Rising Thunder bude bojovkou pre všetkých

Bojovka, v ktorej sa hráč nemusí naučiť ani jedno kombo a aj tak bude ťažko prekonateľným šampiónom?

pridal roberto 22.7.2015 o 15:56 pod hry
Rising Thunder bude bojovkou pre všetkých

HRY > NOVINKY >

Počas tohtoročného turnaja Evolution Championship Series (EVO) špecializovaného na bojovky bola predstavená Rising Thunder, hra od bývalého dizajnéra a poradcu pre bojové hry Capcomu Setha Killiana a Toma Cannona, jedného z bratskej dvojice zakladateľov EVO a štúdia Radiant Entertainment.

Bojovníkmi sú roboti, ale to na hre nie je až tak zaujímavé ako neobvyklý prístup. Obaja experti na bojové videohry si všimli, ako uzavreté sú špičkové tituly tohto žánra a ako ťažko získavajú nových hráčov. Okrem toho, mnohí si hru kúpia, prejdu kampaň, zahrajú proti známym a nadobro odložia. Obyčajne vytrvá iba malé percento hráčov, ktorí mesiace trénujú najzložitejšie kombinácie jednotlivých bojovníkov, aby ich boli schopní automaticky použiť v akejkoľvek chvíli a čo najrýchlejšie. A to je práve problém, ktorý Rising Thunder odstráni a zároveň sa pokúsi zachovať vzrušenie z rýchleho taktizovania a čítania súperovej hry.

Základom teda je, aby boli všetky útoky na dosah prsta, jednoduché ako v iných herných žánroch a okamžite prístupné aj začiatočníkom. Zložité kombinácie kláves budú nahradené cooldownami zabraňujúcimi spamovaniu stále rovnakých špeciálnych útokov. Súper odpočítavanie samozrejme nesmie vidieť, preto je hra zameraná iba na online multiplayer a split-screen bude zrejme úplne absentovať. Na druhej strane, zároveň sa otvára niekoľko ďalších dverí vrátane krátkeho zneviditeľnenia bojovníka, ale iba na súperovej obrazovke.

Hra má byť PC-only a autori vsadia na free-to-play model, pričom ale sľubujú podobný model, aký má Dota 2. Chcú teda predávať všetko okrem dôležitého herného obsahu a získať tým čo najširšiu hráčsku základňu. Rising Thunder pobeží na Unreal Engine 4 a technický alfa-test je naplánovaný na 28. júla.





Rising Thunder bude bojovkou pre všetkých  Rising Thunder bude bojovkou pre všetkých  Rising Thunder bude bojovkou pre všetkých
Páči sa mi!

Zaradené pod: bojovka






Rising Thunder bude bojovkou pre všetkých
PC

Vývoj: Radiant Entertainment
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19830)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk