Sony press konferencia (3:00)

Sony press konferencia bude až hlboko o tretej v noci, kedy firma predvedie svoje pripravované herné a aj hardvérové novinky do Playstation ponuky.

pridal play3man 16.6.2015 o 0:34 pod hry
Sony press konferencia (3:00)

HRY > NOVINKY >

Sony press konferencia bude až hlboko o tretej v noci,  kedy firma predvedie svoje pripravované herné a aj hardvérové novinky do Playstation ponuky.

Sledovať ju môžete na Sony stránke vysielanie má aj Gamespot a aj IGN a YouTube 

 

Sony pred začiatkom svojej konferencie spustila pre-show, kde okrem prezentácie už dnes videných trailerov potvrdili, že PlayStation 4 dostane toľko chcený media player s podporou pre videá, fotografie, hudbu a chýbať nebude ani DLNA. Podrobnosti o podporovaných kodekoch sa máme dozvedieť čoskoro.

Na pódium prichádza Shawn Layden a konferenciu Sony otvára skutočne veľkolepo - gameplay videom z The Last Guardian! Hra dizajnom naozaj veľmi pripomína predošlé hry štúdia Team ICO - ICO a Shadow of the Colossus. Po skončení ukážky, ktorá sa niesla v znamení pôvodného videa z roku 2009, prichádza na pódium Shuhei Yoshida, ktorý potvrdzuje vydanie hry na budúci rok a to pre PlayStation 4. Yoshidu na pódiu vystriedal Hermen Hulst z Guerrilla Games a odhaľuje novú značku štúdia. Ide o očakávanú hru Horizon Zero Dawn, ktorá kombinuje prostredie divočiny s futuristickými, robotickými, zvieratami

Po krátkej gameplay ukážke z Horizon prichádza bez väčšieho zdržovania odhalenie ďalšej hry. Na obrazovke sa ukazuje logo štúdia Square Enix - ide o nového Hitmana. Sony si pre PlayStation 4 verziu Hitmana zabezpečilo exkluzívnu betu a nejaký ten herný obsah.

Konferencia pokračuje ukážkou Street Fighter V. Nový diel série si budú môcť vyskúšať ako prví majitelia PS4 konzol vďaka exkluzívnej bete, ktorá začne už v júli. Na pódium prichádza štúdio Hello Games s hrateľnou ukážkou No Man's Sky. V nej nám opäť predstavujú prakticky nekonečný vesmír, v ktorom si náhodne vyberú jednu planétu a navštívia ju. Po Hello Games na scénu prichádza Alex Evans z Media Molecule a predstavuje novú značku. Ide o hru Dreams, v ktorej budeme môcť preskúmavať sny iných a zasahovať do nich. Viacej informácií sa máme dozvedieť na Paris Games Week.

Pódium prevezme Adam Boys a uvádza video s novou expanziou pre Destiny - The Taken King. Dostupná bude 15. septembra 2015. Nasleduje krátke video z Assassin's Creed Syndicate v hlavnej úlohe so ženskou postavou Eve. Prezentácia hier pokračuje v rýchlom tempe a na obrazovke môžeme vidieť nový titul z Final Fantasy série - World of Final Fantasy. Tým to však nekončí - prichádza oznámenie remake Final Fantasy 7, s časovou exkluzivitou pre PS4. Adam Boys s veľkými oznámeniami pokračuje, no tentokrát prichádza s jedným v trochu netradičnej forme. Spoločne s Yu Suzukim totiž spúšťajú kampaň na Kickstarteri pre Shenmue 3. Nechýba krátka gameplay ukážka z Batman Arkham Knight.

Andrew House prichádza na pódium a začína hovoriť o Project Morpheus. Prvá oznámená hra pre Morpheus je Rigs od Guerrilla Cambridge. Ďalšie informácie sa týkajú niektorých online služieb, ktoré však, pravdepodobne, nebudú v našom regióne podporované. Nasleduje oznámenie spolupráce Sony s Activision a odhalenie Call of Duty: Black Ops 3 na gameplay videu. Oznámená spolupráca zahrňuje časovú exkluzivitu pre DLC rozšírenia a pripravovanú betu Call of Duty: Black Ops 3. Andrew House dodáva: "PlayStation je novým domovom Call of Duty".

Zvučka Star Wars sprevádza oznámenie časovo exkluzívneho balenia Disney Infinity 3.0 pre PS4 so Star Wars tematikou. Do obchodov sa dostane na jeseň tohto roka. Naladení na vlnu Star Wars ešte chvíľu zostávame a to vďaka gameplay videu zo Star Wars Battlefront. Sony svoju E3 konferenciu uzatvára videom z Uncharted 4: A Thief's End.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19609)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk