Aké funkcie a vylepšenia ponúkne NHL 16 oproti svojmu predchodcovi?

Po vydaní NHL 15 sa na EA zvalila vlna kritiky za množstvo chýbajúcich režimov, poučili sa z tejto chyby a bude NHL 16 plnohodnotným dielom, aký si hráči zaslúžia?

pridal play3man 24.5.2015 o 20:41 pod hry
Aké funkcie a vylepšenia ponúkne NHL 16 oproti svojmu predchodcovi?

HRY > NOVINKY >

Posledný ročník NHL od EA bol prvým na nových konzolách a pri vývoji sa tak museli zamerať na to, čo väčšina hráčov očakávala najviac - posun v grafike. Bohužiaľ, pri tejto žiadosti sa tak nejak nepočítalo s tým, že EA zabudne na už vytvorené veci do predošlých dielov a do NHL 15 ich jednoducho nezapracuje. Množstvo chýbajúcich režimov tak hráčov poriadne naštvalo, pričom EA rýchlo prišla s ospravedlnením a prísľubom, že väčšina z nich sa vráti v rámci aktualizácií. Každopádne, aj po viacerých záplatách niekoľko základných režimov chýba - vo vzduchu tak visela jediná otázka - vrátia sa s NHL 16?

EA nám tento týždeň priniesla odhalenie všetkých základných režimov, vylepšení a noviniek, ktoré nám nový ročník tejto hokejovej série ponúkne. Pre začiatok, nie, PC verzia sa ani tento rok nekoná a rovnako tak sa rozhodli odstrihnúť vývoj pre staré konzoly. NHL 16 si tak zahráte už iba na PlayStation 4 alebo Xbox One.

Prehľad vylepšení a nových funkcií:

- Nové EASHL - Režim EA SPORTS Hockey League zažije návrat vo veľkom štýle. Budete si môcť vybrať zo špecializovaných tried hráčov, ktoré prinesú vyvážený zážitok z hry. Po novom bude váš úspech závisieť nielen od individuálnych schopností hráčov, ale aj od tímovej spolupráce.

- Be a GM: psychika hráčov a budovanie odkazu - Práca hokejového manažéra nie je jednoduchá. Pri zostavovaní vášho tímu už nebudete môcť hľadieť iba na schopnosti jednotlivých hráčov, ale do úvahy budete musieť brať aj ich aktuálny psychický stav či vzťahy medzi spoluhráčmi. No a ak sa chcete stať hokejovou super-hviezdou, budete sa musieť aj tak správať. Vaše výkony a štýl hry totiž majú priamy vplyv na váš hokejový postup. Do hry sa taktiež vráti možnosť pre simuláciu hry do ďalšieho striedania či možnosť začať ako nováčik v CHL a vypracovať sa až na hokejový vrchol.

Hockey Ultimate Team: sezóny pre jedného hráča - Jeden z najobľúbenejších režimov taktiež zažije svoj návrat

- Tímová hra on-line 6 na 6 a on-line kooperácia z pohodlia obývačky - Vylepšenie prichádza aj po online stránke. Pôvodný online režim 5 na 5 sa rozširuje o šiesteho hráča, ktorým je pochopiteľne brankár. Ak teda máte pocit, že vám v hokeji patrí práve miesto medzi tromi žrďami, môžete nechať vyniknúť váš talent. A aby toho nebolo málo, v NHL 16 budete môcť do online hry zapojiť aj kamarátov u vás doma.

- Tréning s vizuálnymi prvkami na ľade - Hokejové tréningy v NHL 16 budú obohatené o vizuálne prvky. Počas tréningov budú jednotlivé nápovedy zobrazované priamo na ľade

- Precízne korčuľovanie a hladké preberanie puku - Ani tento ročník sa neobíde bez zmien v animáciách. S vylepšeným systémom korčuľovania budeme môcť v defenzíve efektnejšie a hlavne rýchlejšie zablokovať prihrávku, no a naopak v ofenzíve budeme môcť jednoduchšie uvolniť hráča na modrej čiare pre nebezpečnú strelu. Obmenou si prešlo aj preberanie puku, ktoré by malo byť plynulejšie a realistickejšie na pohľad, bez ohľadu na pozíciu, v ktorej sa práve nachádzate.

- Charakteristická atmosféra v hale tímu a komentár odzrkadľujúci aktuálne dianie - Atmosféra v aréne naberie opäť na autenticite. Do arény pribudnú nové špeciálne efekty, gólové oslavy, hromadné skandovanie a dokonca aj maskoti. Komentátory Doc Emrick, Eddie Olczyk a Ray Ferraro si taktiež prešli zmenami, vďaka ktorým budú aktuálne dianie na ľade oveľa viac prežívať.

- Autentické spracovanie najväčších hviezd a brady pre play-off - Hviezdy NHL dostanú v NHL 16 viacej pozornosti. A to od presnejšieho spracovania ich tváre až po úplné detaily, ako napríklad páska na hokejke či farebné šnúrky na korčuliach. Tieto novinky budú zapracované aj do možnosti pre vytváranie vlastného hráča. Play-off brady už neodmysliteľne patria k hokeju a nový ročník NHL ich konečne prenesie aj do hry. Brady jednotlivých hráčov sa navyše bude líšiť a zapracované budú detaily ako ich tvar, hustota či dĺžka.

NHL 16 vyjde v septembri tohto roka pre PS4 a Xbox One. Prvé zábery z hry sa pravdepodobne objavia na E3.  





Páči sa mi!






PS4
Xbox One

Vývoj: EA / EA Sports
Štýl: Šport
Dátum vydania: 17. september 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19535)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk