Expanzie Witcher 3 budú takmer rovnako rozsiahle ako celý Witcher 2

Nové príbehy, nové postavy, prestrihové scény, emócie a desiatky hodín hrania. Expanzie od CD Projektu nebudú iba do počtu.

pridal roberto 10.7.2015 o 19:57 pod hry
Expanzie Witcher 3 budú takmer rovnako rozsiahle ako celý Witcher 2

HRY > NOVINKY >

Program free DLC rozširovania hry Zaklínač 3: Divoký Hon sa už blíži ku koncu a pozornosť sa bude môcť uprieť k dvojici plánovaných rozšírení - Hearts of Stone a Blood and Wine. Konrad Tomaszkiewicz v rozhovore pre GameReactor potvrdil, že prvá z nich bude mať okolo 10 hodín a druhá dokonca 20 a budú plné obsahu. Dokopy tak budú skoro rovnako rozsiahle ako Zaklínač 2.

"V expanziách budú úplne nové príbehy s novými elementami ako v hlavnom príbehu, teda budú mať prestrihové scény, nové postavy, nové predmety, nové karty Gwent a veľa ďalšieho. Budú pomerne dlhé. Prvá bude mať okolo 10 hodín a druhá by mala mať okolo 20 hodín. Ale môže sa stať, že budú aj väčšie, pretože tak to u nás chodí. Naplánujeme si nejaký počet hodín a niekedy skončíme aj pri dvojnásobku, ale nič nesľubujem. Aj tak, ak si spočítate 10 a 20 hodín a porovnáte to s Witcher 2, tak tam nie je veľký rozdiel. Bude to dobré. Budú nové príbehy, bude v nich veľa emócií a myslím, že sa to ľuďom bude páčiť."

Konrad Tomaszkiewicz tiež potvrdil, že prvá expanzia je naplánovaná na september až október (oznámený bol október) tohto roka a druhá na prvý štvrťrok budúceho roka.

Expanzie Witcher 3 budú takmer rovnako rozsiahle ako celý Witcher 2

V inej časti rozhovoru vývojár priznal, že pri vývoji museli siahnuť aj k pár kompromisom, spôsobených predovšetkým náročným obdobím vývoja keď jeden a pol roka nepoznali špecifikácie nových konzol od Sony a Microsoftu a museli pracovať naslepo. Ďalší čas im vzala oprava neočakávaného množstva bugov, preto niektoré plánované veci ohľadom interakcie s prostredím a fyziky museli nechať na inokedy.

Tomaszkiewicz tiež prezradil, že on sám ešte nepracuje na ďalšom titule CD Projektu, Cyberpunk 2077, čím zároveň prezradil, že štúdio je už rozdelené na dve skupiny a príprava kyberpunkového titulu nabrala na obrátkach.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk