Slightly Mad Studios oznamuje Project CARS 2, prinesie rally a kooperatívnu kariéru

Prakticky len mesiac po vydaní prvého dielu oznamujú vývojári zo Slightly Mad Studios pokračovanie, ktoré bude opäť financované hráčmi

pridal play3man 22.6.2015 o 20:15 pod hry
Slightly Mad Studios oznamuje Project CARS 2, prinesie rally a kooperatívnu kariéru

HRY > NOVINKY >

Sú to už takmer štyri roky, čo Slightly Mad Studios oznámilo svoju racingovku Project CARS. Štúdio zložené zo skúsených vývojárov, ktorí pracovali na hrách ako Test Drive či Need for Speed, prišlo s vlastným projektom, ktorý mal priniesť na PC poriadny automobilový simulátor s veľkým množstvom rozličného obsahu, kvalitnou fyzikou a skvelou grafikou. Hra bola už od úvodu financovaná hráčmi cez crowdfunding a autorom sa takýmto spôsobom podarilo vybrať päť miliónov dolárov. Síce sme si na plné vydanie hry museli počkať až do mája tohto roka, v recenziách obstála nadpriemerne a hráči ju prijali taktiež skôr pozitívne. Vývojári navyše len nedávno oznámili vydávanie pravidelných aktualizácií, ktoré budú do hry pridávať to, po čom budú hráči volať najviac.

Slightly Mad Studios však prišlo s nečakaným oznámením pokračovania - Project CARS 2. Z Project Cars sa tak razom stáva séria a spolu s oznámením nám naznačili niektoré novinky, na ktoré sa v druhom diele môžeme tešiť:

- Najväčší zoznam okruhov - 50 unikátnych lokalít s viac ako 200 okruhmi, vrátane tratí s nespevneným povrchom na štrku, v bahne alebo aj na snehu. Všetky budú navyše obsahovať dynamickú zmenu času a počasia.

- Najširšia paleta pretekov - Osem rôznych disciplín, medzi ktoré patrí rallycross, hillclimb (jazda do vrchu) a touge (preteky dvoch áut). K dispozícii taktiež bude viac ako 200 áut roztriedených do štyridsiatich rôznych typov, vrátane konceptov a pretekárskych áut, ktoré sa nikdy nedostali do výroby.

- Co-op kariéra - Pretekajte ako tímoví kolegovia, co-pilot, či náhradný vodič. Viac rozhodnutí, viac príležitostí, viac stratégie, väčší risk a väčšie odmeny.

- Neustále pripojení - Stretávajte sa a pretekajte pomocou Online Track Days - hráči z celého sveta sa budú môcť dostať do pozície AI-pretekárov vo vašej solo hre. Chýbať nebudú ani aktuálne informácie o novinkách.

- Pro Esports Racing - Matchmaking založený na skúsenostiach a správaní. Vytvorte si vlastné online ligy, vysielajte naživo, alebo sa iba pozerajte v úlohe diváka na preteky ostatných.

- Váš domov pre preteky - Project Cars 2 bude obsahovať upraviteľnú testovaciu dráhu, aby ste si mohli čo najefektívnejšie vylepšiť a otestovať vaše autá. Vďaka Project Cars Academy sa budete môcť zase naučiť, ako byť správnym pretekárom.

Project CARS 2 bude rovnako ako prvý diel vyvíjaný a financovaný hráčmi cez stránky wmdportal.com, kde môžete už teraz prispieť.





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Slightly Mad Studios
Štýl: Racing / Simulácia
Dátum vydania: 22. september 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (1)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19420)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk