Týždenník - Mafia sa vrátila, Windows 10 prišiel

Uplynulý týždeň sme pocítili príchod Gamescomu, firmy začali ohlasovať svoje hry a najvýraznejšou z nich je potvrdenie Mafie III. Popritom nám vyšiel Windows 10 a otvoril novú éru PC.

pridal saver 2.8.2015 o 22:56 pod hry
Týždenník - Mafia sa vrátila, Windows 10 prišiel

HRY > NOVINKY >

Uplynulý týždeň sme pocítili príchod Gamescomu, firmy začali ohlasovať svoje hry a najvýraznejšou z nich je potvrdenie Mafie III. Popritom nám vyšiel Windows 10 a otvoril novú éru PC.

Čo sa týka Mafie 3, tá bude predstavená v stredu, ale v zásade podľa prvého teaser obrázku a aj predchádzajúcom leaku čakáme časové obdobie začiatku 70-tych rokov, prostredie Louisiany a postavy troch mužov a jednej ženy. Znovu sa tak séria pohne v čase vpred a ukáže nám ďalšiu, znovu modernejšiu dobu americkej mafie. Okrem Mafie budúci týždeň uvidíme aj novú expanziu pre WoW.

Samotný Windows 10 je veľká vec a to nie len tým, že je zadarmo, je rýchlejší, krajší a ponúka rôzne novinky, ale hlavne pre DX12, ktoré konečne môže posunúť hry o krok vpred. Vďaka paralelnému spracovaniu dát dokáže zvýšiť výkon aj o 700%, zvýšiť počty objektov a polygónov aj stonásobne, ale zatiaľ všetko len v teorotickej rovine, respektíve v techdemách. Samotné DX12 hry ešte čakáme a uvidíme, čo ponúknu hneď a aké z nových funkcií zapracujú postupne v priebehu niekoľkých rokov. Podrobnejšie sme si Windows 10 opísali v článku a mali sme tu už aj niekoľko benchmarkov ukazujúcich malé zrýchlenia. 

Okrem toho sme tu mali príspevok od organizácie proti bulímii, ktorá by najradšej videla tučnú Laru, lebo na chudých ľudí sa nemôžu mladé baby pozerať, aby sa náhodou nestali bulimičkami. K tomu sme tu mali zaujímavú tému, a to hodnotenia vývojových firiem ich zamestnancami. Niekto znovu a dosť zbytočne otvoril tému Half LIfe 3 a tvrdí, že nikdy nevyjde, je to však rovnako nepodložené tvrdenie ako tvrdiť, že určite vyjde. Zrejme ani Valve nevie, či sa niekedy dostane do takého stavu vývoja, že aj hra vyjde, nakoniec nemá to kto vedieť, keďže ako sme sa dozvedeli, Valve nemá vedenie a každý si robí čo chce. Hlavne, že zarobilo 730 miliónov dolárov. Keď už sme pri firmách, Square Enix vedelo, že nahnevá fanúšikov exkluzivitou pre Xboxy, ale bolo to pre nich veľmi výhodné, keďže investícia Microsoftu bola veľká a pomohla samotnej hre. Nakoniec ešte jedna firemná záležitosť a tentoraz Razer odkúpil upadajúcu Ouya, ale nie pre ich zbytočný hardvér, ale pre softvér, ktorý si pre svoju minikonzolu vytvorili.

Z hier Ubisoft priblížil Ghost Recon Wildlands novým video a ohlásil aj Zombi port pôvodne WiiU titulu ZombiU, ktorý ponúkne drsný boj o prežitie s baseballovou pálkou. Id Soft trochu viac priblížil Dooma a potvrdil, že nebude podporovať mody, len jednoduchý editor na mapy ktoré si vytvoríte spájaním miestností a ktorý bude ako na PC, tak aj na konzolách. Oproti tomu Fallout 4 mody bude mať, ale oficiálne nástroje výjdu až budúci rok. Nakoniec Gears of War 4 ukázal dve svoje hlavné postavy.

Mali sme tu aj pekné mody a to mod Alfréda pre Batman: Arkham Knight, zaujímavý RPG mod pre GTA V, ktorý pridá možnosti do rozhovorov a hlboké skill stromy a mali sme tu aj prvú ukážku z Ironman modu pre GTA V.

Z recenzií sme sa pozreli na F1 2015, ktorá nedopadla veľmi dobre, pozreli sme sa aj na port Devil May Cry 4: Special Edition pre nové konzoly, priblížili sme si aj lietadielka Vector Thrust a recenziu dostal aj titul Spectra. Dojmy sme ponúkli zo Super Mario Maker.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18396)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk