Guild Wars 2 je free to play!

Najväčšie buy-to-play MMORPG otvára brány všetkým hráčom, ale za expanziu Heart of Thorns bude treba zaplatiť.

pridal roberto 30.8.2015 o 12:34 pod hry
Guild Wars 2 je free to play!

HRY > NOVINKY >

ArenaNet využila tlačovú konferenciu na PAX Prime k bližšiemu predstaveniu prvej veľkej expanzie do Guild Wars 2 a zároveň prišla s veľkým prekvapením. MMORPG vyšlo v roku 2012 a narozdiel od väčšiny konkurencie, nebolo free-to-play ani od hráčov nepýtalo mesačné poplatky. Až doteraz, keď sa model čiastočne mení.

Ak ste túto hru nekúpili a nehrali, môžete už dnes zájsť na oficiálny web, kliknúť na "play for free“, vytvoriť si účet a stiahnuť klienta. Otvorené má byť všetko od plného sveta, cez PvP a World vs. World boje, až po prečesávanie dungeonov.

Háčik je v tom, že toto všetko sa vzťahuje iba na doteraz vydaný obsah. Už 23. októbra bude vydaná dlho očakávaná expanzia Heart of Thorns a pre prístup k novému obsahu si ju bude treba kúpiť. Ťahákom expanzie by mali byť nové raidy, ako úplne nová forma skupinových výziev pre skúsených hráčov a kľúčová časť ďalších aktualizácií. ArenaNet teda verí, že keď si zahráte základnú, pri vydaní veľmi vysoko hodnotenú hru, nebudete sa chcieť zastaviť a kúpite si expanziu. Tiež bolo potvrdené, že bude iba buy-to-play, teda bez mesačných poplatkov a ďalší nový obsah už bude pre majiteľov expanzie zadarmo, rovnako ako bol doteraz nový obsah zadarmo pre majiteľov základnej hry.

Na webe hry už nájdete aj možnosť zakúpiť Heart of Thorns v predstihu, za čo dostanete in-game odmeny aj prístup do víkendových beta-eventov naplánovaných odteraz až do októbrového vydania. Spoluzakladateľ a prezident ArenaNet Mike O’Brien prisľúbil, že štúdio nebude využívať agresívne taktiky na získanie peňazí od hráčov, ktorí si prišli zahrať free, všetko má byť smerované k chuti kúpiť si Heart of Thorns. Štandardná edícia je ponúkaná za 49.99 USD, ale v ponuke nájdete aj deluxe a ultimate edíciu.

Spomenuté raidy budú pripravené pre 10 hráčov a zakončené „masívnymi“ bojmi proti bosom. Prvý raid bude rozdelený na 3 časti, ktoré budú zrejme uvoľňované postupne krátko po vydaní expanzie. Heart of Thorns prinesie aj ďalší eng-game obsah vrátane nového systému pre charaktery s maximálnym levelom - od levelu 80 sa bude ďalej postupovať cez ďalší systém nazvaný "Masteries“. Okrem toho je tu nová bojová trieda nazvaná revenant a systém elitných špecializácií sprístupňujúcich charakteru ďalšie zručnosti, zbrane a schopnosti. Gildám sa otvorí príležitosť k progresu a PvP hráči dostanú ligy, odmeny a statusy.





Guild Wars 2 je free to play!  Guild Wars 2 je free to play!  Guild Wars 2 je free to play!
Guild Wars 2 je free to play!  Guild Wars 2 je free to play!  Guild Wars 2 je free to play!
Guild Wars 2 je free to play!  Guild Wars 2 je free to play!  Guild Wars 2 je free to play!
Guild Wars 2 je free to play!
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19460)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk