Grand Ages: Medieval predvádza hrateľnosť, okrem PC príde aj na PS4

Real-time stratégia Grand Ages: Medieval nás vráti do temného stredoveku, nechá nás založiť vlastné mesto a doviesť ho až k vláde nad celým svetadielom. Poznáme dátum vydania.

pridal roberto 17.7.2015 o 12:19 pod hry
Grand Ages: Medieval predvádza hrateľnosť, okrem PC príde aj na PS4

HRY > NOVINKY >

Nemecké vydavateľstvo Kalypso Media bližšie predstavilo novú hru z dielní štúdia Gaming Minds. Toto štúdio má na účte hry ako Patrician IV či Rise of Venice a teraz prichádza s prevažne obchodno-budovateľskou stratégiou Grand Ages: Medieval. Staneme sa v ňom vládcom vlastného mestečka a skrz mnoho dekád politiky, obchodov, bojov a technologického napredovania sa máme dostať až k dominancii nad celým svetadielom. "How to Play" video uvoľnené namiesto traileru ukazuje začiatok hry v stredovekej Európe v roku 1050, ale úvodné menu naznačilo možnosť hrať na rôznych mapách.

Grand Ages: Medieval ponúka predovšetkým hru v otvorenom svete, a to singleplayer alebo proti maximálne ôsmim protihráčom. Kampaň s obnovením slávy Konštatinopolu poslúži zároveň ako tutorial a opäť vyústi vo voľnú hru a snahu o vytvorenie impéria. Hra je real-time, ale podobne ako hry zo série Port Royal bude základné plynutie času úmyselne pomalé, nestresujúce a samozrejme doplnené o možnosť tempo dočasne zrýchľovať a opäť spomaľovať.

Grand Ages: Medieval predvádza hrateľnosť, okrem PC príde aj na PS4

Hráč začína ako vládca malého mestečka produkujúceho 5 surovín na základe okolitého terénu. Mesto blízko lesa má dostatok dreva, v horách sa dá ťažiť ruda a pri mory prekvitá rybolov. V úvodnej fáze hry je potrebné nadviazať dobré vzťahy s okolitými mestami a rozprúdiť obchod. Získané finančné prostriedky už môže hráč využiť podľa vlastného uváženia. Môže vyslať expedíciu a založiť ďalšie mesto produkujúce odlišné tovary, môže investovať do rozvoja hlavného mesta, môže pokračovať v utužovaní obchodu alebo sa môže pustiť do trénovania armády a okolie si podrobiť vojenskou silou.

Boje budú pritom založené na klasickom systéme kameň-papier-nožnice, teda jednotka bojovníkov s kopijami rozdrtí jazdectvo, ale bude rozmetaná šermiarmi. Pozemný obchod a konflikty budú doplnené o obchod a konflikty na morskej hladine.

Hra má aj technologický strom, presnejšie tri technologické stromy zamerané na produkciu, infraštruktúru a armádu. Zároveň ešte bude treba myslieť na rastúce požiadavky obyvateľstva a pokojný rozvoj narušia epidémie, ničivé búrky i lesné požiare a príležitostne aj výbuch sopky.

Grand Ages: Medieval vyjde 25. septembra vo verziách pre PC a PS4.





Grand Ages: Medieval predvádza hrateľnosť, okrem PC príde aj na PS4  Grand Ages: Medieval predvádza hrateľnosť, okrem PC príde aj na PS4
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19570)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk