MUD chce oprášiť starý herný žáner pomocou voxelov

Boj o prežitie, spoločné presekávanie sa dungeonmi a nemilosrdné PvP so stratou celej výstroje v tvárnom svete vystavanom z voxelov.

pridal roberto 31.8.2015 o 9:35 pod hry
MUD chce oprášiť starý herný žáner pomocou voxelov

HRY > NOVINKY >

MUD je práve vznikajúca MMOG od štúdia Pure Bang Games vychádzajúca zo žánra M.U.D, teda Multi-User Dungeons. Pôvodne textový žáner dostal aj pár grafických spracovaní, ale hráčov si namiesto neho získali MMORPG, tiež považované za evolúciu či nástupcu tohto žánra. Tím vývojárov z Pure Bang Games by však chcel prevziať to najlepšie z M.U.D a pomôcť si vystavaním sveta z voxelov. Prostredie teda bude tvárne a výstavba a zháňanie surovín na crafting jednoduché ako v Minecrafte, ale zbrane, itemy a zbroje budú vymodelované ako klasické 3D objekty, aby bola hra o čosi krajšia.

Základom MUD má byť svet reagujúci na hráčov. Keď hráč vybuduje mesto, nasťahujú sa doň NPC. Keď zabije všetky ovce, hladní vlci si budú musieť hľadať inú potravu. Keď si hráč vybuduje veľmi dobrú alebo veľmi zlú povesť, objaví sa nemesis. V tomto svete nebudú bežné questy v MMORPG štýle. Namiesto toho sa budú plniť procedurálne generované potreby sveta a jeho obyvateľov, napríklad zabitie draka pohybujúceho sa v blízkosti mesta, a tiež eventy vedené game mastrom. Hráči sa spoločne vydajú do dungeonov a budú musieť spolupracovať v boji proti bosom, ale zároveň budú súpermi a stretnú sa v PvP súbojoch.

MUD chce oprášiť starý herný žáner pomocou voxelov

Staty a schopnosti charakteru budú dané jeho výstrojom a výzbrojou. K zmene mága na bojovníka schopného zastať pozíciu tanka teda stačí vymeniť rúcho a čarovnú palicu za zbroj, meč a štít. Smrť postavy pritom znamená stratu všetkých týchto pokladov, ak teda náhodou nezostanú ležať tam, kde dopadlo telo a nepočkajú na návrat majiteľa (celkom možné v PvE, veľmi málo pravdepodobné v PvP). Veľmi tvrdé pravidlo však bude zjemnené vďaka viacerým možnostiam, ako si niekde bezpečne uschovať náhradné vybavenie a postave zostane zachovaný progres na poli craftingu, takže môže stratenú zbroj celkom ľahko a rýchlo nahradiť. Všetky oficiálne servery by mali byť PvP, pokým na súkromných serveroch si hráči nastavia vlastné pravidlá.

Štúdio Pure Bang Games vzniklo v roku 2010 a odvtedy vydali niekoľko hier pre sociálne siete a menšie hry pre mobilné zariadenia. K vytvoreniu MUD potrebujú hráčsku podporu a pokým Steam Greenlight kampaň už majú úspešne za sebou, na KickStarteri ich v najbližších týždňoch čaká tvrdý boj.





MUD chce oprášiť starý herný žáner pomocou voxelov  MUD chce oprášiť starý herný žáner pomocou voxelov  MUD chce oprášiť starý herný žáner pomocou voxelov
MUD chce oprášiť starý herný žáner pomocou voxelov  MUD chce oprášiť starý herný žáner pomocou voxelov  MUD chce oprášiť starý herný žáner pomocou voxelov
Páči sa mi!






MUD chce oprášiť starý herný žáner pomocou voxelov
PC

Vývoj: Pure Bang Games
Štýl: Akčná Adventúra / MMO
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk