Aký je DX11 update pre Wreckfest?

Takmer po roku konečne Bugbear priniesol nový update na early access Next Car Game: Wreckfest. Ten pridal niekoľko noviniek vrátane experimentálneho DX11 enginu.

pridal saver 2.7.2015 o 21:10 pod hry
Aký je DX11 update pre Wreckfest?

HRY > NOVINKY >

Takmer po roku konečne Bugbear priniesol nový update na early access Next Car Game: Wreckfest. Ten pridal niekoľko noviniek vrátane experimentálneho DX11 enginu. Z technických noviniek pridali aj novú reálnejšiu fyziku ovládania a kolízii, podporu 64 bitových sysémov, hardverové MSAA, pre muliplayer pribudli aj dedikované servre a boti, pridané boli aj steam rebríčky a štatistiky hráčov.

DX11 engine priniesol aj realistické na fyzike postavené materiály a nasvietenie a žiaľ spolu s tým aj masívny dopad na framerate, ktorý musia teraz autori optimalizovať pretože je to až príliš veľký pád. Užívatelia sa už na fórach sťažujú, ale nakoniec ak im ide zle môžu si prepnúť pôvodnú DX9 verziu. Hra totiž má stále oba enginy a ak máte slabšiu kartu ešte pred spustením sa hra pýta ktorý engine chcete spustiť. Obsah je v oboch verziách rovnaký a povedal by som, že grafické rozdiely sú len minimálne. Rozdiel framerate je tak 20%-50% podľa efektov, ktoré v DX11 nezoptimalizovali, niektoré aj odstránili (napríklad zatiaľ funguje len jeden typ počasia).

Čo sa týka samotného hrania, autá sa ovládajú decentne, stále je to náročné, musíte sa snažiť poriadne šoférovať a ničí sa všetko okolo vás, či už autá, alebo prostredie. Nedá sa však povedať, že by som cítil výraznú zmenu ovládania oproti staršej verzii. Určite to však nie je jednoduché arkádové ovládanie ako v NFS a musíte sa snažiť, či už na pretekoch alebo a deštrukčnom derby, v oboch je maximum 24 hráčov a spraví to už na okruhoch peknú paseku.

Z modov boli pridané Team Race a Elimination race, a pribudla aj jedna trať a jedna bola kompletne prepracovaná. Z áut pribudli dve a to jedno americké a jedno európske. Spolu to tak teraz robí 7 áut a 12 tratí. Už je to slušný základ pre hru, aj keď do plnej verzie tomu ešte chýba pár tratí a aspoň 10-15 ďalších vozidiel rôznych tried.  Rovnako ešte musia dopracovať systém upgradovania vozidiel, ktorý je len v základoch a tiež dotiahnuť multiplayer.

nNapriek decentnej grafike, deštrukcii, snahe o náročné ovládanie sa mi to celé zatiaľ zdá príliš seriózne. Možno až príliš idú po deštrukcii a obtiažnosti a zabúdajú na zábavu. Skôr sa tak tlačia k Flatout 1, ako Flatout 2, ktoré vynikalo v zábave a odreagovaní sa pri jazde.  Keď už nedoážu vylepšiť zábavnosť pri jazde aspoň zaujímavejšími traťami, obohatenie mimo pretekov s vystreľovaním panáka a úlohami by mohli do finálnej hry pridať.





Aký je DX11 update pre Wreckfest?  Aký je DX11 update pre Wreckfest?  Aký je DX11 update pre Wreckfest?
Aký je DX11 update pre Wreckfest?  Aký je DX11 update pre Wreckfest?  Aký je DX11 update pre Wreckfest?
Aký je DX11 update pre Wreckfest?  Aký je DX11 update pre Wreckfest?  Aký je DX11 update pre Wreckfest?
Aký je DX11 update pre Wreckfest?  Aký je DX11 update pre Wreckfest?
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: THQ Nordic / Bugbear
Štýl: Racing
Dátum vydania: 14. jún 2018
 19.11. 2018 (Xbox One)
 21.6. 2022 (,Switch)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk