Na jeseň príde Marvel Heroes 2016

Krajší hrdinovia Marvelu sa vrhnú do nových dobrodružstiev.

pridal roberto 26.8.2015 o 11:29 pod hry
Na jeseň príde Marvel Heroes 2016

HRY > NOVINKY >

Herný svet stále iba čaká na veľký vstup Marvel univerza, tak úspešného vo svete filmov. Niečoho sa možno dočkáme v roku 2017, keď sa majú hrdinovia Marvelu objaviť v hre od Telltale Games (The Walking Dead, Tales from the Borderlands), ale minimálne dovtedy zostane najlákavejšou voľbou Marvel Heroes, respektíve jeho nová verzia.

Marvel Heroes, akčná RPG s MMO prvkami, vyšla v roku 2013 a veľa vody nenamútila. Mnohí hráči odišli sklamaní ako zastaralým vizuálom, tak aj hrateľnosťou a viacerými nedorobkami. Gazillion Entertainment a Secret Identity Studios pod vedením Davida Brevika (Diablo) sa však nevzdali a po roku hráčom ponúkli podstatne lepší zážitok pod menom Marvel Heroes 2015, pričom hráčsky progres a účty zostali zachované. Stále je to v podstate tá istá hra, ale nové meno získalo opäť pozornosť recenzentov a tí tentoraz hre udelili o 2 až 3 body vyššiu známku než originálnej verzii. MH2015 si teraz na Metacritic drží recenzentský aj užívateľský priemer nad 8, to však nie je prekážkou ďalšiemu znovu-vydaniu a na jeseň sa teda začne hrať Marvel Heroes 2016.

Nevydávame expanzie - tradičné MMOG prichádzajú s expanziami s vlastným menom a ponúkajú ich za 40 dolárov. My uvoľňujeme obsah priebežne, a tak toto je naša šanca povedať: "Hej, pozrite čo všetko sa zmenilo!" vysvetľuje Brevik.

Na jeseň príde Marvel Heroes 2016

Marvel Heroes 2016 príde s pokračovaním príbehu, konkrétne už s jeho desiatou kapitolou, v ktorej opäť zohrá úlohu hlavného zla mimozemská rasa Skrullov. K tomu patria noví bosovia vrátane Kl’rt - super-skrulla so všetkými schopnosťami Fantastickej štvorky a War Skrulla s množstvom schopností ukradnutých najznámejším X-Menom.

Veľa si snáď môžeme sľubovať od vylepšenia vizuálu hrdinov, ktorý by si už naozaj zaslúžili. Okrem toho si autori na túto veľkú aktualizáciu odložili mnoho ďalších noviniek, ako doteraz chýbajúcu podporu herných ovládačov, rebríčky s odmenami, hrdinku Spider-Gwen a Jane Foster sa zrejme chopí Thorovho kladiva (obe hrdinky existujú v komiksoch). Okrem toho nový a oveľa lepší inventár, Steam achievementy a ešte ďalšie novinky, ktoré budú oznámené až neskôr. Mac verzia by sa pri tejto príležitosti mala zbaviť nálepky "beta".

Ak sa vám páčil film Ant-Man, možno vás bude zaujímať, že tento hrdina sa k Marvel Heroes pridal pred dvoma týždňami. Nemôžete si ho ale zvoliť ako štartovacieho hrdinu, dá sa k nemu dostať iba za hernú menu alebo reálne peniaze, keďže hra je free-to-play.

Na jeseň príde Marvel Heroes 2016





Páči sa mi!

Zaradené pod: MY






Na jeseň príde Marvel Heroes 2016
PC

Vývoj: Gazillion/Secret Identity
Štýl: MMO / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19908)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk