Týždenník - QuakeCon a Lara

Tento týždeň sme prežili v pomalom letnom tempe pred blížiacim sa Gamescomom, ale zaujímavé informácie nechýbali, a to aj vďaka QuakeConu.

pridal saver 26.7.2015 o 23:52 pod hry
Týždenník - QuakeCon a Lara

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme prežili v pomalom letnom tempe pred blížiacim sa Gamescomom, ale zaujímavé informácie nechýbali, a to aj vďaka QuakeConu. Tam samozrejme Bethesda priniesla Doom, z ktorého ponúka nádielku záberov a okrem iného potvrdil aj to, že hra nebude mať kooperáciu v kampani. Doplnili to útržkami informácií z Fallout 4 a pridali aj Fallout kolekciu v parádnom balení.

Ďalšia zaujímavá informácia, ktorá sa objavila cez týždeň, bolo ohlásenie ďalších verzií Rise of the Tomb Raider, kde PC verzia vyjde pol roka po Xboxoch a PS4 verzia po roku. Presne, ako sa od začiatku aj čakalo, ale čo sme nečakali, je ohlásenie tých verzii ešte pred vydaním Xboxových verzií. Väčšinou sa ohlasujú až po vydaní hlavnej verzie. Ale možno tu mal Microsoft inú stratégiu, keďže hneď na to ohlásil Windows 10 verziu Rise of the Tomb Raider, a teda tým podporí predaje, respektíve prechod zadarmo na Windows 10, ktorý vychádza už o pár dní.

Z iných noviniek sa nám predstavilo veľmi pekné Submerged, ktoré vyjde už začiatkom augusta. Autori z Ghost Studios porovnali rozdiely medzi realitou a Need for Speed hrou na Frostbite engine, porovnali sme si aj rozdiely medzi priamym Xbox One obrazom v hrách a kvalitou streaminovaného obrazu na PC. A kvalitu obrazu sme si pozreli aj v novom videu z Assassin's Creed Syndicate

K tomu sa nám oživila aj otázka vydania Half Life 3, kde sa Valve bráni fámam o tom, že hra nikdy nevyjde. Čo však zrejme nemá ďaleko od pravdy, keďže ak ďalšia Half Life hra vyjde, nečakáme, že by mala označenie trojky. Dnes sme si zaujímavosti doplnili aj pribratými ženskými hernými postavami. Vytvorilo to združenie bojujúce proti bulímii, ale vybralo si dost zlé postavy, keďže ženské hrdinky ako Lara Croft alebo bojovníčky z hier netlačia hamburgre pred TV, aby sa vykŕmili na americký priemer. Jedine, čo ukázalo je tom ako zle by vyzerali a pre tie bulímiou trpiace slečny, ktoré chcú zachraňovať, to môže mať úplne opačný efekt. Možno im mali ukázať tučných trpaslíkov z novej hry The Dwarves

Okrem toho sme sa pozreli aj na prednášky z druhého dňa Fest Anča Game Days. Microsoft ohlásil hry, ktoré prinesie do Windows 10 Store. Teda Store, ktoré už nebude ponúkať len malé tabletové tituly, ale aj softvér a plné PC hry. Z najväčších tam zatiaľ majú Gears of War  a už spomínaný Rise of the Tomb Raider. Pozreli sme sa aj na nový patch pre Witchera 3, konkrétne 1.07, ktorým autori upravili niektoré veci, niektoré opravili a niektoré aj pokazili, špeciálne framerate na konzolách kleslo. Ale nevadí, aj tak je to parádna hra, čo nám ukazuje aj kreslená paródia.

Práve sme uzatvreli aj hlasovanie s otázkou "Akú grafickú kartu máte?". Nešlo o rýchlosť karty, ale o pomer oboch výrobcov, ktorý dopadol  65.7% vs 27.4%. pre Nvidiu. K tomu sme vybrali do otázok aj posledné dve generácie, ktoré má z vás 48%, teda polovica z vás menila kartu alebo PC v posledných dvoch-troch rokoch.

Z Nvidia 900 série  (19,9%)
Z Nvidia 700 série  (17,4%)
Staršiu Nvidiu  (28,4%)
Z AMD 300/Fury série  (1%)
Z AMD 200 série  (10,3%)
Staršiu AMD  (16,1%)
Intel čip  (2,2%)
Niečo iné, ani neviem  (4,7%)

Teraz sme si spustili hlasovanie ohľadom procesorov a ich jadier.

Z recenzií sme priniesli videorecenziu na Bloodborne, klasické recenzie na  Kings of Kung Fu, pozreli sme sa aj na japonské veci Bladestorm Nightmare a Toukiden Kiwami, pekný titul Guild of Dungeoneering, skladačkový titul Infinifactory, 3DS mix dvoch hier Puzzle and Dragons Z + Super Mario Bros a aj niečo, čo sa volá Mighty Switch Force Hyper Drive Edition . Nakoniec vyšiel aj nový magazín.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18411)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk