PvP zmeny vo World of Warcraft: Legion

Blizzard pripravuje zásadný zásah do prípravy na kruté boje medzi Alianciou a Hordou. Už nebude potrebné zháňať PvP gear.

pridal roberto 26.8.2015 o 23:39 pod hry
PvP zmeny vo World of Warcraft: Legion

HRY > NOVINKY >

Z Gamescomu prišla iba stručná informácia o prekopaní PvP pripravovaného spolu s expanziou World of Warcraft: Legion s dôrazom na PvP talenty. Poďme sa ale pozrieť na podrobnejší poopis základných princípov nového systému. Hráči už nemajú byť hnaní do hľadania vhodného PvP gearu, na jeho statoch vlastne odteraz vôbec nezáleží.

Pri vstupe do arény alebo na bojisko sa staty charakteru automaticky zmenia na základe jeho špecializácie, nie na základe gearu. Možností špecializácie je veľa, ale Blizzard bude mať vďaka tomu predsa len možnosť túto časť hry lepšie vybalansovať. Gear nebude úplne opomenutý, prihliadne sa na jeho úroveň. Za každých 5 item levelov charakter získa 1% bonus k vypočítaným statom. Výhody sú zrejmé - do boja sa bude chodiť s rovnakým gearom ako do PvE a gear nezabezpečí hráčovi víťazstvo, pretože rozdiely budú zväčša malé.

PvP zmeny vo World of Warcraft: Legion

Do centra záujmu sa teda dostávajú PvP talenty a systém prestíže. Sem sa majú presunúť všetky bonusy doteraz získavané prostredníctvom enchantovania, set bonusov a vecí v trinket slote, pretože nič z tohto nebude v novom PvP aktívne. Hráči sa sa budú snažiť dosiahnuť maximálny PvP level prostredníctvom zvyšovania prestíže. Na leveli 10, zhruba v pätine cesty na vrchol, už bude mať charakter odomknuté všetky bonusy zo základného stĺpca, na úrovni 13 načne druhý stĺpec okienkom v prvom rade. je už na ňom, či si nechá v tomto rade aktívny bonus z prvého alebo z druhého radu, a takto to pôjde ďalej cez tri stĺpce obohacujúce stále tie isté rady až do maximálnho levelu, pričom počet aktívnych bonusov zostáva rovnaký.

Hráči s dostatkom času potom ešte zvolia reset a dostanú za to jeden Prestige level spojený s odomknutím odmeny v podobe kozmetických úprav, unikátneho vzhľadu zbraní-artefaktov, mountov a portrétových znakov.

Výsledkom má byť prístupnosť a zábavnosť PvP aj pre veľmi nepravidelných hráčov či nováčikov získaných spolu s expanziou Legion, zatiaľ čo core hráči sa pustia do honby za prestížou a najimpozantnejším vzhľadom.





PvP zmeny vo World of Warcraft: Legion  PvP zmeny vo World of Warcraft: Legion  PvP zmeny vo World of Warcraft: Legion
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19544)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk