Forza Motorsport 6 predstavuje prídavok modov

Forza 6 dostane ako spestrenie jazdy levelovanie a mody. Konkrétne mody nie su mody na zmenu hry, ale modifikácie štýlu jazdy a odmien za jazdu.

pridal saver 19.8.2015 o 22:18 pod hry
Forza Motorsport 6 predstavuje prídavok modov

HRY > NOVINKY >

Forza 6 dostane  ako spestrenie jazdy levelovanie a mody. Konkrétne mody nie sú mody na zmenu hry, ale modifikácie štýlu jazdy a odmien za jazdu. Doplnia tak rozsiahlu ponuku hry, ktorá ponúkne 450 vozidiel na jazdu a aj na obdivovanie vo Forza Vista, 26 tratí, multiplayer pre 24 hráčov, nové nočné jazdy a jazdy za dažďa.

Levelovanie hráča

Levelovanie bude rovnako novinka a prebieha štandardne ako by ste čakali a teda po každej jazde dostanete kredity a aj experience XP body. Ak získate dostatok XP bodov, level sa vám zvýši. Pri zmene levelu dostávate náhodne in-game ceny, ktoré budú vyberané náhodne v rotujúcom boxe. Je to podobné ako náhodné vyberanie cien predstavené vo Forza Horizon 2. Ceny môžu byť ingame kredity, nové auto, alebo mod balik, ktorým môžete rozšíriť svoju kolekciu.

Mody

Mody sú novou funkciou v hre, ktorá pridáva ďalšiu úroveň hĺbky, výzvu a aj zábavu do kariéry a free jázd (nemôžete ich použiť v multiplayerových pretekoch, ligách alebo rival eventoch). V zásade mody dávajú hráčom možnosť ovplyvniť jazdu, zmeniť ovládanie auta alebo ponúkajú ďalšie bonusy na konci pretekov.  Sú podobné ako perky vo Forze Horizon 2 alebo Skully v Halo 5. Postupne sa dajú v hre odomkýnať a získavať.

Mody sa delia na tri kategórie:

Dare

Dare módy sú zamerané na odvahu, môžete si ich zapínať koľkokrát chcete a môžu spraviť jazdu náročnejšou. Napríklad vám zablokujú nižšie obtiažnosti a umožnia len jazdu na vyšších obtiažnostiach s rôznymi uzamknutými asistentami. Samozrejme za to dostanete väčšiu odmenu v kreditoch. Napríklad výkon auta bude znížený o 8%, pričom ak splníte daný cieľ získate o 20% viac kreditov, alebo ovládanie je obmedzené na prevodovku so spojkou, kde tiež získate o 20% viac kreditov. Alebo začnete na poslednom 24 mieste a ak splníte cieľ získate o 30% viac kreditov.

Crew

Crew zase pridajú hráčovi špecifické výkonové výhody počas jazdy. Podľa typu modu napríklad lepšie vytunujú vozidlo a dajú vám väčšiu šancu na výhru so skúsenejšími Drivatarmi. Napríklad jeden z modov zníži o 7% váhu vozidla a o 3% zlepší grip, iný zlepší o 20% brzdenie a o 5% výkon.

Boost

Boost pridá špecifické výhody alebo bonusy za dobré výkony na trati. Môže tak zvýšiť kredity, alebo XP. Tieto mody môžu byť využité len raz. Napríklad Ghost boost vás spraví na prvé kolo v trati nezraniteľným, alebo Superior Payout vám dá o 60% kreditov viac za jedej pretek.

Rarity a sloty

Všetky mody majú vlastné rarity ratingy, čím je mod vzácnejší, tým silnejší efekt má. Už pri samotnom získaní balíku modov budete vidieť akú majú raritu.

Samotné mody môžete aktivovať vždy tri do troch slotov, môžete ich mixovať a používať aj viac typov naraz. Z Boost modov môžete používať aj tri rôzne, z Dare a Crew len po jednom.  Rátajte s tým, že ak ich použijete je to pre rebríčky považované za cheating a daný čas bude označený ako Dirty.





Forza Motorsport 6 predstavuje prídavok modov
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18376)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk