Týždenník - sezóna začína

Prázdniny sa pomaly končia a jesenná herná sezóna začína.

pridal saver 23.8.2015 o 23:06 pod hry
Týždenník - sezóna začína

HRY > NOVINKY >

V ponuke hier už pomaly začíname cítiť, že pokojné letné obdobie končí a začína jesenná herná sezóna, ktorá potrvá až do začiatku novembra. Sezónu otvára ako Gears of War: Ultimate Edition, tak aj Until Dawn a len niečo cez týždeň nás delí od MGS V a Mad Maxa, ktoré to už naplno rozbehnú.

   

Uplnulý týždeň sme si ešte zhŕňali ponuku hier z Gamescomu, kde sme si teraz spísali dojmy z nového Hitmana, rovnako aj prichádzajúceho Need for Speed, nechýbali ani informácie o Forza Motorsport 6Battlefleet GothicSniper Ghost Warrior 3, Scalebound, Mirror's Edge Catalyst a XCOM 2. Z hardvéru sme si vyskúšali dalšieho hráča na poli virtuálnej reality - HTCVive. Doplnili sme to recenziou na Angry Birds 2, históriou Mafia značky a aj Sector magazínom

Okrem toho sme si pridali ukážky z fotorealistického GTA V modu, predstavený bol nový Flatout 4, ktorý zatiaľ nevyzerá veľmi nádejne, EA potvrdilo časť vozidiel z NFS, Team Fortress 2 dostal nový športový mód v štýle amerického futbalu a World of Tanks dostane československé tanky.

Z hardvéru bola predstavená GTX950, veľmi slušná lacnejšia karta, aj keď je stále dosť drahá a ide od 170 eur hore. Kde sú časy, keď sme za 200 eur kupovali prakticky hi-endy...Spolu s tým NVidia predstavila svoje sharovacie a kooperačné funkcie. Ak by ste chceli radšej konzoly, tak skúste investovať do OUYE, novej čínskej superkonzoly.

Niekoľko nových správ sa objavilo aj okolo Xbox One, kde už máme dátum vydania wireless adaptéru pre Windows 10, ktorým pripojíte gamepad aj cez wi-fi, a začína sa šepkať, že v októbri Microsoft ohlási Xbox One mini, ktorá už nebude mať bluray mechaniku. Uvidíme, čo na tom bude pravdy. Rovnako aj Nintendo si patentovalo konzolu bez diskovej mechaniky.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk