Star Wars Battlefront bližšie predstavuje letecké boje

Zhrnutie informácií o pravidlách herného režimu Fighter Squadron, v ktorom si budú merať sily imperiálni a rebelskí letci.

pridal roberto 7.8.2015 o 11:12 pod hry
Star Wars Battlefront bližšie predstavuje letecké boje

HRY > NOVINKY >

Star Wars Battlefront mal až do predvčerajška ukryté v rukáve jedno eso, a to eso letecké. Počas Gamescom konferencie Electronic Arts nám bol ukázaný trailer na dovtedy neoznámený herný režim Fighter Squadron. Stíhačky lietajúce nad hlavami pozemných bojovníkov sme už videli v iných herných režimoch nového Battlefrontu, ale Fighter Squadron bude iba o bojoch vo vzduchu a môže tak nadviazať na tradíciu populárnych leteckých arkád/simulátorov zo Star Wars univerza.

Vďaka oficiálnej stránke Star Wars Battlefront sa dozvedáme, že si budeme môcť sadnúť do kokpitov legendárnych strojov X-wings, A-wings, TIE Fighter a TIE Interceptor. Nie je to kompletný zoznam, ale jedno po druhom. Boja sa zúčastní 20 hráčov rozdelených do tímov Aliancie Rebelov a Galaktického Impéria. A aby bojisko nebolo nikdy prázdne a aby si dobre zahrali aj príležitostní hráči, bude do bojov pridaných ďalších 20 stíhačiek riadených umelou inteligenciou. Aj nový či menej nadaný hráč môže svojmu tímu pomôcť ich poctivým lovením, ktoré by nemalo byť zas tak náročné.

Star Wars Battlefront bližšie predstavuje letecké boje

Rýchlopalné laserové kanóny budú nepriateľa poškodzovať pomaly ale vytrvalo, pokým rakety spôsobia veľké škody, ale bude treba dlhšie čakať na ich nabitie. Štandardom je možnosť uzamknúť zameranie cieľa, ale pred odpálením rakiet sa aj tak bude treba dostať do vhodnej pozície. Stíhače znepriatelených strán dostanú odlišnú zvláštnu schopnosť. Letci Impéria budú využívať krátky ale účinný speed boost, pokým rebeli sa spoľahnú na aktivovateľné štíty. Žlto-červený zásobník nad ukazovateľom bodov výdrže zrejme ukazuje rozdelenie energie medzi motory a zbrane.

Cieľom oboch tímov je nazbierať 200 zabití, a ak sa to ani jednej zo strán nepodarí do vypršania časového limitu, vyhrá proste tím s vyšším počtom bodov. Tým však zoznam pravidiel nekončí a zoznam špeciálnych príležitostí práve začína. Obidve strany budú mať vo vzduchu transportné lode, za ktorých zničenie dostane tím bonusové body. Najväčšie boje teda zrejme budú prebiehať v okolí oboch transportérov.

Ďalšou príležitosťou zmeniť vývoj bitky je nájdenie powerup-ov. Tie budú rozmiestnené po mape, ale zámerne v nižších výškach a na ťažšie dostupných miestach. Odmenou za ich získanie bude opravenie lode či skrátenie času nabíjania rakiet. Ešte cennejšie bude získanie špeciálneho powerup-u odmenené možnosťou bojovať pár minút v jednej z najlegendárnejších lodí sveta Star Wars. Kvôli traileru nie je žiadnym prekvapením, že na stranu rebelov sa pridá Milennium Falcon a imperiálni letci sa posadia do lode Slave-1 vo filmoch používanej Jango Fettom aj Boba Fettom.

Star Wars Battlefront bližšie predstavuje letecké boje





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19763)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk