Empyrion - Galactic Survival zabojuje o prežitie na povrchu planét aj vo vesmíre

Z vesmíru prudko k zemi a pomaly zasa naspäť v titule Empyrion - Galactic Survival.

pridal roberto 16.8.2015 o 19:59 pod hry
Empyrion - Galactic Survival zabojuje o prežitie na povrchu planét aj vo vesmíre

HRY > NOVINKY >

Empyrion - Galactic Survival bude sci-fi survival hra v otvorenom svete. Takých v súčasnosti nie je nedostatok, tak čím by mohol byť Empyrion výnimočný? Hráč dostane do rúk vesmírneho pútnika, ktorý stroskotal na neobývanej a nevľúdnej planéte, tak ako v iných hrách, ale to je ešte iba začiatok. Po klasických trampotách s vytvorením základných podmienok nutných k dlhšiemu prežitiu a pár dňoch úspešného zháňania surovín, craftovania a budovania sa hráčovi s trochou šťastia podarí vzlietnuť vo vlastnej vesmírnej lodičke a môže sa vydať na jednu z dvoch susedných planét. Podľa traileru nebudú chýbať ani vesmírne boje a multiplayer:

Crafting je základným prvkom hry a mnohé dôležité predmety sa skladajú z menších častí, tie z ešte menších častí, no a k výrobe tých býva potrebná nejaká ta ruda alebo iná surovina. Stroskotanec začína so záchranným modulom či skôr raketoplánom, pomocou ktorého haváriu materskej lode prežil zdravý a celý. V skladovacích priestoroch je dostatok jedla a surovín a motory skrz spotrebu paliva ponúknu dostatok energie na štart hry, prieskum najbližšieho okolia a vybudovanie malej mini-základne. Vrak materskej lode však určite nie je ďaleko, no a že na planéte nie je inteligentná forma života ešte neznamená, že na nej hráč bude celkom sám.

Planéta je namiesto pevného povrchu vyskladaná z voxelov, takže ťažiť sa dá čokoľvek a kdekoľvek. Pod povrchom sa ukrývajú vzácne materiály, na povrchu je možné pestovať zeleninu i ovocie a spestriť si nimi jedálniček inak závislý na mäse mimozemských príšer a príšeriek. Tiež sa dajú vypestovať liečivé rastlinky, ktoré pomôžu po boji s nepriateľskými formami života či dronmi. Tým nakoniec nebude musieť čeliť jednotlivec, hra bude podporovať aj kooperatívne hranie.

Empyrion - Galactic Survival zabojuje o prežitie na povrchu planét aj vo vesmíre

Ako už bolo spomenuté, momentálne sa dá dostať iba na tri planéty, pretože Empyrion iba pred pár dňami otvoril predčasný prístup a táto fáza má trvať najmenej jeden rok. Ambiciózny projekt malého štúdia Eleon Game Studios počíta najprv s otvorením celého hviezdneho systému a neskôr dokonca procedurálne generovanou galaxiou s procedurálne generovanými planétami. Tiež sa ešte len čaká na dedikované servery a plnú podporu PvP.





Empyrion - Galactic Survival zabojuje o prežitie na povrchu planét aj vo vesmíre  Empyrion - Galactic Survival zabojuje o prežitie na povrchu planét aj vo vesmíre  Empyrion - Galactic Survival zabojuje o prežitie na povrchu planét aj vo vesmíre
Páči sa mi!

Zaradené pod: sci-fi






Empyrion - Galactic Survival zabojuje o prežitie na povrchu planét aj vo vesmíre
PC

Vývoj: Eleon Game Studios
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk