Desať vecí, ktoré ste mohli vidieť v Mad Max: Fury Road a nájdete ich aj v blížiacej sa hre

Ak ste už navštívili kiná kvôli najnovšiemu trháku Mad Max: Fury Road, predpokladáme, že ste z neho neodchádzali sklamaní. Nasledujúcich desať vecí, ktoré ste mohli vidieť vo filme, však uvidíte aj v pripravovanej hernej adaptácii.

pridal play3man 25.5.2015 o 8:39 pod hry
Desať vecí, ktoré ste mohli vidieť v Mad Max: Fury Road a nájdete ich aj v blížiacej sa hre

HRY > NOVINKY >

Ak ste už navštívili kiná kvôli najnovšiemu trháku Mad Max: Fury Road, predpokladáme, že ste z neho neodchádzali sklamaní. Server Game Informer v najnovšom článku zhrnul desať vecí, ktoré sme mohli vidieť vo filme a uvidíme ich aj vo videohre Mad Max, ktorá k nám dorazí už v septembri. Treba však upozorniť na to, že sa tu objaví niekoľko spoilerov (z filmu, pochopiteľne).

Gastown, benzínový raj

Gastown - sídlo obrovskej ropnej rafinérie, hrá veľkú rolu ako vo filme, tak aj v nadchádzajúcej hre. O Gastown môžeme počuť vo Fury Road hneď na začiatku, no v hre sa do tohto prostredia opäť vrátime a preskúmame ho pekne zblízka.

Thundersticks, vybuchujúce oštepy

Pekelne nabrúseným oštepom, ktoré sú veľmi účinnou zbraňou, sa vo filme síce nehovorí doslovne "thundersticks", no vývojári ich vo svojej hre pomenovali práve týmto slovom. Každopádne, to nič nemení na tom, že aj v hre budú rovnako nebezpečné.

Harpoon Havoc

Max má síce dosť nástrojov na to, aby si s nepriateľmi poradil ľavou-zadnou a roztrhal ich doslova na kusy, no svoju harpúnu používa rád najmä vtedy, ak si chce svojich nepriateľov v pokoji vychutnať. Či zbaví ich vozidlá ochranného štítu, odtrhne im kolesá alebo sa iba uistí, aby nezrýchlili, isté je, že po svojich už neodídu.

Smutný osud štvorkolesového tátoša - Interceptor

Na začiatku hry a aj filmu sa Maxovmu najmilšiemu štvorkolesovému kamarátovi stane niečo hrozné. Na konci filmu sa síce Interceptor objaví znova, no ešte predtým, ako ho Max stihol získať späť, ho strašný osud postihol opäť.

Púštne búrky a blesky

Rozľahlé prostredie púšte je nepredvídateľné, rovnako ako piesočné búrky. Tie sa môžu zjaviť prakticky z ničoho a ak nebudete pripravení, Maxovo auto môže byť zničené jedným úderom blesku. Rovnaké, a aj horšie prostredie je možné vidieť aj vo filme.

Max mal dcéru

Počas tých niekoľkých chvíľ, ktoré mohol server Game Informer stráviť s hrou, si všimli fotky ženy a mladého dievčaťa. Maxovu dcéru sme mohli vidieť aj vo filme, no nie príliš v šťastnej podobe. Uvidíme teda, v akom svetle nám ju ukážu vývojári hry.

The Plains of Silence

The Plains of Silence sú v hre Maxovou prvotnou motiváciou pre spojenie sa s Chumbucketom. Ide o miesto, kde by mal nájsť pokoj, po ktorom tak túži. Vo filme je však toto miesto taktiež spomenuté, aj keď spojitosť medzi nimi nie je celkom jasná. 

War Boys sú odhodlaní k akcii

Táto nebezpečná skupina mužov s krátkym životným cyklom nedala spať postavám vo filme a rovnako tak nedá ani v hernom spracovaní.

Známe autá

Podobnosť medzi autami v hre a vo filme je celkom očividná. Ak sa vám vo filme páčili výbuchy, havárie či deštrukcie áut, hra by na tom mala byť podobne.

Mad Max a nie-príliš dobrá zdravotná starostlivosť

Nedostatok vody priamo súvisí so slabým zdravotníctvom v tejto odľahlej pustatine. A tak väčšina zloduchov, s ktorými sa v hre stretnete, má kdejaké tie problémy so zdravím - problémy s dýchaním, popáleniny, či dokonca nádory.





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Warner Bros. Games / Avalanche Studios
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 1. september 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk