Nintendo Digital Event E3 (18:00)

Nintendo aj tento rok vsádza na menší digitálny event, ktorý je sprevádzaný mnohými ďalšími predstaveniami z výstaviska

pridal matus_ace 16.6.2015 o 17:58 pod hry
Nintendo Digital Event E3 (18:00)

HRY > NOVINKY >

Nintendo aj tento rok vsádza na menší digitálny event, ktorý je sprevádzaný mnohými ďalšími predstaveniami z výstaviska. Už pred samotným streamom svojej hlavnej prezentácie nám tak ukázali niekoľko menších titulov a teraz čakáme predstavenia tých väčších. Určite sa nám ukáže nový Super Mario Maker, Star Fox, možno aj budúcoročná Zelda. Nemali by však chýbať ani nové značky a to ako na handheld 3DS, tak aj na Wii U. Rovnako čakáme aj predstavenie nových amiibo a to aj kartičkových. 

Stream začína presne na čas a na scénu nastupuje bábkový Iwata. Objavuje sa aj Reggie, jeho telo je pripravené. Jasne nám naznačujú nového Star Foxa. Vidíme prvú gameplay ukážku z hry, GamePad sa v nej bude využívať ako kokpit, nechýbajú obrovskí bossovia. Hra sa volá Star Fox Zero a príde cez Vianoce. Miyamoto približuje tvorbu značky Star Fox, ako vznikla základná idea pre hru, približuje aj hrateľnosť novej hry, ktorá bude využívať všetky prvky GamePadu. Každá obrazovka bude slúžiť na niečo úplne iné. Ovládanie má byť intuitívne, rovnako aj prepínanie režimov stíhačky. V hre budú dostupné viaceré vozidlá, s ktorými budete môcť opäť prechádzať už známe režimy.

Teraz už vidíme normálneho Reggieho, ktorý ohlasuje tému tohtoročnej E3 u Nintenda - transformácia - týka sa súčasných platforiem, mobilného segmentu a aj dedikovaného systému NX.

Mario oslavuje veľké výročie, sám si prešiel veľkou transformácou za tie roky a v Super Mario Maker sa z hráčov stanú tvorcovia.

Na ceste sú aj nové amiibo a hry s nimi. Figúrky dostanú nové vozidlá, ktoré im dajú nové vlastnosti a možnosti. Nintendo postavičky budús účasťou novej Skylanders hry. Dajú sa však použiť aj v Nintendo hrách. V Treehouse prezentáciách uvidíme viac.

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes je nový titul pre 3DS, kde sa v postupne naprieč herným svetom spoja hráči, ktorí budú musieť spolupracovať v bojoch aj prekonávaní hádaniek. Hra vyjde túto jeseň. Oproti predchádzajúcim hrám bude teraz multiplayer zameraný kooperatívne. Vizuál sa inšpiruje v Link Between Worlds. Novinkou je totem mechanika, kedy sa hráči naskladajú na seba, aby dosiahli nejaký cieľ podľa schopností svojich postáv. V singleplayeri dostanete pomocné postavičky, medzi ktorými sa môžete prepínať.

Oficiálne nám predstavujú 3DS port Hyrule Warriors, ktorý bude obsahovať všetky DLC postavy z Wii U verzie a dostane vlastné postavy a lokality z Windwakera. Hra dostáva podtitul Legends. Ukazujú nám ju aj vo videu, je to trailer, ktorý už skôr unikol na internet. Vyjde v prvom štvrťroku 2016.

Ďalšou hrou je nový Metroid Prime: Federation Force pre 3DS, ktorý bude obsahovať co-op misie aj Blast Ball, ktorý sme videli už v Nintendo World Championships. Vyjde v 2016.

Ukazuje sa Fire Emlblem Tales, taktiež pre 3DS. Hra vyzerá vynikajúco a je to západný názov pre už skôr ohlásenú hru. Vyjde v 2016.

Atlus predstavuje SMT x Fire Emblem crossover, bohužiaľ len japonským trailerom, z ktorého sme sa veľa nedoszvedeli.

V novom traileri sa predstavuje aj JRPG Xenoblade Chronicles X.

3DS sa dočká ďalšej časti Animal Crossing. Hra bude podporovať amiibo kartičky, no aj normálne amiibo figúrky. Hra sa volá Happy Home Designer a Nintendo nám ukazuje priamo gameplay.

Yoshis Wooly World síce vychádza už za chvíľku, no na E3 nechýba. Vidíme novú ukážku z hry a taktiež aj vlnené amiibo postavičky.

Novú hru ukazuje aj Level-5. Opäť v tradičnom amime štýle. Je to západná verzia Yo Kai Watch, ktorá vyjde na Vianoce.

Dva Mario svety sa stretnú v novom Mario & Luigi: Paper Jam RPG. To kombinuje tradičné papierové stvárnenie s 3D, ktoré poznáme z 3D skákačiek.

Mario Tennis: Ultra Smash je novou časťou pre Wii U a vyjde počas vianočnej sezóny.

Miyamoto predstavuje Super Mario Maker. Rozpráva hlavne o tom, ako tvorili levely pre pôvodné hry a postupne vylepšovali nástroje na ich tvorbu. Takto teraz vznikol práve tento titul. Ukazujú možnosti, ktoré hra ponúkne. Hra dostane 8-bitové amiibo, taktiež aj veľmi pekný booklet. Hra vychádza 11. septembra.

Treehouse prezentácia začína hneď po Directe. Tam uvidíme ďalších vývojárov, ďalšie hry. Ako prvý sa ukáže nový Star Fox s ďalším gameplayom.

Mario oslavuje 30 rokov a vyzýva hráčov, aby zverejnili vlastné Mario videá, pričom samotné Nintendo venuje peniaze na charitu. Viac nájdete na oficiálnej stránke.

Začína Treehouse prezentácia, ktorá už beží mimo hlavnej prezentácie. Vedie ju Miyamoto, ktorý hovorí o ďalších hrách pre Wii U.





Nintendo Digital Event E3 (18:00)  Nintendo Digital Event E3 (18:00)  Nintendo Digital Event E3 (18:00)
Nintendo Digital Event E3 (18:00)  Nintendo Digital Event E3 (18:00)  Nintendo Digital Event E3 (18:00)
Nintendo Digital Event E3 (18:00)
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk