Týždenník - Need for Speed odhalený, Zaklínač 3 v predaji

Konečne sa nám tento týždeň začal predávať Zaklínač 3 a doprevádzalo ho ohlásenie nového Need for Speed, teaser na Doom, ohlásený bol Cossacks 3.

pridal saver 24.5.2015 o 22:20 pod hry
Týždenník - Need for Speed odhalený, Zaklínač 3 v predaji

HRY > NOVINKY >

Konečne sa nám tento týždeň začal predávať Zaklínač 3 a doprevádzalo ho ohlásenie nového Need for Speed, teaser na Doom, ohlásený bol Cossacks 3. Mimo toho to bol pomalší týždeň, ale cítiť, ako sa E3 blíži a odhalenia, hlavne v podobe teaserov, budú pribúdať.

Prvým z veľkých teaserov je Doom, ktorý ukázal len pár sekúnd, ale naznačuje, že hra sa po zrušenom pokuse o reštart dostala znovu do správnych koľají. Predchádzajúci reštart vyzeral zvláštne, ako Call of Duty s otvoreným peklom.

Nový Need for Speed rovnako nevyzerá zle, autori spravili kompletný reštart série a to až na úroveň hlavného názvu, kde si odpustili podnázov a to napriek tomu, že chystajú návrat do Underground štýlu. Prinesú otvorené mesto, mestskú automobilovú kultúru, upgrady, nočné jazdy, naháňačky s políciou a všetko, čo k tomu patrí. Uvidíme akú kvalitu z toho nakoniec dostanú. Superšportami je už trh presýtený a možno toto je správny krok aj pre arkádové racingovky všeobecne.

 

Witcher 3 vyšiel a spolu s ním prišli na rad aj PC recenzie, ktoré v priemere doteraz dosiahli 93 percent, čím hra stúpla o percento oproti PS4 verzii.  Hra priniesla presne to, čo hráči čakali a teda masívny fantasy svet a síce s oproti plánom mierne orezanou, ale stále parádnou grafikou a hlavne s desiatkami hodín hrateľnosti. Síce chyby nechýbajú, ale skôr sú drobnejšie a na to, že pre CD Projekt je to prvá hra vychádzajúca na tri platformy naraz a k tomu sandboxovka, dá sa to chápať. Dôležité je, že ich postupne fixujú. Pre zaujímavosť ukázali, ako vyzeral prvý koncept Wichter 1, pozreli sme sa na benchmarky, na vylepšenia grafiky so sweetfx a opísali sme, kde môžete stretnúť sexuálne partnerky a nájsť ďalšie veci vo svete hry.

Z ostatných vecí AMD predstavilo HBM pamäte, Nvidia už pripravuje predaj svojej Android minikonzoly Shield. Autori z DICE opísali, ako snímali prostredia a objekty do Battlefrontu.

Prišli aj nové hry, kde bolo predstavené Crossout, multiplayerové boje postapokalyptických vozidiel od tvorcov WarThunder. Vracia sa nám parádna strategická seria Cossacks a to v tretej časti, ktorá bude prakticky remakom jednotky. Nakoniec bolo ohlásené Arizona Sunshine, ktoré bude motion hrou vo virtuálnej realite pre Valve VR. Aby sme nezabudli, Carmageddon: Reincarnation sa už dostal von z Early Access

Z recenzií sme priniesli zaujímavý horor Hektor, pozreli sme sa na expanziu na Euro Truck Simulator 2, ktorá vás teraz zoberie do Škandinávie, priblížili sme si Battle of Empires 1914-1918 a aj zvláštnu vec Albedo: Eyes from Outer Space. V preview sme odhalili vesmírnu hru Rebel Galaxy. Nakoniec sme priniesli aj nový Sector Magazín.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19870)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk