Aký je early access BeamNG Drive?

BeamNG.Drive sa po dvoch rokoch tichého vývoja prebudil k životu na Early Access na Steame a to v slušnej forme. Teda, ak vám k zábave stačí deštrukcia vozidiel.

pridal saver 30.6.2015 o 13:17 pod hry
Aký je early access BeamNG Drive?

HRY > NOVINKY >

BeamNG.Drive sa po dvoch rokoch tichého vývoja prebudil k životu na Early Access na Steame a to v slušnej forme. Teda, ak vám k zábave stačí deštrukcia vozidiel. Nakoniec základom tohto racigového titulu je fyzika zapracovaná do ničenia auta.

V momentálnom stave síce hre ešte chýba kampaň, ale už ponúka peknú paletu scenárii s dopredu určenými cestami, ktorých sa musíte na otvorených oblastiach držať a skúsiť ich len prejsť, alebo prejsť s čo najlepším časom, alebo vo free mode, kde dostanete ponuku otvorených prostredí. 

Samotná ponuka oboch modov je pekne široká, kde free mod ponúka 10 prostredí a scenária cez 30 misii. Zapretekáte na ostrovoch, testovacích tratiach, ale aj cez mestá, krátery. Samozrejme nie je to jednoduché, každé nabúranie môže znamenať poškodenie kolesa, alebo motora a už môžete začínať od začiatku. Môžete jazdiť na ponúknutých vozidlách, alebo si vybrať iné, napríklad kamión, ale aj delo a rôzne iné objekty.  Môžete manipulovať s časom dňa, vetrom, ale aj gravitáciou, ktorou napríklad môžete nechať vzniesť aj kamión a následne nechať rozbiť o zem.

Deštrukcie sú skutočne detailné a efektívne, možno škoda, že grafiku autori netlačia viac vpred a niektoré prostredia zatiaľ vyzerajú dosť slabo, ale celkovo  to v zábave neprekáža. Uvidíme, či s tým niečo do vydania spravia, alebo to nechajú na užívateľov, keďže mody a importovanie vecí je zapracované priamo v menu.

Hra je celkovo zábava ale stále jej niečo chýba, niečo, čo by z nej spravilo skutočnú hru a nie len simuláciu rozbíjania áut. Tu očakávame, že túto oblasť obohatia práve zatiaľ nesprístupnené kampane. Pre zaujímavosť hra ide úplne iným smerom ako konkurencia v deštrukčných racingovkách Next Car Game: Wreckfeste.  Zatiaľ čo BeamNG je zatiaľ čistý deštrukčný sandbox, NCG sú čisté preteky. Ak si chcete užiť oba štýly, neostáva vám ako zaobstarať si obe hry. Len pri NCG treba rátať s tým, že autori posledný rok spali a v ponuke majú stále len pár áut a pár tratí (na tento mesiac sľubovali veľký DX11 update, už im však veľa času neostáva).





Aký je early access BeamNG Drive?  Aký je early access BeamNG Drive?  Aký je early access BeamNG Drive?
Aký je early access BeamNG Drive?  Aký je early access BeamNG Drive?  Aký je early access BeamNG Drive?
Aký je early access BeamNG Drive?  Aký je early access BeamNG Drive?  Aký je early access BeamNG Drive?
Aký je early access BeamNG Drive?  Aký je early access BeamNG Drive?
Páči sa mi!






Aký je early access BeamNG Drive?
PC

Vývoj: BeamNG / BeamNG
Štýl: Racing
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19789)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk