Warhammer 40,000: Eternal Crusade na Unreal Engine 4

Multiplayerovka zo sci-fi Warhammeru mení tvár a už čoskoro otvorí early access.

pridal roberto 14.7.2015 o 7:38 pod hry
Warhammer 40,000: Eternal Crusade na Unreal Engine 4

HRY > NOVINKY >

Warhammer 40,000: Eternal Crusade bol oznámený v lete 2013 a minulé leto sme krútili hlavami nad nie práve lákavou grafikou predvádzanou v demo-ukážkach hrateľnosti rannej alfa-verzie. Štúdio Behaviour Interactive však zamakalo a svoju hru prepracovalo do moderného Unreal Engine 4. Možno sa nedá povedať, že už bol využitý na sto percent a hra má teraz fotorealistickú grafiku, ale rozhodne vyzerá oveľa lepšie a otvárajú sa možnosti zapracovania DX11 a DX12 efektov, ako aj bezproblémová podpora Open GL a štúdio vo vnútri nachádza množstvo predpripravených časticových efektov.

Nový engine okrem grafiky pomôže aj zjednodušeniu vývoja a následného portovania hry na konzoly, takže po dotiahnutí PC verzie do finálneho stavu vraj nepotrvá až tak dlho, kým sa onlineovka dostane aj na PS4 a Xbox One.

Gro hry sa behom posledných mesiacov dostalo do hrateľného štádia a Behaviour sa rozhodlo vydať cestou komunikácie s hráčmi s predčasným prístupom, ktorý by mal byť otvorený ešte počas letných mesiacov. Hrať sa bude na mape pre 32 hráčov v herných režimoch Siege a Assault. Mapa má ponúknuť veľa ciest útoku, zničiteľné objekty aj obranné veže. Do boja sa zapoja dve znepriatelené frakcie - Space Marines a Chaos Marines so sub-frakciami Dark Angels a Word Bearers.

Obe frakcie budú mať prístup k štyrom základným triedam.  Tactical, Assault, Devastator a Apothecary budú bojovať na strane verných Space Marines a zradcovia v službách Chaosu vstúpia na bojiská s triedami Tactical, Raptor, Havoc a Sorcerer. Už v Early Access by sa mal objaviť aj transportér Rhino, tank Predator a anti-tank Vindicator. Okrem toho bude pripravený prístup k vyše desiatim typom zbraní, psychickým silám, buffom a de-buffom, popravám, systému krytia a ďalším prvkom hrateľnosti i obsahu.

Warhammer 40,000: Eternal Crusade na Unreal Engine 4

To je však iba zoznam platný pre prvú early access verziu dostupnú každému, kto si kúpil/kúpi/upgradne Founder Pack minimálne hodnosti Captain. Bohužiaľ, momentálne je to 89 eur, ale časom budú do EA vpustení aj seržanti a vojaci. Po launchi by už v hre mali byť aj Ultramarines, Blood Angels, Black Legion i Night Lords a ďalšie sub-frakcie oboch spomenutých frakcií, ku ktorým sa ešte pridajú orkské klany a Eldari rozdelení podľa svojich craftworlds. Každá frakcia má naplánovaných 5 sub-frakcií a okrem vzájomných bojov bude musieť čeliť aj Tyranidom.

Warhammer 40,000: Eternal Crusade by mal vyjsť v roku 2016 a obohatiť ponuku akčných MMO titulov. Hráči budú zaberať teritóriá perzistentného sveta a vylepšovať svojich bojovníkov pomocou bohatého systému úprav. Ten však poslúži iba k špecializácii bojovníka, nebude sa postupovať na vyššie úrovne a naberať sila, aby boje zostali založené na skille a taktike. Rôzne frakcie a sub-frakcie samozrejme prinesú na bojiská sci-fi verzie Warhammeru zbrane pre boj na dlhú i kontaktnú vzdialenosť a nebudú chýbať ani povolania bojových medikov.

Free-to-Waaagh prístup bude iba k Orkom, aj to obmedzený. Kto si bude chcieť zahrať lepšie, bude si musieť hru kúpiť. Mesačné poplatky nie sú plánované, budú však vychádzať expanzie a in-game obchod bude predávať estetické vylepšenia za reálne peniaze.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19750)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk