Ktoré hry výjdu v druhom polroku 2015?

Po zhrnutí uplynulých hier sa pozrime vpred na ešte zaujímavejší druhý polrok.

pridal saver 5.7.2015 o 10:36 pod hry
Ktoré hry výjdu v druhom polroku 2015?

HRY > NOVINKY >

Po zhrnutí uplynulých hier sa pozrime vpred na ešte zaujímavejší druhý polrok. Presnejšie hlavne na veľké tituly, kde vyjdu dlho očakávané záležitosti ako Fallout 4, MGS 5, Tomb Raider, Hitman a ďalšie.

V druhý polroku nás čakajú:

 

   

Júl - August 

God of War 3 Remastered - 15.7.PS4 - God of war 3 dostáva remaster pre PS4

Rare Replay - 4.8. - Xbox One - 30 klasických hier od Rare za 30 dolárov je veľmi dobrá ponuka na rozdiel od oboch predražených GOW

Gears of War Ultimate edition - 25.8 - XboxOne, PCGears of War 1 nápodobne aj s rozšírením o pôvodný obsah PC verzie a multiplayerové mody z ďalších Gears hier

Until Dawn - 25.8 - PS4 - Všetky tie remastre doplní interaktívny teenagersky horor

 

September

MGS Phantom Pain  1.9. - PC, Xbox One, PS4, Xbox360, PS3 - už 1. septembra sa rozbehne sezóna a otvorí ju posledné MGS od Kojimu, teraz sa už snažiace napodobiť GTA štýl s otvoreným prostredím.

Mad Max - 1.9. -  PC, Xbox One, PS4 - Rovnako prvého príde aj Mad Max, v ktorom pre zmenu Avalanche svoj štýl otvoreného sveta z Just Cause presúvajú do postapokalyptického prostredia.

Forza Motorsport 6 - 18.9. - Xbox One -  Šiesta časť Forza série teraz prineie 450 vozidiel, 26 tratí a novinky ako dážď a noc.

Lego Dimensions - 29.9 - Konkurencia Disney Infinity a Skylanders zaútočí vo veľkom štýle, zoberie Lego témy, ale napríklad aj Portal alebo Späť do Budúcnosti tému

 

Október

Uncharted kolekcia - 9.10 - PS4 - Ďalšia remaster kolekcia zhrnie tri Uncharted hry v 1080p rozlíšení

Rainbow Six: Siege 13.10 - PC, Xbox One, PS4 - Rainbow Six sa snaží vrátiť k základom primárne multiplayerovým pokračovaním hry

Fable Legends - Xbox One, PC - Otázne pokračovanie Fable série, ktoré sa snaží o spinoff do multiplayerového štýlu 4 vs 1, kde štyria bojovníci budú bojovať proti jednému zloduchovi pozerajúcemu sa na bojisko strategicky. Nie náhodou hra funguje crossplatformovo s PC.

Assassins Creed Syndicate - 23.10 - PC, Xbox One, PS4 - Assassins Creed sa v októbri presunie do Londýna a pridá doplnok kočov čím sa viac priblíži ku GTA štýlu.

Halo 5 Guardians - 27.10 - Xbox One - Halo sa presúva na Xbox One a v svojej piatej časti ukáže dva tímy spartanov, ktorých budete môcť kampaňou previesť kooperačne. K tomu pribudne aj rozšírenie multiplayeru o mod podobný Battlefieldu

Rock Band 4 a Guitar Hero live - 6.10 a 20.10 - Xbox One, PS4 - V októbri sa vrátia hneď dve hudobné značky a to ako Rock Band tak aj Guitar Hero

 

November

Need for Speed - 3.11 - PC, Xbox One, PS4 - Nové Need for speed sa chce vrátiť k základom v Undergrounde a už z prvých prezentácii môžeme povedať, že Ghost štúdio na to má veľmi dobrý nábeh.

X-Com 2 - PC - Jednotka reštartu Xcom série bola doslova bomba a uvidíme ako sa s hrou autori posunú vpred v pokračovaní.

Call of Duty Black Ops 3 - 6.11 - PC, Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3 - Dokáže ďalšie COD v budúcnosti zaujať? Autori sľubujú kvalitný príbeh, vylepšený multiplayer a znovu lepší príbeh. 

Fallout 4 - 10. 11.  - PC, Xbox One, PS4 - Postapokalyptická budúcnosť nás znovu láka, tentoraz do Bostonu.

Rise of the Tomb Raider - 13.11 - Xbox One, Xbox360 - ďalším titulom do zbierky bude Tomb Raider, v ktorom sa tentoraz Lara vyberie na výlet na Sibír.

Star Wars Battlefront - 19.11 - PC, Xbox One, PS4 - 17. november nám prinesie reštart Battlefront série, ktorá nás zavede do najväčších bojov pôvodnej trilógie a to aj s hrdinami.

 

   

December

Just Cause 3 - 1.12. - PC, Xbox One, PS4- Avalanche popri Mad Max pripravuje aj nové Just Cause a to už začiatkom decembra.

Xenoblade Chronicles X - 4.12 - WiiU - WiiU obšťastní ďalšia veľká exkluzívna hra a to nová časť Xenoblade série.

Hitman - 8.12. - PC, Xbox One, PS4 - nový hitman síce nebude mať klasické balenie a bude plne digitálny o to však vyzerá zaujímavejśie. Bude mať totiž viac otvorené prostredia, viac možností na likvidovanie nepriateľov a viac taktík.

StarCraft II: Legacy of the Void - PC - Finálna hra do Starcraft 2 trilógie, ktorá uzatvorí príbeh a rovnako prinesie pohĺad na poslednú rasu. Zatiaľ však ešte nemá dátum.

Z menších titulov príde ešte napríklad No Mans Sky, pre fanúšikov kamiónov American Truck Simulator, príde aj pokračovanie klasík ako Anno 2205 a aj nové Blitzkrieg 3 alebo Cossacks 3 a zo stratégii aj Act of Aggression, teda stratégovia budú mať ďalší bohatý polrok. Nebudú chýbať klasické športy FIFA, NHL, PES, NBA, NBA Live, F1 2015, vráti sa aj Tony Hawk. Pribudnú aj dva Minecrafty - Story mode od Telltale a Minecraft pre Windows 10.

Kompletný zoznam zatiaľ naplánovaných titulov na druhý polrok si môźete pozrieť v našom kalendári





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18483)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk