Square Enix press konferencia (19:00)

Square začne svoju press konferenciu o siedmej a zrejme na nej ponúkne ako ďalší pohľad na Laru, tak aj ukážky z nového Hitmana, určite nový Deus Ex. Chýbať nebudú Final Fantasy hry.

pridal matus_ace 16.6.2015 o 18:26 pod hry
Square Enix press konferencia (19:00)

HRY > NOVINKY >

Square začne svoju press konferenciu o siedmej a zrejme na nej ponúkne ako ďalší pohľad na Laru, tak aj ukážky z nového Hitmana, určite nový Deus Ex, Just Cause 3. Chýbať nebudú Final Fantasy hry. Jednoducho Square toho má tento rok dosť.

 

Tesne pred začiatkom nám Square ponúka zaujímavosti o svojich hrách, predaných kusoch a podobne. So začiatkom však trošku meškajú.

Konferenciu nám otvára Just Cause 3, kde to opäť všetko vybuchuje. Just Cause 3 je príkladom toho, ako chcú svojim novým hrám poskytovať dlhšiu podporu, aby si ich hráči mohli dlhšie užívať. CEO spoločnosti taktiež vyzdvihuje ich Collective iniciatívu.

Na scéne sa už objavuje game director Just Cause 3, ktorý o hre povie viac. Chcú vytvoriť najlepšiu hru v sérii, ktorá redefinuje žánder sandboxoviek. Prinesie množstvo nového obsahu, nové možnosti a nové herné mechanizmy. Hra vychádza globálne 1. decembra 2015. Nový trailer nám približuje svet, deštrukciu, výbuchy, chaos. Proste to, čo by ste od nej čakali. Rico teraz ide zvrhnúť diktátora svojej domoviny. Hák sa dočkal vylepšení a umožňuje nové techniky používania. Možnosti hry sú obrovské, či už v oblasti fyziky, vozidiel, zbraní alebo aj výziev a zberateľských vecí.

Máme tu novú značku. Titul je vo vývoji len krátko, aj tak však hru ohlasujú. Stoja za ňou Platinum Games. Vyzerá to byť pokračovanie Nier. Viac sa dozvieme v priebehu jesene. Zaujímavé je, že titul má pri sebe len PS4 logo, keďže si hru neohlásila včera Sony, je otázne, či bude exkluzívna.

Opäť tu máme zábery zo zmrznutej Lary v novom Tomb Raiderovi. Video kombinuje naznačenie príbehu a gameplay. Rise of The Tomb Raider vychádza 10. novembra a po včerajšej MS konferencii nám ukážu niečo navyše z pozadia vývoja hry. Autori si dávajú záležať na detailoch a to najmä na Lare.

Square Enix Montreal nám priblíži svoje plány s mobilnými hrami, kde sa snažia o čo najvyššiu kvalitu šitú na mieru platforme. Tento koncept použili v Hitman GO, teraz príde aj do mobilného Tomb Raidera - Lara Croft GO. Názov nepatrí medzi tie najoriginálnejšie. Bude to ťahovka.

Final Fantasy XIV Heavensward, Life is Strange, Dragon Quest Heroes a ďalšie vidíme v rýchlom zostrihu.

Vynikajúci atmosferický trailer nám predstavuje remake Final Fantasy VII. Viac sa dozvieme v zime.

A na scénu prichádza Kingdom Hearts. Síce v mobilnej verzii Unchained, ale snáď nám čoskoro ukážu aj trojku. O tej sa rozrozprávali až teraz. Hru nám priblížia ľudia z Disney, do hry pribudnú postavy z Frozen. Nový trailer nechýba.

Hashimoto nám približuje aj World of Final Fantasy. Hra sa odohráva v úplne novom univerze. O vývoj sa stará Hiroki Chiba. Hra bude prístupná aj pre tých najmenších, ktorým chcú v Square Enix priblížiť značku. Hra vyjde v roku 2016.

IO Interactive na scéne a čaká nás ukážka z Hitmana. Všetko, čo v hre vytvoria, položí základy pre budúcnosť série. Hru budú chcieť postupne vylepšovať a rozširovať a to na základe spätnej väzby od hráčov.  Ciele sa v hre objavia len na určitý čas a spôsob ich likvidácie bude len a len na vás. Hra vás zavedie do zaľudnených lokalít po celom svete, kde vám dá maximálnu slobodu. Postup je skutočne len na vás, či pôjdete silou alebo poctivým plánovaním. To všetko nasleduje nová ukážka.

V ďalšom zostrihu sa nám predstavuje ďalšia dávka hier ako Triad Wars alebo Final Fantasy XV.

Square Enix a tri-Ace sa spájajú v novom anime vesmírnom projekte, ktorým nie je nič iné, než Star Ocean 5. Pre PS4 pripravujú ďalší Star Ocean projekt, vyjde budúci rok.

Eidos Montreal nám prichádza ukázať nový Deus Ex: Mankind Divided. Hra nechce sklamať fanúšikov, bude postavená na novom engine. Hra sa odohráva 2 roky po Human Revolution a vracia sa Adam, ktorý sa stal vydedencom spoločnosti. Ľudia s implantátmi sú prenasledovaní a Adam pracuje ako dvojitý agent pri lovení teroristov a snahe zničiť organizáciu iluminátov. Adam taktiež dostane niekoľko nových vylepšení. Vaše akcie ovplyvnia priebeh a záver hry. V Eidose chcú z hry mať najlepšie akčné RPG vôbec. Ukazujú nám vôbec prvý in-game trailer. Hra vyjde začiatkom budúceho roka.

Yosuke Matsuda predstavuje Final Fantasy Portal App, ktorá obsahuje všetky informácie o FF a vyjde v lete. Predstavuje taktiež Tokyo RPG Factory, čo je nové štúdio pracujúce na JRPG. Ukazuje taktiež koncepty z nového a ešte neohláseného titulu, ktorý predstavuje úplne novú značku, nesie označenie Project Setsuna.

Koniec prezentácie sa blíži a už vidíme len zostrih dnes predstavených titulov a ľudí, ktorí sa objavili na pódiu.





Square Enix press konferencia (19:00)  Square Enix press konferencia (19:00)  Square Enix press konferencia (19:00)
Square Enix press konferencia (19:00)  Square Enix press konferencia (19:00)  Square Enix press konferencia (19:00)
Square Enix press konferencia (19:00)  Square Enix press konferencia (19:00)  Square Enix press konferencia (19:00)
Square Enix press konferencia (19:00)  Square Enix press konferencia (19:00)  Square Enix press konferencia (19:00)
Square Enix press konferencia (19:00)
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19966)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk