Novinky v PES 2016 predstavené, pribudne dynamické počasie

Konami tak dodržalo sľub o dnešnom plnom odhalení ich nového futbalového titulu, ktorý si budeme môcť zahrať už v druhej polovici septembra

pridal play3man 12.6.2015 o 20:07 pod hry
Novinky v PES 2016 predstavené, pribudne dynamické počasie

HRY > NOVINKY >

V stredu nám Konami oficiálne ohlásilo pokračovanie ich futbalovej série Pro Evolution Soccer, pričom zároveň prisľúbili, že plné odhalenie príde už v piatok. Konami svoj sľub dodržalo a spolu s dátumom vydania zverejnilo veľký zoznam noviniek, ktoré opäť posunú futbalový zážitok z ich PES série o niečo vyššie.

V prvom rade príde rad zmien po stránke hrateľnosti, kde môžeme počítať s vylepšeným kolíznym systémom, obranou a pribudne tiež možnosť pre ovládanie oslavy po strelenom góle. Kolízny systém založený na fyzike sa v PES 2016 dočkal výrazného vylepšenia a teraz počíta každú interakciu medzi hráčmi, vďaka čomu je každý stret a prípadný pád unikátny. Zlepšení sa dočkala aj fyzika lopty, pričom podľa slov vývojárov sa im podarila dosiahnuť nová úroveň realizmu. Po stránke herných režimov sa môžeme tešiť na nový Master League mód, ktorý si prešiel veľkou inováciou. Každý jeden element si prešiel redizajnom a bol prepracovaný tak, aby sa hráči mohli plne ponoriť do manažérskej roly. Chýbať tiež nebude licencia pre UEFA Champions League, ktorú si zabezpečili hneď na tri nasledujúce roky.

Aj keď si PES odkrútil svoju premiéru na nových konzolách už minulý rok, zlepšenia po vizuálnej stránke so sebou prinesie aj PES 2016. Potenciál Fox enginu bude využitý omnoho lepšie ako v PES 2015 - Konami sľubuje skutočne veľký grafický upgrade. Medzi vylepšeniami nebude chýbať nové nasvietenie v noci či reálnejšie textúry trávnika, no najväčšou novinkou je dynamické počasie. V PES sérii sa objaví po prvýkrát a nepôjde iba vylepšenie po vizuálnej stránke, ale aj po hernej. Ruka v ruke s realistickou fyzikou lopty sa počas dažďa rapídne zmení štýl hry - prihrávky budú rýchlejšie, no menej skúsení hráči môžu mať problém ich spracovať a obrancovia sa zase môžu ľahšie pošmyknúť. 

PlayStation 4 a PlayStation 3 verzie hry budú mať navyše menší bonus v podobe funkcie pre nahranie vlastných fotografií do hry a nahradiť tak napríklad emblémy tímov za vlastné.

Pro Evolution Soccer 2016 bude dostupný 18. septembra





Novinky v PES 2016 predstavené, pribudne dynamické počasie  Novinky v PES 2016 predstavené, pribudne dynamické počasie
Páči sa mi!






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One

Vývoj: Konami / Konami
Štýl: Šport
Dátum vydania: 18. september 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk