Act of Aggression napreduje, dostalo tretiu frakciu

Duchovný nástupca C&C: Generals a Act of War už takmer nadobudol plnú silu. Nechýbajú tanky, futuristické vozidlá, taktické zbrane, nákladiaky na zber surovín ani Humvee.

pridal roberto 12.8.2015 o 7:26 pod hry
Act of Aggression napreduje, dostalo tretiu frakciu

HRY > NOVINKY >

Tak sa zdá, že pôvodne nenápadný titul Act of Aggression sa rozvíja do krásy a ašpiruje na pozíciu nového miláčika priaznivcov série Command & Conquer. Zasadený do nie veľmi vzdialenej budúcnosti dáva hráčom do rúk moc nad armádami, v ktorých nechýba Humvee, pechota jazdiaca v transportéroch, obsadzovanie budov, obranné veže, bojové helikoptéry ani super-zbrane so zničujúcim účinkom a paleta tankových jednotiek sa mieša s futuristickými bojovými vozidlami a lietadlami. Týmto všetkým sa autori evidentne pokúšajú dostať do priazne predovšetkým fanúšikom hry Command & Conquer: Generals, ktorých Electronic Arts vlani sklamalo zmenením pripravovaného Generals 2 na free-to-play titul a neskôr úplným zrušením.

Už minulý mesiac sa hráči s beta-prístupom postavili do čela skostnatenej, no stále mocnej armády USA aj naopak veľmi flexibilných jednotiek Chimera, a teraz už majú možnosť vyskúšať aj frakciu Cartel. Za zlovestným menom sa ukrýva skupina mocných politikov, vysokých dôstojníkov a magnátov pripravených prevziať vládu nad USA, ako to už urobili v Rusku a Číne. Žoldnieri s najnovšími technológiami využívajú stealth taktiky a ničivú silu moderných zbraní, spotrebujú pri tom však obrovské množstvo zdrojov.

Príbehová kampaň sa sústredí na Chimeru, s ktorou bude hráč odvracať útoky Cartelu. Počas postupu sa však majú odomknúť aj bonusové misie za Cartel, ktoré poskytnú pohľad z druhej strany barikády. Multiplayer samozrejme ponúkne všetky 3 frakcie v plnej sile a 20 máp v prostredí piatich krajín. Boje 1v1 a 2v2 budú vyhodnocované a hráči radení do tabuliek a nezabudlo sa ani na režim diváka a ukladanie záznamov z vyhraných i prehraných bojov.

Napriek mnohým podobnostiam s Generalsom sa Act of Aggression od svojej predlohy v niektorých veciach líši. Krokom v ústrety klasickým RTS je zber viacerých zdrojov. Na bojisku nájdeme zdroje ropy, obsaditeľné banky, aluminum i zdroje vzácnych prvkov potrebných k výrobe najlepších zbraní. Okrem toho je ničivá sila super-zbraní potláčaná tzv. anti-superweapons a hráči dostávajú možnosť prejsť z klasického pohľadu na bojisko do satelitného, vďaka čomu získavajú lepší prehľad o dianí na celom bojisku. Rozdielov a vylepšení sa iste nájde viacero, konečný verdikt sa však bude vynášať až po 2. septembri, dátume oficiálneho launchu. Dovtedy sa dá hra predobjednať na Steame za mierne výhodnejšiu cenu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19805)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk