 pod hry

Máme tu pár MP3 súborov z pripravovanej taktickej stratégie Etherlords. Hra bude niečo ako vylepšený Heroes of Might and Magic, len zameraný hlavne na súboje. Combat theme for Vitals (1.74 Mb) Combat theme for Synthets (2.00 Mb) Adventure screen ...

Etherlods update
0

Etherlods update

pridané 17.8.2001 pod hry

stránka Etherlordov bola updatovaná a objavili sa na nej nové shoty z tejto ťahovej taktickej stratégie.

Etherlords shots
0

Etherlords shots

pridané 15.8.2001 pod hry

séria shotov na Etherlords, sci-fi ťahovú stratégiu ktorá bude pripomínať súboje s Heroes of Might and Magic skombinované so súbojmi z Final Fantasy v pekne 3d grafike.

Etherlords shots
0

Etherlords shots

pridané 7.8.2001 pod hry

séria shotov na Etherlords, v preklade to znamená niečo ako Vládci éteru :) Bude to 3D ťahová stratégia zameraná na taktický súboj jednotlivých postáv, celé je to dosť podobné útokom z Heroes of M&M, a sčasti možno aj Final Fantasy.

Etherlords gallery
0

Etherlords gallery

pridané 17.7.2001 pod hry

na stránke Freelancer.ru sa objavili nové shoty na 3D taktickú akciu Etherlords. Hra vyzerá niečo ako kombinácia súbojov s Heroes of Might and Magic a Jagged alliance v 3D grafike.

Etherlords shots
0

Etherlords shots

pridané 7.7.2001 pod hry

máme tu ďalšiu sériu shotov na Etherlords, peknú 3D ťahovú taktickú akciu, kde budú proti sebe bojovať rôzne príšeri v štýle boja s Heroes of M&M. Po každom vyhratom súboji dostávate pod kontrolu zámok ktorý vám bude pridávať nové zásoby, budovy ...

Etherlords shots
0

Etherlords shots

pridané 27.6.2001 pod hry

shoty na Etherlords, 3D taktickú stratégiu kde budú bojovať rôzne rasy o nadvládu nad územím. Na začiatky dostanete svoj zámok a niekoľko hrdinov s ktorými postupne obsadzujete územia a nechávate ich nad každým vládnuť, získavať tak vplyv a aj nové zásoby, ...

Etherlords shots
0

Etherlords shots

pridané 19.6.2001 pod hry

shoty na Etherlords, veľmi peknú 3D stratégiu ktorá vyzerá ako kombinácia súbojov z Might and Magicu so štýlom Jagged Alliance.

Etherlords shots
0

Etherlords shots

pridané 23.5.2001 pod hry

shoty na Etherlords, peknú 3D ťahovu stratégiu kde sa spojí kartová hra s magickými útokmi a ťažobnou stratégiou. Stretnete tam 4 magické rasy , bude tam 300 kúziel, a super 3D engine zo 160timi rôznymi monštrami. Vyjde na jeseň 2001.

 
VIAC
 
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk