Nová Xbox One verzia World of Tanks dostáva 4K textúry a grafický upgrade

Wargaming upravil engine, tanky aj mapy, aby mohol využiť silu novej konzoly.

pridal roberto 24.6.2015 o 9:40 pod hry
Nová Xbox One verzia World of Tanks dostáva 4K textúry a grafický upgrade

HRY > NOVINKY >

World of Tanks nie je žiadnou novinkou, ruská PC verzia začala svoju púť už v roku 2010, ale hra sa naďalej vyvíja, minulý rok sa dostala na Xbox 360 a už o mesiac sa bude hrať aj na Xbox One. Už z prvého oznámenia vieme, že hráči môžu využívať jeden Live účet pre Xbox 360 aj Xbox One verziu, prístupná bude zadarmo majiteľom Gold účtu, hra dostane herný režim Proving Grounds a veľké vylepšenie grafiky a fyziky.

Proving Grounds je PvE režim, v ktorom si hráč vyberie ľubovoľný tank zo svojej garáže a predvedie svoje bojové schopnosti proti AI protivníkom. Režim ponúka štyri scenáre, každý s asistenciou priateľských AI pomocníkov. Posledný scenár bude výnimočný, pretože je to v podstate boss fight, v ktorom bude treba poraziť nemecký super-ťažký tank E-100. Režim má poslúžiť ako predĺženie tutoriálu a pomôcť nováčikom, ktorí sa do hry zapoja bez skúseností z X360 alebo PC verzie.

Nová Xbox One verzia World of Tanks dostáva 4K textúry a grafický upgrade

Štúdio Wargaming vraj kvôli Xbox One prekopalo svoj engine, mapy a tanky boli znova vymodelované so 4K textúrami a podstatne vyšším množstvom polygónov. Upgrade fyziky sa prejaví predovšetkým vďaka samostatným modelom pásov, ktoré reagujú na pohyb tanku a terén. Na mapách si môžu bývalí hráči X30 verzie všimnúť vánok hrajúci sa s vegetáciou i real-time renderované mraky, ktoré svojím pohybom po oblohe realisticky ovplyvňujú vrhanie tieňov.

Pestrejšie bude aj počasie a fyzikálny engine Havoc sa postará o pár pekných efektov počas bojov aj na ich konci. Bojiská majú po boji vyzerať naozaj zničene a požiare sa z horiacich budov môžu šíriť a zanechávať po sebe husto dymiace trosky. Tiež rúcanie budov vyzerá oveľa lepšie než na staršej konzole.

Nič z toho však Wargamingu nezabráni zaviesť cross-platform multiplayer pre X360 a XOne. Všetky novinky, s výnimkou grafických a zrejme aj fyzikálnych, budú dodané aj do Xbox 360 verzie a úplnú vyrovnanosť zabezpečí 30 fps lock na oboch konzolách, takže nikto nebude mať výhodu. Oficiálny launch je naplánovaný na 28. júla, otvorený beta-test prebehne 11. a 12. júla.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18395)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk