Týždenník - Oculus predstavil finálnu verziu Riftu, E3 štartuje

Množstvá ohlásení a "únikov" nám pripomínajú, že E3 je už veľmi blízko.

pridal saver 14.6.2015 o 21:26 pod hry
Týždenník - Oculus predstavil finálnu verziu Riftu, E3 štartuje

HRY > NOVINKY >

Množstvá ohlásení a "únikov" nám pripomínajú, že E3 je už veľmi blízko. A skutočne aj je. Začína už zajtra a všetky veľké spoločnosti nám prinesú masy noviniek, ohlásení nových hier, obrázkov, videí... či už z hier, alebo aj hardvéru. Navyše teraz sa k boju Xboxu, PS a Nintenda pridá aj PC, ktoré prinesie svoju vlastnú show, DX12, Windows 10, AMD prinesie grafické karty, Oculus a ďalšie firmy prinesú VR okuliare. Jednoducho, bude to masaker.

Naplánovanie press konferencií si pozrite tu, na nich budú predstavené všetky veľké novinky.

 

Čo sa týka uplynulého týždňa, tam nám Oculus na svojej pre-E3 press konferncii predstavil finálnu verziu Oculus Riftu, ktorý vyjde v prvom štvrťroku 2016, bude štandardne balený s Xbox One ovládačom, kde s Microsoftom uzavreli úzku spoluprácu. Neskôr k nemu Oculus pridá aj motion ovládače. Cenu zatiaľ neohlásili, ale odhadujeme do tých 400 eur, so šťastím 300. Exkluzívne hry mu pripravujú veľké firmy ako Insomniac, Square, Ready at Dawn, CCP Games a ďalšie. Ako by to vo virtuálke nestačilo, dnes ohlásil VR aj Starbreeze Studios, ktoré kúpilo VR firmu a plánuje priniesť hi-end VR okuliare s najväčším pozorovacím uhlom a masívnym 5K rozlíšením displejov.

Okrem toho sme tu mali veľa noviniek, či už o známych hrách alebo aj nové ohlásenia napríklad PES 2016, ktoré prinesie novinky v podobe dažďa, ale vylepší sa aj hrateľnosť. Nový Masters of Orion bol ohlásený Wargamingom, EA už začalo teasovať Mirros Edge Catalyst, Insominac predstavil Ratchet & Clank titul pre PS4, ktorý uvidíme budúci rok, Forza Horizon 2 predstavila Porsche expanziu. Epic nám predstavil svoj dlho vyvíjaný titul Fortnite a deň pred predstavením bol leaknutý aj popis Gears of War remastru. Bethesda si sama leakla predstavenie Dishonored 2, Crytek si zaregistroval dve nové značky na hry a to Climb a Robinson: The Journey.

Z hardvéru sme tu mali dva pekné, ale mierne drahé volanty od Logitechu, G29 a G920 , kde prvý je pre PS platformy a druhý pre PC a Xbox One platformy. Z grafických kariet sa AMD Radeon Fury ukázala na fotkách a aj v ďalších benchmarkoch a už len dva dni ostávajú do jej finálneho predstavenia. Microsoft k tomu ohlásil 1TB verziu Xbox One ako aj Wireless adapter pre gamepad na PC. Sony unikli gamepady pre Morpheus, ktorý sa bude zrejme finálne volať RealEyes.

Z recenzii sme sa pozreli na kontroverzný titul Hatred, vojnovú multiplayerovku Verdun a z Konami prezentácie sme spísali dojmy z parádneho Metal Gear Solid V: Phantom Pain. Doplnili sme to titulmi Oblitus, Invisible inc a Gratuitos Space Battles 2.

 

 

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19609)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk