Larry Chen, automobilový nadšenec, pomáha s vývojom Need for Speed

S vývojom nového Need for Speed pomáha aj skupina automobilových nadšencov Speedhunters a práve ich prácu nám EA priblížilo

pridal matus_ace 23.6.2015 o 8:12 pod hry
Larry Chen, automobilový nadšenec, pomáha s vývojom Need for Speed

HRY > NOVINKY >

O novom pokračovaní série Need for Speed počúvame pomerne pravidelne počas posledného mesiaca. Už od ohlásenia hry vieme, že sa bude snažiť skĺbiť to, čo v minulosti definovalo rôzne vetvy série. Najmä však vsadí na tuning a bohaté možnosti úpravy spolu s príbehom, čo sme mohli vidieť v dvojici Undergroundov. Celou hrou sa nesie jasný motív automobilovej subkultúry. A aj preto švédskym Ghost Games pri vývoji pomáhajú nadšenci zo Speedhunters. Tí priamo nemajú vplyv na vývoj samotný, ale ich unikátna perspektíva pomáha tvarovať atmosféru a svet hry.

EA nám na svojej Live To Play stránke trošku priblížilo Speedhunters a najmä ich člena, fotografa Larryho Chena. Chenova práva inšpiruje tvorcov z Ghost Games. Raz do týždňa si s nimi sadne a pozhovárajú sa, pričom im dodá svoje fotografie, ktoré poslúžia ako základ pre herné prostredie a artworky. Sám Chen hovorí, že jeho práca je priniesť vizuálnu perspektívu sveta automobilovej kultúry. Autá vníma ako umenie a myslí si, že musia byť fotografované určitým spôsobom, aby sa mohli ukázať. Každé auto tak v jeho objektíve dokáže vyzerať úžasne, pričom si ale sám vytvoril vášeň pre Porsche, jeho najobľúbenejším Need for Speed autom je Porsche 959 z dnes už klasického Need for Speed: Porsche Unleashed.

Viac fotiek exotických pretekárskych lokalít, jedinečných áut alebo VIP eventov môžete nájsť na Chenovom Instagrame. Zatiaľ sú to všetko pekné slová a ak by hra dokázala zachytiť tento jedinečný pohľad na svet áut, na hernom trhu by vynikla. Dôležité však je, ako sa to tam autorom podarí zakomponovať.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19903)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk