Týždenník - prázdninový oddych

Letné prázdniny začali a tomu sa náležite prispôsobuje aj herná sféra, ktorá hlavne vo vydávaní hier poľavuje, ale našťastie herné novinky neutíchnu, keďže júl a august sú priam preplnené hernými výstavami.

pridal saver 5.7.2015 o 21:55 pod hry
Týždenník - prázdninový oddych

HRY > NOVINKY >

Letné prázdniny začali a tomu sa náležite prispôsobuje aj herná sféra, ktorá hlavne vo vydávaní hier poľavuje, ale našťastie herné novinky neutíchnu, keďže júl a august sú priam preplnené hernými výstavami. Nimi si firmy pripravujú pôdu na jesennú sezónu. Jednu z nich, a to Minecon, sme mali už tento víkend a ďalšia, ComicCon, bude hneď tento týždeň.

Konkrétne na Minecone Mojang predstavil novú Minecraft hru Story Mode od Telltale, ktorá nás prevedie svetom spracovaným v Minecrafte. K tomu predstavili novú verziu pocket edície Minecraftu a to pre Windows 10 aj s rozšírenými možnosťami. Samostatná PC verzia bude fungovať ďalej a predstavili jej 1.9 verziu s možnosťou používania vecí v oboch rukách. K tomu rozbiehajú aj oficiálny Minecraft portál pre učiteľov, ktorý pomôže s vyučovaním pomocou hry.

Z iných noviniek sa nám ukázal Cossacks 3 v plne 3D spracovaní, z racingoviek nám Forza Motorsport 6 ukázala prídavok Formula E a aj veľa nových vozidiel a vysvetlila, že dážď a noc nebudú len tak na okrasu. Star Wars: Battlefront sa tento týždeň dostal do alpha testu a unikli nám odtiaľ ako viedá, tak aj obrázky z púštnej a aj ľadovej planéty. K tomu sme sa dozvedeli, že nová Star Wars hra od Visceral bude dobrodružná akcia v štýle Uncharted, nakoniec píše ho rovnaká autorka. A keď sme už pri Uncharted, pozrime si 15 minútový gameplay zo štvorky, ktorú čakáme budúci rok.

Kauza PC verzie Batman: Arkham Knight sa nám uzavrela spoveďami testerov, ktorí potvrdili, že Warner vedel o stave PC verzie a napriek tomu ju vydal. Nakoniec PC verzia bola ich najnižšou prioritou, kde na ňu vyčlenili len 10% testerov a bola presunutá vývojom mimo Rocksteady, ale dosť neskoro. Problém vznikol tým, že Rocksteady podcenili problémy pri vývoji na nové konzoly a dlho tam hru nevedeli rozbehať, preto nakoniec hra bola odložená viac ako o pol roka. Preto nestíhali aj PC verziu a preto bola presunutá a vyšla nedokončená. Napriek jej nedokončenosti benchmarky nevyzerajú až tak tragicky a 30 fps dosiahnu aj slabšie Nidia karty, pri AMD je to už horšie.

 

Okrem toho sme si zhrnuli najlepšie hry prvého polroka, kde hviezdil hlavne Zaklínač 3, ale aj PC verzia GTA V alebo Pillars of Eternity. A zhrnuli sme si aj hry do ďalšieho polroku, kde tiež prídu veľké veci ako MGS V, Tomb Raider, Fallout 4 alebo Halo 5.

Z recenzií sme sa pozreli na Batman: Arkham Knight, doplnili sme to Lego Jurrasic Worldom, ale aj titulom Homesick, recenziu dostala aj Magicka 2 a preview sme spísali na Kyn.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19539)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk