Devilian Online, nová MMO od tvorcov TERA

Akčná MMORPG v štýle Diabla chce ponúknuť tony dungeonov a mocných polovičných démonov.

pridal roberto 14.7.2015 o 15:39 pod hry
Devilian Online, nová MMO od tvorcov TERA

HRY > NOVINKY >

Na západ sa v dohľadnom čase dostane beta-verzia novej hry od tvorcov TERA: The Exiled Realm of Arborea, presnejšie od ich novej dcérskej spoločnosti Bluehole Ginno Games. Tentokrát sa spojili s MMO špecialistom, distribútorom Trion (ArcheAge, Trove, Defiance) a ponúkajú akčný MMORPG dungeon-crawler Devilian Online. Hra je free-to-play a má už takmer hotovú anglickú lokalizáciu a ponúka registráciu do pripravovaného beta-testu, ku ktorému by malo dôjsť ešte pred koncom roka 2015.

Nejde o MMORPG v štýle World of Warcraft, postavením kamery aj bojmi pripomína skôr akčné RPG v Diablo štýle. Hráči sa medzi výpravami do jednotlivých lokalít/máp/dungeonov zgrupujú v hlavnom meste. Môžu vyraziť mnohými smermi a do rôzne náročných oblastí, pričom bežná veľkosť partie je 3, raidy sú robené pre 9 hráčov a PvP pre tímy 20 vs. 20 hráčov. Okrem toho sa navštevujú aj menšie mestá a veľmi ľahko a rýchlo sa dá dostať do loveckých regiónov, kde sa instantne zapoja do nekonečného veľkého lovu na príšery. Osobitnou záležitosťou sú Rift eventy, v ktorých je treba za odmeny odolávať vlnám nepriateľov a bossov.

3D izometrickú kameru je možné priblížiť až k hranému charakteru a vytvoriť tak pocit bližší klasickým MMORPG a schéma ovládania pohybu akceptuje rovnako klikanie myšou ako aj WSAD klávesy.

Demo predvedené novinárom obsahovalo štyri povolania postáv - mužského Berserkera a Shadowhuntera a ženské postavy Cannoneer a Elementalist. Pohlavie sa nedá zmeniť a nebude sa dať ani pri vydaní, aj keď neskôr by táto možnosť mohla pribudnúť. V koži týchto charakterov však hráč strávi iba časť cesty na level 50, časť strávi ako démon. Každý hrdina bude totiž spolovice démonom, vďaka čomu bude mať väčšiu šancu ochrániť svoj svet pred vpádom cudzieho boha. Nejde iba o vizuálnu premenu a boost schopností, démonia forma má mať vlastné levelovanie, schopnosti a použiteľné itemy. Všetko PvP sa bude hrať v démonej forme, pokým v PvE bude premena časovo obmedzená a k jej naštartovaniu bude potrebné zabíjanie nepriateľov.

Devilian Online, nová MMO od tvorcov TERA

Každé povolanie bude mať tri stromy schopností venované rôznym herným štýlom a po dosiahnutí maximálneho levelu sa otvorí ďalších 5 stromov vedúcich k užšej špecializácii charakteru. Momentálne by malo vylevelovanie charakteru zabrať približne 100 hodín, ale to sa má ešte počas beta-testu upravovať.

Gildovný systém umožňuje vytváranie aliancií i vyhlasovanie vojen a hráči svoje gildy posúvajú na vyššie úrovne a získavajú im perky, bonusy a boosty statov. Sociálnu stránku hry ešte obohatí systém darov. Každá postava môže denne rozdať 10 darov členom gildy a ďalších 10 ľubovoľným priateľom z friend listu, alebo pokojne aj všetkých 20 jednému priateľovi a členovi gildy. Darčeky napĺňajú friendship bar, ktorým sa potom násobia takto získané bonusy.

Nebudú samozrejme chýbať mounti, peti ani crafting a ďalšie neodmysliteľné náležitosti MMORPGéčok čakajúce na plné zakomponovanie do hry. Primárne free-to-play systému by sa malo dať vyhnúť Patron Passom a mesačnými poplatkami, podrobnosti budú zverejnené neskôr.

Devilian Online, nová MMO od tvorcov TERA

Devilian Online, nová MMO od tvorcov TERA





Páči sa mi!






Devilian Online, nová MMO od tvorcov TERA
PC

Vývoj: Bluehole Ginno Games
Štýl: MMO / RPG
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk