Expanzia The Taken King začne Destiny Year 2, preto stopne vylepšovanie starej výzbroje

Destiny nesie prvky MMO a hráčov si chce udržať čo najdlhšie a k tomu patrí aj veľká expanzia s novým obsahom a pravidlami. Oplatí sa vrátiť?

pridal roberto 11.8.2015 o 11:54 pod hry
Expanzia The Taken King začne Destiny Year 2, preto stopne vylepšovanie starej výzbroje

HRY > NOVINKY >

Destiny možno nie je plnokrvná MMOFPS, ale Bungie k nemu rozhodne nepristupuje ako k jednorazovej záležitosti. Po roku a dvoch rozšíreniach pôvodnej hry prichádza The Taken King a pokúsi sa odštartovať úspešný "Year 2", teda druhú sezónu.

Bungie a Activision však nezačali najlepšie, keď sa The Taken King dostal do povedomia hráčov najmä vďaka kontroverzii okolo exkluzívneho obsahu pre bundle doteraz vydaného obsahu a novej expanzie, čo samozrejme nahnevalo verných hráčov. Okrem toho už museli vysvetľovať aj ďalšie negatívne prijaté rozhodnutie - zamrazenie vylepšovania doteraz získaných legendárnych zbraní a zbroje na súčasnej úrovni sily. Nová expanzia sa preto nebude dať efektívne prejsť inak ako s novými zbraňami a novou zbrojou.

Vysvetlenie? Jednou z najvzrušujúcejších vecí na Destiny je vziať novú zbraň a makať na jej vylepšovaní. The Taken King má priniesť celú kopu nových zbraní a navyše, kto by aj naozaj nechcel po mnohých mesiacoch vziať do ruky novú zbraň? Nepríjemnou otázkou tak zostáva iba to, prečo má Bungie potrebu do tohto svojich hráčov nútiť. Iba rok staré legendárne zbrane tak budú proti bohu z inej dimenzie nepoužiteľné, ale vraj sa naďalej môžu hodiť v kompetitívnom multiplayeri a starých raidoch.

Expanzia The Taken King začne Destiny Year 2, preto stopne vylepšovanie starej výzbroje

Hrubý zásah neobíde ani levelovanie. Keď v septembri 2014 vychádzalo Destiny, bol level cap nastavený na 30 ale s tým, že iba prvých 20 sa získavalo hromadením XP bodov a ďalších 10 bolo naviazaných na špeciálny atribút Light a zbroj. The Dark Below zdvihol strop na 32, House of Wolves na 34, ale The Taken King ho zaokrúhli rovno na 40 a zjednoduší na bežný XP systém s postupným odomykaním prístupu k silnejším zbraniam a zbroji. Môže to byť ústretový krok voči novým hráčom, ale tiež reakcia na sťažnosti tých súčasných, ktorí sa potešia odstráneniu nutnosti ísť do rovnakých raidov znova a znova len kvôli čakaniu na padnutie správnej zbroje. Ďalšou pomocou nováčikom aj tým, ktorí hru vyskúšali a "odložili na neskôr", je instantný skok jednej postavy na minimálnu úroveň potrebnú k hraniu The Taken King.

    Ďalšie novinky:

  • Bungie tiež vylepšuje svoj algoritmus pre loot, bude brať ohľad na už existujúcu výstroj, takže by hráči mali odteraz dostávať menej duplikátov a viac užitočných vecí.
  • Exotické zbrane budú mať už pri nájdení odomknutý základný perk. Bungie pochopilo, že by mali byť zaujímavé hneď od začiatku, nie až po týždni grindovania.
  • Ghost sa už hráčom nebude prihovárať hlasom Petera Dinklagea, štafetu prebral známy videoherný dabér Nolan North (Augustus z Tales from the Borderlands aj Black Hand z Middle-earth: Shadow of Mordor).
  • Cieľu zlepšiť spôsob podávania príbehu pomôže aj viac prestrihových scén.
  • Nepriateľmi budú vlastne staré známe mimozemské potvory, ale ešte viac pokrútené mocou boha Oryxa, čo na prvé počutie znie ako evidentná recyklácia. Čiastočne to môže byť pravda, ale upravené modely dostanú nové animácie a nové schopnosti, takže vzniknú noví nepriatelia s novými taktikami.
  • Crucible a Vanguard Marks sa zjednocujú do jednej meny - Legendary Marks.
  • Rôzne materiály na zbroj rôznych tried tiež odkráčajú do minulosti, zostane jeden materiál pre všetky tri triedy.
  • Príslušnosť k fakcii sa už bude získavať iba činmi, nie nosením jej zbroje.

Expanzia The Taken King začne Destiny Year 2, preto stopne vylepšovanie starej výzbroje

The Taken King je dlho pripravovaná expanzia, ktorá má získať hráčov pre celý ďalší rok, takže menších zmien bude samozrejme oveľa viac, z väčších sú tu už predstavené nové sub-triedy bojovníkov i nové kompetitívne režimy a mapy. Expanzia vychádza 15. septembra.





Expanzia The Taken King začne Destiny Year 2, preto stopne vylepšovanie starej výzbroje  Expanzia The Taken King začne Destiny Year 2, preto stopne vylepšovanie starej výzbroje  Expanzia The Taken King začne Destiny Year 2, preto stopne vylepšovanie starej výzbroje
Páči sa mi! (+1)

Zaradené pod: MY






Xbox 360
PS3
PS4
Xbox One

Vývoj: Activision / Bungie
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  september 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk