Keiji Inafune a jeho štúdio Comcept robia na ďalšej hre

Opäť sa vrátili na KickStarter, tentokrát sa chcú pustiť do výzvy skombinovať akčnú adventúru s RPG a TPS prvkami a anime. Hra dostala meno Red Ash: The Indelible Legend.

pridal roberto 5.7.2015 o 18:44 pod hry
Keiji Inafune a jeho štúdio Comcept robia na ďalšej hre

HRY > NOVINKY >

Keiji Inafune a jeho štúdio Comcept predstavili projekt novej hry - Red Ash: The Indelible Legend.

Inafune bol roky známy ako tvorca Megamana a k tejto postavičke sa čiastočne vrátil aj ako majiteľ nezávislého štúdia. Vďaka KickStarteru a štyrom vyzbieraným miliónom dolárov vzniká akčná skákačka Mighty No. 9, čoby duchovný nástupca hier s Megamanom s celkom podobným protagonistom. Mighty No. 9 má vyjsť v septembri, no už minulý mesiac sme Inafuneho videli na E3 lákať hráčov na ReCore, Xbox One exkluzívnu akčnú adventúru zasadenú do post-apokalyptického sveta ovládaného robotmi, ktorú jeho štúdio vytvorí v spolupráci s Armature Studio.

Ale vraví sa, že s jedlom rastie chuť a Inafune to dokazuje rozbiehaním ďalšieho KickStarter projektu. Tentokrát chce 800 tisíc na netradičnú akčnú adventúru s RPG prvkami, veľkou porciou slobody a anime vzhľadom. Opäť v tom nebude sám, zároveň s ním bude na Red Ash titule pracovať aj STUDIO4°C, to však vytvorí anime film z paralelného sveta. Jeho dĺžka závisí od úspechu vlastnej KickStarter kampane.

Vráťme sa ale k Inafuneho Red Ash. Jeho hrdinovia žijú vo svete zničenom počas "Robot World War" a ľudstvu hrozí vyhynutie. Opäť teda krutí roboti a zničený svet. Ľudia sa však práve snažia obnoviť niečo zo svojej zašlej slávy a zakladajú nové mestá. Všetko ale stojí na dobrodruhoch/hrdinoch/hlupákoch, ktorí sa vyberú do dávno zničených metropol pátrať po Stratenej Technológií. Hlavný hrdina, Beck, má za úlohu dostať sa do mobilnej pevnosti KalKanon a poriadne presnoriť každý kút skôr, než bude zničená.

Na poli hrateľnosti má Red Ash skombinovať 3D akčnú adventúru s elementami third-person strieľačky. Hlavným cieľom potom má byť implementácia moderných prvkov do osvedčeného klasického vzorca akčných adventúr s RPG prvkami. Dôjde ale aj na klasické prehrabávanie dungeonov v honbe za peniazmi, ktoré umožnia vylepšenie Beckových schopností.

Keiji Inafune a jeho štúdio Comcept robia na ďalšej hre

KickStarter kampaň sa už rozbehla a momentálne má na účte 190 tisíc USD. Zameriava sa na PC platformu, neskoršie porty na rôzne konzoly však nie sú vylúčené.





Keiji Inafune a jeho štúdio Comcept robia na ďalšej hre  Keiji Inafune a jeho štúdio Comcept robia na ďalšej hre
Páči sa mi!






Keiji Inafune a jeho štúdio Comcept robia na ďalšej hre
PC

Vývoj: Comcept
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk